Hoşlandığım ve sevişme yaşadığım kişi kızlık duruyor senin duygusal ve ciddi anlamda hayatının her anında olan biriyle olmanı isterim bana vakit harcama çevremde iliski yasamis kizlar varken seni neden riske atayim son gorusmemizdi siliyorum dedi ben zevkimi alır giderim anladın mı dedi bende tamam ben evlenecek biriyle sevgili olmak istiyorum dedim sildi 2 ay geçti profiline baktım instagramda yanlışlıkla fotosunu beğendim geri aldım bana mesaj atti Dikkat çekmek için güzel taktik fotoğrafı beğen kaç ama boşa uğraşma lütfen dedi oda hoşlanmıyorsa neden yazıyor?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılKız valla unut gitsin hiç muhattap dahi olma. Ben bi çocukla konuşuyordum ben seninle evleneceğim diyordu hep neyse biz seviştik ben ilkiydim onun o da ertesi hafta ailesini aldı geldi. Ben şerefsiz biri değilim sen çok temizsin vebalini alamam dedi. 2 ay sonra düğünümüz var. Adam gibi adamlar hâla var inşallah karşına çıkar. Evet evlenmeden bunları yaşadım ama hâla bana pasta yapıp getirir çocukmuşum gibi gözümün içine bakar yemek yedirir
04 Yorumla
Soran+1 yılVay be Ağa be şöyle birine denk gelemedikk
Cevap sahibi+1 yılHayatta tüm şansımı sanırım burada kullandım
Soran+1 yıl:( vay be
Soran+1 yılBizde sevlmedk aga bee
Gizli Üye(18-24)+1 yılHoslanmiyor seni kullanırım diyor açıkça
012 Yorumla
Soran+1 yılOrası öyle de instagram da fotoğrafını yanlislikla beğenince niye böyle dedi Dikkat çekmek için güzel taktik fotoğrafı beğen kaç ama boşa uğraşma lütfen bu lafı anlayamadm
Soran+1 yılHoşlanmıyorsa neden görüp cevap veriyor yanlislikla olduğuna da inanmadi
Cevap sahibi+1 yılDikkatini çekmeye çalıştığını düşünmüş her erkek öyle düşünür bu arada kaç yaşında sin
Soran+1 yıl26 yasindayim
Cevap sahibi+1 yılOlgun ve bakire sin aslında red edilmeyecek birisin de kendisi hata yapmış
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılNe icin
Cevap sahibi+1 yılKıymetini bilecek birisiyle konuşman için. d
Cevap sahibi+1 yıl?
Soran+1 yılGerek yok sagol
Cevap sahibi+1 yılYakışıklı yim aslında emin misin gencim de
Soran+1 yılAsk veya cinsellik burada aramiyom sagol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
+1 yılSana açık açık herseyi söylemiş daha neden pesinde kivraniyorsun
113 Yorumla
Soran+1 yılSeviyom
- +1 yıl
Tek tarafli bence senin sevgin ve bu sevgi yanlizca sana zarar verir karsindaki kisi sana deger vermiyor
Soran+1 yılAnladim sagolll
- +1 yıl
Kendini sev ve daha mutlu ol ☺️
Soran+1 yılEvet ciddi sevgili olmk isteyeni bulcmmm
- +1 yıl
Ciddi sevgili olani degil seni seven ve deger birini bulmayi tercih et
Soran+1 yılEvlenmek ask amacım ama
- +1 yıl
Söylediğim gibi deger veren birini seni seven birini bul herseyini hemen açma
Soran+1 yılHaklisin çok sagol
- +1 yıl
Rica ederim ☺️
Soran+1 yılSana özelden yazayım mı
Soran+1 yılDertleşmek icin
- +1 yıl
Elbette
- Cinsel Yaşam konusunda 465 cevap paylaştı.
+1 yılBence kendince seninle beraber olmaya yol yapıyor kullanıp atma kafası yani. Üzülürsün sal
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen kullanıp atma kafasi arkadan önden ver diye siliyor ki gitti sanıp verecem sanıyor ahahahhaa :))
- +1 yıl
Tam olarak öyle düşünüyor emin ol. O yüzden yol ver gitsin
Cinsel Yaşam konusunda 598 cevap paylaştı. Kullanma iç güdüleri olan insanlarda sevme duygusu yoktur boşuna ümit besliyorsunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılYanlislikla beğendim diyorum inanmıyor kullanma derdinde ama neden soruyor fotomu begenmssn dikkat çekmeye uğraşma filan ilgisi olmayan yanlslikladir der geçer
Gizli Üye(25-29)+1 yılAblaaa lütfen kendine gel çocuk açık açık seni kullanırım yoluna bak demiș girme profiline bakma unut yoksa deli olursun benden söylemesi
15 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
Cevap sahibi+1 yılAynen unut başka biri yok sanki. Umarım seni gerçekten seven biri ile tanışırsın 🥰🥰
Soran+1 yılUmarım ciddi biri çıkar sana da banada sagolssn
- +1 yıl
Ay ne tatlısın kız yumuş yumuş oldum yorumu görünce 🥰
Soran+1 yıl@Pembikklihatun 🥰🥰🥰 o senin pozitif yorumundur askoo
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem