Ben bekarete önem veriyorum ama bunu dindar veya muhafazakar olduğum için yapmıyorum. Neden sanki insanlar sadece dini sebepli olarak bekarete değer veriyormuş gibi bir algı var?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBuna önem veren daha çok inançlılar olduğu için ama inançla biröenmi yok diyemezsin büyük genel anlamda onuilgilendriyor diğer yandan sadece inanç değil insanın kendisinde olan şeyler olduğu için de var tabi
02 Yorumla
Soran+1 yılBen dine göre yaşayan biri değilim. İbadetlerimi yerine getirmem, ara sıra alkol alırım, giyim olarak da pek kapalı sayılmam. Ama bekaret bence önemli bir şey dinden bağımsız olarak.
- +1 yıl
Bir yandan öyle tabiki de insanin kendisine olan saygisi degeri demek ben dine göre yasamaya çalısırım elimden geldigi kadariyla icki kumar sigaram yoktur bekarete gelince bu bir zinadir ondan dolayi uzak dururum ikincisi de kendime olan degerimden dolayi uzak dururum 31 yaşındayım daha bir tane sevgilim olmadi bir kizla oturup cay kahve icmedim bir kizin elini tutmadim yanagindan dudagindan öpmedim hani erkegim normal de baktiginda bunlari yapmam gerekiyor benim eskorta gidip iliski yasamam gerekiyor toplumun dayatttigi gordugu baktigi acidan söylüyorum bunu ama ben yapmiyorum kac kisi bana gel sana kiz ayarlayalim seni goturelim dedi ben yok dedim insan kendini bilirse dogruyu yanlisi o zaman ona gore yasar yanlistan kacinmaya calisir
En İyi Cevaplar
+1 yılYa insanları anlayamıyorum... Biri Kendi isteğiyle ilişki içerisindeyse bu bizi ilgilendirmez sonucu ne olursa olsun bireyin kendi sorumluluğundadır. Fakat eğer insanların belli sınırları ve düşünceleri varsa bu yüzden bize karışanlara karşı çektiğimiz liberalist nutukları kendimize hatırlatmak gereklidir.
Ayrıca burada önemli husus kişinin başkasına zarar vermeden görüşüne uygun yaşayabilmesidir. Kim neden ve neye göre birine geri kafalı veya yobaz diyebiliyor bunu anlayamıyorum.
00 Yorumla
+1 yılSadece bekaret değil, zinanın her türlüsü (söz zinası, göz zinası) her şey günah hepsi Kuran'da yazıyor. Tabi yazsa da insanlar aldırış etmiyor öyle senin benim gibi karakterden ötürü değer vereni görmedim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
11Cevap
Öyle bir algı olduğunu düşünmüyorum. Varsa da çok saçma. Bekarete önem vermeyip sataşanların zırvalıkları olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılVar ya. Benim maruz kaldığım bir bakış açısı maalesef
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılkişisel bir tercih olduğunda güzel ve değerli bence.. yoksa dinen ya da toplum aile çevre vs baskısından değil.. kendi kararın olması güzel olan
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBekarete önem veren toplum bunu inancıyla destekleyerek yapmıştır çünkü.
00 Yorumla
+1 yılKendinizi eşinize saklayınız zinadan kaçınınız der dinle ilgisi vardir
00 Yorumladinin gereği olduğu için olabilir evkenemden yapmak zina ya o yizden dir
00 Yorumlabirtakım seküler düşünceler yüzünden :d eğer chp ye oy vermiyorsan kesin akp. lisin gibi :d
00 Yorumla
+1 yılYa zaten çeşit çeşit kafalar var bu durumda. Herkesin doğrusu kendine
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılkişiden kişiye değişir ve geneli bu sebepten olduğu için böyle algı var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçmişten gelen baskı bence
00 YorumlaYo ne alaka
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Neden asosyal misin
08 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka anlayamadım tam
Soran+1 yılHayır ya öyle rastgele yaşamak istemiyorum. Aşık olmak istiyorum
Soran+1 yılSana göre. Ben inanıyorum
Soran+1 yılO bana kalmış
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz