Bende çok kıskancım sevdiğimde de çok seviyorum hayatımın merkezine koyuyorum herşeyini biliyorum ve ona göre savranıyorum çok sadık oluyorum ve bunları yaptıgım için bence ilişkide heyecan kalmıyor ve beni istemiyorlar gibi gelmeye başladı
Ben nabıcam nasıl beni. Sevgimi hakedicek birini bulacam hiç kız arkadaşım yok bana ters kızlarla konusamam çünkü kıskancım sevgiliminde erkek arkadaşınolmasın
Kızlar Ne Diyor
Evet
Bakiremisin
Evet
Ben bakirim ama kşmden hoşlansam beni istemedi
Niye bakirsin diye mi saçmalamış
Yok hayır o da bakşreydi
Ama hoşlanmıyorlar benden ne bilim okadar kendimi saklamışım yani daha değerli olmam gerekmiyormu diğer erkeklere göre
Elime kız eli bile değmeid
Niye istemedi
Bilmiyorumki
Evet ve benim evleneceğim kişinin bakir olması lazım ya çok kısknaç biriyim
Bende çok kıskancım sevdiğimde de çok seviyorum hayatımın merkezine koyuyorum herşeyini biliyorum ve ona göre savranıyorum çok sadık oluyorum ve bunları yaptıgım için bence ilişkide heyecan kalmıyor ve beni istemiyorlar gibi gelmeye başladı
Sence böyle biri olsa senin hyatında sen nabardın
Herhuyunu sevdiğini sevmediğini biliyor bunları öprenmek için çaba gösteriyor ve sadık hep sevgisini gösteriyor
Seni kendinden. Cok seviyor önce seni düşünüyor
Asla bırakmazdım
Sende heyecan kalmadı diyip elde mş görürdün
Beni niye bıraktılar ki ozaman ya
Hep çok iyi birisin ben seni haketmiyorum valla dediler gittiler bu zamana kadar
Bilmiyorum ki
canım
Başkasına bu yaptıklarınınyapsan seni asla bırakmaz dediler
Sal*kmış dedim
Benim için bu kadar uğraşcağına başkasına yapsan seni bırakmaz dediler
Evet doğru demişler gerçekten
Ben nabıcam nasıl beni. Sevgimi hakedicek birini bulacam hiç kız arkadaşım yok bana ters kızlarla konusamam çünkü kıskancım sevgiliminde erkek arkadaşınolmasın
İnstagram denemek istedim ama orada beni sapık zannederler diye yazmaktan vazgeçtim
Çevrem hiç yok
Yolda gördüğüm hoşlandıgı birine gitsem yine sapık gibi gözükür utangacımda
Beceremem
Yaşım 21 hemen evlilik beklemiyorum tabi ama okul bitene kadar 3-4 sene tnıyıp sonrada evlenmek istiyorum
fark etmez ama kişiden kişiui değişir
Sen bakşremisin
evet
Teşekkürler
rica ederim
Evet birbirimizin ilki olmak istiyorum
Evet.
Benim elime kız eli değmedi ama beni yinede isteyen hoşlanan olmadı
Elbet çıkar biri
Herkes öyle diyords olmuyo işte
Kimse çıkmaza ben alim seni sksmmxmd
Sende beğenmessin hoşlanmassın benden