Dört kez buluştuk ikisi normal ikisi malumunuz sevişmeli, beşinci buluşmamızda duştayken Ceren diye biri aradı dedim sana bişey söyliyim mi ben nişanlıyım dedi şok geçirdim şokkk günlerdir kendime gelemiyorum üstüne aşık oldum bu kişiye adam tutup dövdüresim var şakasızzz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl4 buluşmada bir insana nasıl güveniyorsunuz anlamıyorum üstelik son ikisi cinsel içerikli bir buluşma ve adam nişanlı adam nişanlı olmasa bile çok mu normal 4 kere buluştuğun adamla cinsel yaklaşımda bulunmak hayret vericisiniz
13 Yorumla- +1 yıl
İstediği evlilik değildi.. İlişki idi aldı... Adamdan özür dilemesi gerekiyor.
Soran+1 yıl4 kez ardarda buluşmadık 4 aydır tanıyorum dicem de tanıyamamışım süper Prof bir yalancıymış
- +1 yıl
Hemen verdin
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam sana söylemiş çünkü aldattığı kişi sen ol istiyor :D En azından saklamamış artık nişanlısına gidebilirsin. Ya da devam edebilirsin tercih senin.
04 Yorumla
Soran+1 yılYa günlerdir darmadağınım bi de arıyor sürekli napim ben söyle diyor yani bunu da söyleyebiliyor ya
Cevap sahibi+1 yılKarısını seninle aldatmak istiyor işte senin de bunun bilincinde olmanı istiyor. Darmadağın olacak bir durum yok çünkü adam ciddiye alınacak bir insan değil rahat ol biraz daha.
Soran+1 yılBi dk açsana
Cevap sahibi+1 yılNe?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
13Cevap
Ohaaa bende okurken şok oldum knk fyfhjfhfhj ne kadar kötü insanlar var ya kesinlikle dövdür asla acıma o kıza da her şeyi anlat resim vs. Her şeyi göster onunla da arasını biz alt üst et her şeyi müq olur
21 Yorumla- +1 yıl
Harika olur kız bilmeli kesin
Tekrar görüş ve nişanlısının numarasını bul anlat ona herşeyi hak yerini bulsun bizim hakkımızı yemesin beyefendi 😀
10 Yorumla
+1 yılNişanlısını bul bence olanları anlat mesajlar aramalar yok mu göster bence ben olsam öyle yapardımmmm
10 Yorumla
+1 yıl4 kez buluştunuz ikisi yiyişmeli öyle mi o kadar kolay birisin yani.. adama hiç suç atma tüm suç senin
00 Yorumla
+1 yılBak madem seni kandırıp yattti sende. Nişanlısının soyke intikam al
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Böyle şerefsizler ile olun sonra karainiza adam çıkınca ben güvenmiyorum dersiniz
00 Yorumla
+1 yılOsmanlı tokatini yapıştır namussuz şerefsiz ahlaksıza
00 Yorumla
+1 yılDoğrudan s. ktir edeceksin hayatından, gerçi istedigini almış sanirim eleman
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVer bilgilerini ben korkuturum onu tehdit ederim hesabini sorarim nişanlım soyleyecegim her seyi derim
00 Yorumla
+1 yılNişanlısına mesaj atarsın
Küpen bende kalmış alır mısın rica etsem !00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılTez vakitte başka birini bul
00 Yorumla
+1 yılNişanlısına söyle direkt
00 Yorumla
+1 yılAdam s. kinin keyfinde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılCereni ara buluşma teklif et nişanı arttırt
00 Yorumla 😀 evli 2 çocuğumda var diyebilirdi
00 Yorumla
+1 yılNapcaksn karar verdnmi
00 Yorumla
+1 yılNüşanlısına söyle
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi