- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılEvet yorumlarda kadınların ne kadar ikiyüzlü olduğunu görüyoruz. Tam tersi olsa yani senin 2 çocuğun olsa hiç evlenmemiş birisiyle evlenmek istesen hiçbir problem olmaz herkes evlen tabii der. Tr de erkek olmak çok zor gerçekten. Tr şartlarında evlenilmez. Erkeklere tavsiyem kesinlikle evlenmeyin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
O çocuklara bir anne olmaktan ziyade onların da bir anneleri var çocuklar her zaman bunu dert edebilirler ya evli ve boşanmış biriyle büyük ihtimalle ben olmazdım çünkü sonuçta eşinden 2 çocuğu var bağları olmak zorunda falan filan
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAnlaşamazsınız kuşak çatışması olur iki çocuklu koş koca adam bakire olup olmaman bir şey değiştirmez bu önemli değil önemli olan yaş farkı her alanda anlaşamazsınız
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılAşkım ya daha 25 yaşındasın saçmalama 2 çocuklu evlenip boşanmış adamla ne işin var 3 5 seneye iyice yaşını belli etmeye başlar o güzellik geçici yani ve ortada çocuklar var elbet eski eşiyle de görüşmesi gerekir vs vs problem yani nerden bakarsan takıl geç evlilik falan düşünme derim ama sen bilirsin tabi bebiş
29 Yorumla
Soran+1 yılBirini begenesim geldi o da iki çocuklu çıktı şansıma tüküreyim.. haklısın ya :(
Cevap sahibi+1 yılOff benimde başıma sürekli böyle şeyler geliyo xjebsjsiso
Cevap sahibi+1 yılZor beğeniyorum zaten sürekli bi olumsuzluklar yaşanıyor üzücü geçmiş olsun sanada djebjs
Soran+1 yılAbi diğerlerinin de her şeyi acemilik mesela anlıyorsun bu görmüş geçirmiş kendini güvende hissediyorsun yanında hayır bu yakışıklılıkla kim bundan nasıl ayrıldı onu da tam öğrenemedim ben aldatma olmadıkça asla bırakmadım böyle adamı.. şansımız yok 😂
Soran+1 yılHaha teşekkür ederim 😘
Cevap sahibi+1 yılOfff böyle anlatınca bi tık hak verdim sana yaa haklısın çoluk çocukla da olmuyor olgun erkek iyidir güzeldir ama keşke adamın bebeler olmasaydı ya da annede kalsalardı o zaman olabilirdi ama düşünsene şimdi evlenseniz bile evde 2 çocuk olacak sürekli ve başka bi kadından falan tatsız olur benceee
Soran+1 yılEvet evet bende düşünüyorum bacım... En Ufak şeyde üvey muhabbeti mi olur çocuklar bana gıcık mi olur birde ben kıskancım o eski kadının mevzusu mu olur evde çocuklarla falan birde işin b0k tarafı hanfendinin biri iki tane yapmış bırakmış oh ne iti ben evlenir evlenmec iki çocuklu olucam aman yok ya bizim başımıza gelen pişmiş tavuğun başına gelmez 😀
Cevap sahibi+1 yılİşte bende aşırı kıskancım o yüzden aklıma ilk o geldi 😅 ya hani kadın hayatta olmasa falan bakılır ama böyleyken olmaz çünkü o kadının yerine kendimi koyunca ben gıcıklık yapardım rahat vermezdim yeni gelene o yüzden takıl geç evlilik muhabbetine girme çocuklar anneye gitmediği sürece.. ayyy bu düzgün güzel ve çocuksuz adamlar nerdeeeeee ahahahahha
- +1 yıl
Bence tartışmayın arkadaşlar, olgun erkek olarak bekarım
😀
Gizli Üye(25-29)+1 yılasla babamın ilk evliliğinden çocuğu yüzünden annemle boşandılar. şeytanlığı bitmedi. çocuk bu ne olacak deme hayatını mahvetme olasılığın yüksek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence yapma bunu iki çocuk var bide kendi dogurmadigina nasıl annelik yapacaksın
03 Yorumla
Soran+1 yılZor sıkıntı dimi birde. sansima bu iş daha imtihanlı olursa diyorum çünkü adam çocuklarının vermemiş anneye ama acayip beğendim işte yani hiçbir bekar karşıma çıkan böyle yakışıklı hoş kültürlü çıkmadı karşıma bundan sebep geçemiyorum kafam karışık düşkünüm de yakışıklılığa çünkü bende güzel beğenilen bir bayanım tip önemli yani bende maalesef
Cevap sahibi+1 yılBencede Zor yani Şu an uzaktan öyle gözükür ama içine girince işler değişir çocuklara da bakman lazım vs vs bide hamile kalırsan bunları falan düşün bence o adam sana göre değil bi hevesle kendine bunu yapma.
Cevap sahibi+1 yılAranızda birseyler yaşandı mı bu arada
Cinsel Yaşam konusunda 728 cevap paylaştı. Çocukları ile. tanistin mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır..
+1 yılo çocuklara anne olabilecek misin
02 Yorumla
Soran+1 yılNe desem havada kalır ki hiç bilmiyorum bu yüzden bana fikir vermenizi istedim.. hep sorun mu olur bu durum acaba diyorum en ufak birşeyde üvey muhabbetleri falan mı olur?
- +1 yıl
tabi fikir vermek isterim istediğinizi sorarsınız ben sorarım isterseniz
Gizli Üye(25-29)+1 yılKnk aklini basina al allah icin ya. Sacmalama
16 Yorumla- +1 yıl
Tam tersi olsa evlen dersiniz puhaha
Soran+1 yılYanlış iş mi diyorsun.. ya evet çok doğru gelmiyor ama adamı çok beğendim yani hiçbir görüştüğüm böyle yakışıklı çıkmadı işin tersi awk
Cevap sahibi+1 yıl@SebastianKehl nerden biliyorsun? İki durum içinde ayni şeyi derim. Puahha ne ya? Ergen ergen.
Cevap sahibi+1 yılboş ver yakisiklilik bir yere kadar. Sormsn bile hata allah iciiiim baciim 2 cocugu var. Yakisiklilik en önemli kriter mi sence? Yapma
- +1 yıl
Erkekler olarak her şeyin farkındayız sen kafanı yorma
Cevap sahibi+1 yıl@SebastianKehl neyin farkindasin pardon? Saçma sapan alakasız cümleler. İşine bak. Çocuklarla muhattap olmuyorum
Olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılProblem her şekilde diyorsun..
Evlen
00 YorumlaOlurr
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,4b cevap paylaştı. Asla olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Olmaz lan delirdinmi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYatmadan evlenme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜzülürsün
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenim gibi bekar erkekler varken neden evlenmiş erkek?
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe halin varsa gör bizene
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİçerlenme kıskançlığı ne? Deli zırvası
Tekrar söylüyorum bizene
2 oralet 1 çay
00 Yorumla
+1 yılİyi olabilir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem