Ben erkeklere karşı içimde derin bir merhamet duygusu besliyorum, küçük bir erkek çocuğu veya erkek bebek gördüğümde bu merhametim daha da artıyor. Bence erkekler çok zeki, ahlaklı, iyi kalpli ve dürüst varlıklar, fakat birtakım kadınların dalaverelerine kurban gidiyorlar sadece.. En basitinden bir örnek vermek gerekirse, genel olarak erkeklerin hedefi iyi bir kariyere sahip olmak, bilimle uğraşmak, doktor, mühendis, hukukçu vs.. olmaktır. Fakat kadınlara, özellikle de Türk kadınlarına baktığımızda, genelinin hedefi bunlar değildir, bunlara sahip olmuş erkeklerin karısı olmak, zengin, itibarı yüksek bir erkek bulup ömür boyu parasıyla sefa sürmek, “Benim kocam doktor, mühendis “ diyerek kısır günlerinde hava atmak, olası bir ayrılıkta süresiz nafaka almayı tercih etmektir. Ben kötü kalpli, sapık, tecavüzcü erkeklerin bile kadınların eseri olduğunu düşünüyorum, zira çocukluktan beridir “ Aslan oğlum, erkektir yapar, Göster oğlum p*pini, Kız kısmı çok konuşmaz” tarzında cümleleri kuran, geliniyle, görümcesiyle, kayınvalidesiyle hep kavga ve tartışma içinde olan, bir kadın dul kaldığında onu toplumdan dışlayan, hemcinslerine sürekli laf sokma ve nispet derdinde olan hep kadınlardır. Hatta bakirelik kavramını oğullarının zihnine ilk sokan, bakire olmayan kadınların değersiz olduğunu, güya “ikinci el” olduklarını söyleyen, “Oğlum ikinci evliliğini yapmış biriyle evlenmek isterse katiyen karşı çıkarım” diyen yine kadınlardır, annelerdir, babalar değil. Ama sorsan ülkede ataerkil düzen var, erkekler kadınları dışlıyor ühühühü:)) Hatta ben tam tersi, ülkede kadınlara sınırsız hak tanındığını düşünüyorum. Askerlik, ev geçindirme, nafaka gibi tüm ağır işler erkekte, Kadının beyanı esastır, süresiz nafaka gibi avantajlar kadında. Bir kadın evlenirken “Kız alıyorsunuz, kolay mı, kız evi naz evi, Erkeksen masrafları çekeceksin, Dul kadın almıyorsun, her istediğimi yapacaksın” diyerekten dişiliğini ve bekaretini kullanarak adeta erkeği soymakta, her istediğini yaptırabilmekte, zavallı erkeklerde yuva kurduğunu zannederek, sırf karıları kısır günlerinde hava atabilsin diye ömür boyu ödeyeceği borçların altına girmekte. Ben erkeklere, özellikle de bu ülkenin erkeklerine çok acıyorum bu yüzden. Kadınların erkekleri parmağında oynattığını düşünüyorum. Küçük bir erkek çocuğu gördüğümde bile acıyorum bu yüzden, büyüyünce zengin koca avcısı, evlilik adı altında dişiliğini ve bekaretini pazarlayan, a*tal, vatana millete faydası olmayan, bu hayattaki tek derdi kısır gününde kolundaki bileziklerin ve oturma grubunun havasını atmak olan, boşandıktan sonra ömür boyu süresiz nafakaya çarptıran ama buna rağmen Kadın Erkek Eşittir naraları atan bir g*rizekalıya denk geleceği için.. Türkiye’de ataerkil düzen falan yok, tam tersi kadınların işlerine geldiği gibi erkekleri kullanması var. Çok konuştum evet, siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
KS cinsel yaşama atmış, ne alakası var ya🤦♀️
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar