2 tane cocugum var kabul ediyor al cocuklarını gel diyor. İkimizde başkalarıyla evliyiz A ev Cinsellikte vazgeçemiyoruz birbirimizden iyi biriside ev tutup beraber yaşıcaz diyor. Seviyorum çok baglandik birbirimize. Denedim Allaha yalvardım her gece al bu içimdeki sevgiyi diye olmuyor 😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBu zor bir durum ve öncelikle kendinize dürüst olmanız gerekiyor. Başkasını sevmek evliliğinizde bir sorun olduğu anlamına gelir ve bu sorunu çözmek için yapmanız gereken bazı şeyler vardır:
Kendinizi değerlendirin: Başkasını sevmenizin nedenleri nelerdir? Kendinizi değerlendirin ve evliliğinizdeki eksiklikleri veya problemleri tespit edin.
Partnerinize açılın: Partnerinize hissettiklerinizi açıklayın. İlişkinizdeki sorunları konuşarak bir çözüm yolu bulmaya çalışın.
Uzman yardımı alın: Bu durumda bir terapistten yardım almak yararlı olabilir. Terapist, size ve partnerinize, ilişkinizdeki sorunları çözmek için yapabileceğiniz adımları gösterebilir.
Yapabileceğiniz en doğru şeyi yapın: Kendinizi veya partnerinizi incitmek yerine, yapabileceğiniz en doğru şeyi yapın. Bu, ilişkinizi kurtarmak olabilir veya ilişkinizden ayrılmak olabilir.
Unutmayın ki evlilik bir bağlılık, sorumluluk ve sadakat gerektirir. Partnerinizi sevdiğinizi ve evliliğinizi devam ettirmek istediğinizi düşünüyorsanız, ilişkinizdeki sorunları çözmek için çalışın. Ancak, evliliğinizi sonlandırmak istiyorsanız, bunu yapmak için doğru zamanda, doğru şekilde ve doğru nedenle yapın.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÇocuklara yazık olur. Sen seviseceksin diye çocuklarına bunu yaşatmaya hakkın yok. Otur oturduğun yerde. Görüşmeyi kes. Olduğu kadarı ile yetinmeye bak. Evlendigin adamın günahı ne. Adam sana inanmış iki çocuk yapmış. Gittiğin yol, yol değil dön geri
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın dogru
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
12Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek ihtiyaç için cinsellik yaşar. Kadın ise duygusal bağlandığı için. Ama evlisiniz. Ben de evliyken başka biiryle birlikte oldum. Seni snlıyorum ama o yuva bozulmamalı. Yaşlar kaç çocukların
04 Yorumla
Soran+1 yıl6 ve 3
Cevap sahibi+1 yılPeki eşinle evde şiddetli bir geçimsizlik söz konusu mu yoksa sadece ilgisizlik mi var
Soran+1 yılİlgisiz sevgisiz öyle şiddet yok. Para verir çekilir kenara
Cevap sahibi+1 yılEvet boş bir evlilik gibi seninki. Cinsellik yaşamaya devam et. Ben öyle yapmıştım. Sevgişinle seks yap ama evliliği bozma. Tutku ve zevk sevgilinde daha çoktur eminim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de aynı durumdayım. tek fark birbirimizi seviyoruz ama açılamıyoruz. açılmak istiyorum artık napayım sence
02 Yorumla
Soran+1 yılOdamı evli cocugu var mı?
Cevap sahibi+1 yılEvet o da evli çocuklu
Gizli Üye(25-29)+1 yılabla neden böyle yapıyorsunjuz ya 18 yaşındayım ama evlilikten çok korktum şu an. onu seviyorsan neden kocanla evlendin
04 Yorumla
Soran+1 yılBaktım o bir adım atmıyor benimle ciddi düşünmüyor evlilige dair bir adım atmıyor kocamla evlendim aklında o vardı hep ama. Ben evlendikten sonra başladı bu gel seni alıcam konum at alıcam seni bırakmam evlenicez diye. Bende artık evlendim diye bunu yapmadım iş işden geçti artık dedim. Konuşmadım bidaha işte son bir yıldır tekrar konuşuyoruz hergün aklımdaydın hiç bir zaman seni unutamam unutmadim dedi. Kocama yazık biliyorum farkındayım ama bilmiyorum çok zor
Cevap sahibi+1 yılabla bilmiyorum ama korkuyorum işte bende o yüzden 18 yaşında hiç sevgilisi olmamış biriyle evlenmek istiyorum haklıyım dimi?
Soran+1 yılHaklısın tabi de eşin olacak kişinin aklında başkası olmaz umarım.
Cevap sahibi+1 yılanladım abla sağol
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence ömür boyu pişman olma onunla birlikte ol peki siz nasıl tanıştınız
09 Yorumla
Soran+1 yılOff oralar çok karışık. Evlenmeden önce onun kuzeniyle seks yaptım kafam iyidi canım. Sonra o da peşime takıldı benimlede yapar diye. Sonra biz onunla beraber takıldık hep. başka hiçbir erkekle konuşmadım o varken neyse takılırız diye düşünüyordum ben aşık oldum ona baglandım ona resmen. Çok sevdim onu o hayatımdayken başka erkekle konuşmadım bile. Cinsellige devm ediyorduk baktım bundan iş yok başkasıyla evlendim ailemle sorunlarım vardı evlenmek Kurtuluş gibi oldu benim için. 6 yıl hiç görülmedik son 1 yıldır görüşüp konuşuyoruz oda beni seviyor artık iyi birisin diyor bide ten uyumu da harika. İşte böyle sence ne yapmalıyım
Cevap sahibi+1 yılEskilere dayanan bir mesele yani birbirinize geç kaldınız bence seviyorsan her şeye değer peki yardıma ihtiyacın var mı psikolojik olarak fikir verme açısından istersen yardım olmaya çalışırım
Soran+1 yılİlerde yüzüme vurur mu bilmiyorum bu durumu sende işte kuzenimle beraber olmuştun gibi. Nolucak bilmiyorum böyle VAZ da geçemiyoruz senden aldıgım hazzı kimseden alamıyorum diyor
- +1 yıl
Almaz seni bak seviyorum gazı bu
Soran+1 yılCocuklarım nasıl olur kabullenebilir mi bu durumu öz babalarını seviyorlar ne yapıcam böyle bilmem çok zor durumdayım
Soran+1 yılAlmaz derken adam herşeyi hazır senin gelmeni bekliyorum diyor.
- +1 yıl
Bence bırakıp gelemeyeceğini biliyor. Sevse de almaz seni , kuzenine vermişsin ona da ver diye yaklaşmış. Aşık olabilir bilmiyorum ama nikahına almaz. Daha açık ol dersen yaz özelden düşüncemi söylerim
Soran+1 yılNikahına almaz diye bir şey yok öyle bir dünya magdem istiyor boşcanıcak karısından
Cevap sahibi+1 yılMüsait misin gzldn çksm eklr msn derdini dinlerim
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜzm kendini olacak diye bişey yok. Herkes sevdiği ile evlenemiyor. Ya da daha sonradan başkasını sevebiliyor. Ama dikkat et. Adamsa git ona
11 Yorumla
Soran+1 yılKafamda çok soru işaretleri var ama bilmiyorum. Zor
- Cinsel Yaşam konusunda 951 cevap paylaştı.
+1 yılmantik ile hareket etmelisin
03 Yorumla
Soran+1 yılMantık ne der sence
- +1 yıl
her hiyarim ar diyene tuzluk ile kosmayacaksin. kendi önünden ye.
- +1 yıl
*var
Gizli Üye(30-35)+1 yılCocuklarinin yasi cok mu ufak
00 Yorumla
+1 yılTakildinmi hix
010 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
yanı kısa surelı takıldınız mı
Soran+1 yılTakıldık 7 yıl önce de takılıyorduk evlendikten sonra bıraktık. Son 1 buçuk yıldır tekrar görüşmeye başladık
- +1 yıl
pekı sadece bazı seyler ıcın mı yanasıyor sana
Soran+1 yılYok ya cinsellik ön planda degil onun için.
- +1 yıl
pekı senın mı daha yuksek lıbıdon normalde
Soran+1 yılİkimizde
- +1 yıl
bence senınkısı daha agır basıyor gıbı
Soran+1 yılKonu dışı
- +1 yıl
Sen bilirsin
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılKuma al
00 Yorumla
+1 yılNerden tanıştınız
00 Yorumla
+1 yılSen o musun acaba burcu?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAranızda cinsellik Oldumu
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılYaşın kaç
Soran+1 yıl26..
Cevap sahibi+1 yılTesettürlü musunuz