+1 yılÖn sevişmeye boyundan sırttan öpmeyi ve karşılıklı oral sekse önem veriyorum ve özellikle gögüs emme delisiyim vajinada dahil 😋 farklı tarzda cinsel poziyonları denemek isterim çoğunu araştırdığım için biliyorum. Söylediğin gibi Türk erkeklerinin önemli kısmı cinsellik bilmiyor cinselliği sok çıkardan ibaret sanıyorlar. Ama bakir erkeğim bakalım ilerde eşim olursa birlikte denemek güzel olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılTurk erkeklerinin başarili oldugu bir konu var mi ki? Seks yap diyorsun onda iyi degiller, ev isleri, yemek, temizlik, cocuk bakimi bunlardan haberleri dahi yok çoğunun. Evi gecindir diyorsun artik onu da yapamadiklari icin yine kadin destek oluyor. Kendine bak, kisisel temizligini yap ondan bihaberler. Yahu klozete iş*meyi bilmeyen 30 yasinda erkekler var yani ne diyeyim.
Bir yeri tamir et bari diyorsun bircogu yaparim, hallederim, benden iyi tamirci yok diye söylenip onu da yapamiyorlar (masraf olmasin diye evimde tamir işi vardi. 6 erkek arkadas cagirdim. Tek tek. Biri yapamayinca digerine soyledim. Tamirciye paramda yoktu o zaman, ogrenciydim, babami da sıkıştırmak istemedim maddi olarak. 6 erkek bir adam olupta tamir işini bile yapamadilar. En sonu pedere dedim, biraz para gonderir misin, şoyle bir durum var diye. Babamda ay basinda gondereyim demisti. Ki cogu evli kadindan da duydugum kocalarinin evdeki tamir islerini dahi yapamadiklari gercegi var)
Bir işleri var. Ona gidip geliyorlar. O da nazlana nazlana, calisiyorum, yoruluyorum bilmem ne. Kadinlar hem disarda hem evde calisip, cocuklara bakip, onca işi organize etmeye çalışırken gıklari cikmiyor.
Gercekten turk erkeklerinin yapabildigi bir sey var mı ki? Kadinlar olmasa, cogu turk erkegi acliktan, pislikten ölür dogru konuşalım. Iyi seks yok, iyi kocalik yok, iyi babalik yok. Bu ulkede kendi evladinin kaça gittigini dahi bilmeyen babalar var. Babasinin sadece varlığını bilen cocuklar var. Sadece baktigin zaman nefes aliyorlar. Arada bir seks dedikleri ama zerre sekse benzemeyen şeyi, sirf kendilerinin zevki icin yapiyorlar. Delige gir çık bitti. Tek basarisiz olduklari sey seks mi sanki?
31 Yorumla
Soran+1 yılSonuna kadar haklısın maalesef 😆
- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılGenellikle türk kadınları daha doğrusu kezbanları olmasın o dediğin tek bildikleri ve yapmak istedikleri misyoner pozisyonunda malak gibi yatıp bitişini beklemek ne emmeye ne gömmeye geliyorsunuz biz ne yapalım gönül isterki salonun ortasına salıncak kurup git gel yapmak ama kezban ne anlar 🤣🤣
01 Yorumla
Soran+1 yılBir halt bildiğiniz yok ağlama kezban da senin bacin falan olmasin sksksjs hani sizin cok namuslu geçinen bacilariniz sksks tc kizlarini karalayanlarin bu sitede takılması da ayrı komik. Çoğunluk türk kızından oluşuyor rus mus mu arıyorsunuz burada komik insanlar 😆
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHayat p*rno film değil, Avrupadaki erkekler sadece kendileri boşalana kadar seks yapıyor son 20 senedir. Bunun önüne nasıl geçebileceklerini araştırmaya başladılar çoktan :)
06 Yorumla
Soran+1 yılSeks çıkar soktan ibaret de değil
Soran+1 yılSevişme ne bilmiyorlar
- +1 yıl
Bunda haklısın! Hatta sekste önsevişmenin en önemli şey oldugunu da bilmiyorlar...
- +1 yıl
Ama işte, Avrupalı erkekler sadece zevk almak, kızları ise sadece o çocuga zevk vermek için ilişkiye giriyor! Yani orada da önsevişme falan kalmadı
Soran+1 yılNe vardı hep haklı olsam sksks
- +1 yıl
Sen hep haklısın ki benim nazarımda.. <3
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Öğret diyebilirler ama gerçi yapan da yapmayan da var haklısın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü başarısızlar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGenelleme yapmak saçma bu konuda. Ama evet %90 ı beceremiyor. Seksten önce zaten olmasi gereken temizliği bile beceremiyorlar. Ayrıca her kadınla seks yapılacak gözüyle baktıkları için doğal olarak seks yapmayi beceremiyorlar. Seks yapmak sanattır. Gerçek ustalar karşısındakine zevk verir ve uçurur yoksa seks adı altında 2 gir çık boşalmaya seks derler. Seks çok uzun serüvendir. Hazırlık temizlik kiyafet ön sevişme oral fanteziler vs vs..
12 Yorumla
Soran+1 yılAltına imza atabiliyo muyuz 😆
- +1 yıl
Anonim değil :) at tabii.. Daha uzun uzun yazıcaktimda. Çünkü seks sadece gir çık olayı değildir. Ah bunu anlasalarr..
Cinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı. Aklıma bunla ilgili bir stand up gösterisi geldi. Yerli amatör çekim seks videolarını tiye alıyor. Muhabbet şöyle ;
’hatice şu belini az indir ya ‘ 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılSjsjs kızların hepsi tecrübeli demedim ki
Soran+1 yılOrası öyle ama erkekler daha çok profesyonel geçiniyor farkında mısın
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılbence bekletiyi yükseltiyorlar, başarısız değiliz diye düşünüyorum :) yurt dışında ropörtajda kadınlar ideal süre 20 dk diyor, bizim kızlar 1 saat der neden erkekler şöyle yaparım böyle yaparım dedikleri için
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Haklısın. Türkiye’de şanslı kadın varsa erkeği tarafından tatmin edilen kadındır. Bir çoğu daha bir erkek tarafından tatmin edilememiş
00 Yorumlabı benı dene ıstersen herkes bır degıl gercekte su senı doyuramaz kımse
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılHadi canım. Herkesi denesem hayatta kalmazdim bence skdks
- +1 yıl
yıne kendını dusunuyorsun. asıl seks o degıl asıl seks. partnerını mutlu edebılıp partnerının senı mutlu etmesıdır. bu ılahı oyuncak bok böcekle olmuyor.. onemlı olan o hazzı yakalamak arzulamak ıstemek. bazen sırf seks yaptın dıye uzaklasmak degıl seks bıtınce belıne saılıp gozlerıne bakıp senı sevıyorum demek..
- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılGeneli boşalıp rahatlama peşinde olduğu için öyle. Ama iyisine denk gelip sabaha kadar haz almak da var
00 Yorumla
+1 yılTecrübemiz yok ondan ayrıca beğenmiyorsanız gidin rus erkekleriyle sevişin.
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye İsveç değil de Rus 😄
- +1 yıl
Öylesine dedim ama ben Alman kızlarının üzerine tanımıyorum.
+1 yılBir yönden haklısın diğer bir yönden adamına denk gelmemişsiniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. ahahahahah onun için olgun diyoruz :)
52 Yorumla- +1 yıl
ya ifşa etme bizi şapşik :D
+1 yılBence kızlar beceremiyor sadece ölü gibi uzaniyorlar
00 Yorumlabence bu tecrübeyle alakalı ırkla değil
30 YorumlaHepsi ile yapmış olamazsin
02 Yorumla
Soran+1 yılHepsini denemeye firsatim olmadı
Denedin mi 40 milyonu
01 Yorumla
Soran+1 yılBacın beni de solladı sksks
Demekki yapabilen birine denk gelmedin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen çok iyiyim
00 Yorumla
+1 yılKim demiş sonu yalan demiş Hepsini denediniz mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Deneyimsizlikten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılTeorikte iyiyizde pratik zyıf 🤦🤣
00 Yorumla Yabancı kız arkadaşlarım hiç böyle dememişti.
00 Yorumla
+1 yılkimle seviştin de beğenmedin
00 Yorumla
+1 yılTürk erkekleri Rus seviyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSen gel beceriyomu becermiyormu gor :))
01 Yorumla- +1 yıl
Seni becerememis sansina kus
Bence sana denk gelmemiş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkeşke siyahi biri ile olsam
12 Yorumla
Soran+1 yılBen de istiyorum onları yalan yok sksks
Cevap sahibi+1 yılBence istemeyen yok her kadının hayalinde o hazzı yaşamak o doygunlugu hissetmek öyle bi adama kadınlık yapmak var ah ah ne zaman :)
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Acemi ve bencil olan çok bu konuda
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdamına denk gelmemişsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayırlısı olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılSen çok mu iyi beceriyosun sanki?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBecerenide var beceriksizide
00 Yorumla
+1 yılHangi konuda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖğretsene
00 Yorumla Öğrenecekler zamanla
00 Yorumla
+1 yılBeceriyorum
00 Yorumlaben de benzer şeyler düşündüğüm için yabancı aldım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılÖğreten yok
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılgörmemişlik be abla
00 Yorumla Baya denedın heralde
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat