Güncellemeler
+1 yıl
Bir de kadın doğum, jinekolojinin falan bir doktor değil üç dört kişi kadroyla odada olması gerici değil mi ya
Cinsel soruları cevaplamada rahat mısınız? Bir problem için gittim doktora. Belki şikayetimle ilişkilidir diye bahsetmek istediğim bir konu var ama detaylı detaylı anlatmak çok garibime gitti. Normalde zevk suyu geldiğinde yapışkan olur bildiğiniz gibi son iki seferdir ıslanıyorum baya ama yapış yapışlık çok az. Cinsel ilişkim temasımda yok yalnız, bakireyim. Aktif cinsel hayatın var mı sorusunda bunu anlatmalı mıydım sorduğu sadece cinsel birliktelik olarak düşündüğümden anlatamadım. Daha doğrusu nasıl anlatayım hani ya gereksizse. Neyi anlatmanız gerektiğine nasıl karar veriyorsunuz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Doktorla her şey her türlü açık şekilde konuşulabilir
Konuyla alakasız bir şeyi açık uzun anlatmak utanç verici olur ama
hayır konuşulabilir
Banada garip geliyor ya sanki konusulmamasi gereken hassas bir konuymus hissine kapiliyor insan
Valla ben açık açık anlatıyorum doktora her şeyi. Hiç çekinmem
Aktif cinsel hayat ilişkiye girmekle ilgilidir ama bunu ayrıca anlatabilirdin doktora
Doktor kibirli ve ilgisizdi açıkçası. Çok arbede yaşandı aramızda ravdevum yanmasın dedim pişman oldum birşeyden anlamadı. Yeniden doktora gideceğim de alakasızsa anlatacaklarım utanç verici duruma düşerim diye korktum
Başka doktora git memnun değilsen
tam konsantre olamıyorsundur bunda hastanelik bir durum yok
Yok ya var. Şişlik var bölgemde. Bu sıvı salgılayan bez tıkanmış olabilirmiş ıslanmayı azaltıyormuş falan. Ama doktor bununla ilgili bir şey sormadı. Birlikteliğim yok diyince herhalde ıslanmada değişiklik farkedemez olduğumu düşünmüş olabilir mi dedim içimden
doktor tam olarak neye baktı neyi sordu
açıp baktı mı
Evli misin, aktif hayatın var mı , bakire misin dedi evet muayenede yaptı. Ama bir şeyden anladığı yok şişlik falan yok diyor. Eve geldim baktım hala var. Hani neyi ne kadar söyleyeceğimi tartamıyorum doktora
seninki bir sorun değilki ama ciddn konsantre olum bir kere rahatlatabilsen kendi sonra bakarsın aynı sorunlar devam ediyor mu diye ona göre gidersin ama bana göre bir sorun yok
Sorun ne ki anlamadım 😬
Sanıyorum ki kayganlaştırıcı sıvıyı salgılayan bezim tıkanmış şişlik oluştu vajinamda. Ben de bu sıvının azaldığını şişliği görünce hatırladım. Ama şişlikle alakalı mı değil mi bilmeden tutup mastürbasyon öykümü mü anlatayım ya gereksiz olursa utanç verici olur
Yani sorunu özetle ve kısaca anlatabilirsin
Benim arkadaşım doktor hastası geldiğinde kadının orası ile oynarken kaza yaşanmış 😀
Oyuncak mı bu arkadaş 😂
Öyle değil bsalmış
Her şeyi açıkça anlat
E ne yapayım sizin öykünüzü şikayetle alakası yok derse ne olacak detaylı detaylı anlatıyoruz 😂
Sorarsa anlat anlamında söyledim. Pat diye herşeyi anlatma tabi ki 😂
E ama sormadı 😅 Aktif hayatın var mı, bakire misin, evli misin soru bu kadar. Ben mesela bu farkındalığın şikayetimle ilişkili olduğunu düşünüyorum. Bunu nasıl sormasını sağlarım sjsjjsjskss
Aktif cinsel hayatım var diyerek, sana soru sormasını sağlayabilirsinq
Bu yanlış cevap olur. Neyse düşüneceğim teşekkür ederim
her şeyi anlat ama her şeyi
Ne sorunun vardi