Cinsel Yaşam İki üç senedir gay diziler izliyorum sizce normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 İki üç senedir gay diziler izliyorum sizce normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Yengeckzz Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl Dizi izlemiyorum ama webtoon manga olarak yaoi çevirmenliği yapıyorum okuyorum. 1 6 Yorumla Soran +1 yıl yaoi okumayada bayiliyorumm Yorumla Yengeckzz +1 yıl Bende hem okuyup hem çevirisini yapıyorum Yorumla Yengeckzz +1 yıl Kaliteli bir seri ise birde tadından yenmez Yorumla Soran +1 yıl uf uff aynen oylee Yorumla Yengeckzz +1 yıl Takip etsene arkadaş olalım... Seriler hakkında da konuşuruz Yorumla Soran +1 yıl tamamdirr Yorumla
Beyazby Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 625 cevap paylaştı. Erkek olsan degil derdim de Kızsın ondsn Normal 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bende bis. ex izliyorum sarıyor 😅 0 23 Yorumla Soran +1 yıl aynen oyle Yorumla gacar4886 +1 yıl Ama dizi bulamadım genelde sadece konulu p. rnolar var Yorumla Soran +1 yıl iyiii Yorumla gacar4886 +1 yıl Sen nerden izliyorsun Yorumla Soran +1 yıl ben dizi olarak tayland dizileri izliyorum genelde ama p. rno olarak direkt gay izliyorum Yorumla gacar4886 +1 yıl Thai dizileri de neredeyse p. rno gibi Yorumla Soran +1 yıl off cok guzeller Yorumla gacar4886 +1 yıl Libido tavan sanırım 😅 Yorumla Soran +1 yıl yok be artik izleye izleye alistim Yorumla gacar4886 +1 yıl Ben alışmadım hep kötü Yorumla Soran +1 yıl ney kotuu Yorumla gacar4886 +1 yıl Libido Yorumla Soran +1 yıl qmozmwkz Yorumla gacar4886 +1 yıl Çok yüksek 😅 Yorumla Soran +1 yıl zor Yorumla gacar4886 +1 yıl Hergün 🙄 Yorumla Soran +1 yıl ee napiyosun peki Yorumla gacar4886 +1 yıl Şey yapsana diğer taraftan Yorumla Soran +1 yıl anlamadim Yorumla gacar4886 +1 yıl M. s. j yazarsan anlatayım dedim yani Yorumla Soran +1 yıl ha yok tesekkurler Yorumla gacar4886 +1 yıl Hadi ya üzdü 🥲 Yorumla gacar4886 +1 yıl Neden hayır dedin ki yoo sadece meraktan sordum Yorumla
takumiyeidam Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl erkek adamın erkek sevgilisi olur zaten 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ayy dimi askoo Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl normal kız normal ayyy 0 5 Yorumla Soran +1 yıl ayy dimi askoo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tabi normal hiç gay ile ilişki yaşamak istedin mi? Yorumla Soran +1 yıl hayir ben sadece izlemeyi seviyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bende daha çok gaylerle ilişki yaşayan kadınları izlemeyi severim kadın hükmediyor 😗 ikincisi lezbiyenler kadın kadına çok iyi 😋 Yorumla Soran +1 yıl guzell Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tavsiyen var mı ya izlesem bende 🙈 0 11 Yorumla Soran +1 yıl dizilerden bahsediyosun degil mii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet gay dizileri. Ya neyden bahsedicemki Yorumla Soran +1 yıl kinnporsche, not me , tharntype, love in the air, life:love in the line, moonlight chiken, the eclipse, bad buddy, theory love, love mechanics bunlar en klasik bitirdigim diziler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 10 dizi var dimi burada aratırken kaybolmiyim :D Yorumla Soran +1 yıl evet burada 10 dizi var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok teşekkür ederim kuzu ilkinden başlayarak izlerim muhtemelen 😊😊Bir biseksüel olarak teşekkür ederim :) Yorumla Soran +1 yıl rica ederimm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sormamda sorun yoksa destek falan mı senin yoksa eşcinsel misin merak ettim de sormak istedim😊 Yorumla Soran +1 yıl hayir degilim ben sadece izlemeyi cok seviyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sayende bende başlicam dizilere teşekkür ederim kanka 😊 Yorumla Soran +1 yıl rica ederimm :)) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bence normall da neden izliyosn 0 13 Yorumla Soran +1 yıl bilmiyorum ilk karsima cikti izliyim dedim sonra hosuam gitmeye basladi ve devami geldi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hmm cokmu hoşlandn Yorumla Soran +1 yıl evett Yorumla Cevap sahibi +1 yıl güzelmş keşke benide izlesen Yorumla Soran +1 yıl gay misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gibii Yorumla Soran +1 yıl biseksuel? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bence öyle ama farklıı Yorumla Soran +1 yıl anlatmak ister misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet ama burdamıı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gizlden cıksan Yorumla Soran +1 yıl sen gizliden cik ben atiyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamamm Yorumla
aymsori Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl daha duygusal oluyorlar ösşdşddöd 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bencedee mwosmwiskw Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hamilesin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maalesef hayrlisiyla Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Dizi izlemiyorum ama webtoon manga olarak yaoi çevirmenliği yapıyorum okuyorum.
yaoi okumayada bayiliyorumm
Bende hem okuyup hem çevirisini yapıyorum
Kaliteli bir seri ise birde tadından yenmez
uf uff aynen oylee
Takip etsene arkadaş olalım... Seriler hakkında da konuşuruz
tamamdirr
Erkek olsan degil derdim de Kızsın ondsn Normal
Bende bis. ex izliyorum sarıyor 😅
aynen oyle
Ama dizi bulamadım genelde sadece konulu p. rnolar var
iyiii
Sen nerden izliyorsun
ben dizi olarak tayland dizileri izliyorum genelde ama p. rno olarak direkt gay izliyorum
Thai dizileri de neredeyse p. rno gibi
off cok guzeller
Libido tavan sanırım 😅
yok be artik izleye izleye alistim
Ben alışmadım hep kötü
ney kotuu
Libido
qmozmwkz
Çok yüksek 😅
zor
Hergün 🙄
ee napiyosun peki
Şey yapsana diğer taraftan
anlamadim
M. s. j yazarsan anlatayım dedim yani
ha yok tesekkurler
Hadi ya üzdü 🥲
Neden hayır dedin ki yoo sadece meraktan sordum
erkek adamın erkek sevgilisi olur zaten
ayy dimi askoo
normal kız normal ayyy
ayy dimi askoo
tabi normal hiç gay ile ilişki yaşamak istedin mi?
hayir ben sadece izlemeyi seviyorum
bende daha çok gaylerle ilişki yaşayan kadınları izlemeyi severim kadın hükmediyor 😗 ikincisi lezbiyenler kadın kadına çok iyi 😋
guzell
Tavsiyen var mı ya izlesem bende 🙈
dizilerden bahsediyosun degil mii
Evet gay dizileri. Ya neyden bahsedicemki
kinnporsche, not me , tharntype, love in the air, life:love in the line, moonlight chiken, the eclipse, bad buddy, theory love, love mechanics bunlar en klasik bitirdigim diziler
10 dizi var dimi burada aratırken kaybolmiyim :D
evet burada 10 dizi var
Çok teşekkür ederim kuzu ilkinden başlayarak izlerim muhtemelen 😊😊
Bir biseksüel olarak teşekkür ederim :)
rica ederimm
Sormamda sorun yoksa destek falan mı senin yoksa eşcinsel misin merak ettim de sormak istedim😊
hayir degilim ben sadece izlemeyi cok seviyorum
Sayende bende başlicam dizilere teşekkür ederim kanka 😊
rica ederimm :))
Seviyorsun dur olabilir
bence normall da neden izliyosn
bilmiyorum ilk karsima cikti izliyim dedim sonra hosuam gitmeye basladi ve devami geldi
hmm cokmu hoşlandn
evett
güzelmş keşke benide izlesen
gay misin
gibii
biseksuel?
bence öyle ama farklıı
anlatmak ister misin
evet ama burdamıı
gizlden cıksan
sen gizliden cik ben atiyim
tamamm