Eşimle 14 yaş var aramızda kendime bakan biriyim düzenli spor yapıyorum bende istek var yaşım var gereği eşim 40 yaşında en son ki cinsellikte eşime biraz dokundum hemen boşaldı banyoya gitti ben öylece kaldım ne olduğunu anlamadım ilk değil bu hep böyle yarım kalmaktan bıktım kime anlatayım özelim sonuçta lütfen özelden konuşalım vs demeyin öyle şeyler yapmam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKime anlatacaksın bunu tabiki öncelikle eşine. Sana yetecek hale gelecek, sonrasında seni mutlu edecek. Çünkü o kadar ufak dokunuşlarla boşalmak normal değil. Hadi diyelim oldu, sonrasında iki veya üç zorlaması gerekiyor ki bu senin için önemli olsun. Cinsellik tek taraflı değildir. Konuşun olmazsa destek alın
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Güzelim 40 yanında bir adam fişek gibi olur her şekilde seni doyurur. O yaşta iş yapamaz diye bir sorun olmaz. Sizinkini erken bosalma durumu var içinde ne kadar kalabiliyor ona göre ona bir taktik vereyim ona göre içinde kalma süresini artırmak mümkün girişte sertlik durumu nasıl kaç dakikada boşalır bu sorulara cevaptan sonra ne yapması gerektiğini soyleyecegim
00 Yorumla
Vay be 😳
Ben 41 yaşındayım. En son beraber olduğum kişi ile sabaha kadar haftada iki üç gün sabaha kadar 6/7 defa yapmışımdır.
Keşke bende olsaydın00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
29Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. arkadaşım böyle olmaz
eş demek hayatın her parçasında ortak olan eş parça demek
hem dinen hem hukuksal olarak cinsellik eşit haktır
asla seni öyle sallayamaz
bu dinen ve huuken boşanmaya sebetir hak kazanmış oluyorsun
boşan gitsin
yahu onurunuz koruyun
siz eskort değilsiniz seks ölesi değilsiniz
siz eskortmuşsnuz gibi davranamaz
öyle beim işim bitti giderim havası olmaz
direk ayrıl boşan. köleik yapma
otursun mastürbasyon yapsın00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAbla ciddi ciddi 26 yaşındasın ve 40 yaşındaki birisiyle mi evlendin
53 Yorumla
Soran+1 yıl25 yaşındayım 5 yaşında çocuğum var
Cevap sahibi+1 yılE bi de bayıl Feriha
Soran+1 yılAnlamadım
Konuş onunla cinsellik sadece erkeğin haz alacağı bir zevk değil... kadın da aynı ister ve eş onada aynı zevki vermek zorunda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Şaka mi bu cidden? Bence yaşla alakası yok eşin problemli ve şu an o sorunu bastırmaya çalışıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıl14 yaş senden büyük biriyle evlenirken düşüncektin şimdi iyi olsa bile srn 40 olunca o 54 olcak ne bekliyon buna şükret
00 Yorumla
+1 yılDurumu eşin dışında birine anlatma zaten, kimse sorsan kime danışsan olmaz. Bu sorun sadece eşinle konuşarak çözülür. Hayırlı geceler💐
00 Yorumla
+1 yılCinsel açlığın afrikasinda yaşıyorsun bir nevi onunla iken. Sana karşı ilgisiz oluşu ve erken boşalması asla seni tatmin edemez ki
00 Yorumlaablacım kusura bakma da gider bi bunakla evlenirsen olacağı bu. Evlenirken bunu düşünmedin mi?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Böyle nereye kadar gidecek dertleşmek istersen burdayım
00 Yorumlayaş farkı çok fazla bunların olacağını önceden kestirmen gerekirdi. acele etmişsin evlenmekte
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılTedavi görsün 14 sene sonra durumun dahada vahim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılDoktora gidin birlikte. Eşinizde erken boşalma var, tedaviyle çözülüyor.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEşinizle ne zamandır evlisiniz ve ilk zamanlardan beridir mi böyle?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatmak istemiyorsan oyuncak al hatta söyle kocan alsın sana daha keyifli olur belkide heyecan katar ilişkinize biz faydasını görüyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinin tedavi olması lazim farkındasin değil mi? Erken boşalmak tanimi anlattığın tamamen
0104 Yorumla
Soran+1 yılFarkındayım dahası dalga geçiyor benimle yarım kaldın yine 7 yıllık evlilik bitirmek kolay değil
Cevap sahibi+1 yılOha şaka mı yapiyorsun. Bu denir mi ya kadina. Her şeyi geçtik kadınlığına saygısızlık.
Adam olsun da nasil s... lir onu öğrensin
Soran+1 yılÇocuğa üzülüyorum yoksa bitirmek istiyorum babasız büyüdüm çocuğum benim gibi olmasın
Cevap sahibi+1 yılYani havadan bosanin demem. Sonuçta sen daha iyi biliyorsun kendi hayatını ama genç bur kadının cinsel ihtiyaçları da gormezden gelinemez.
Düzgün seks yasamamissib ya resmen
Soran+1 yılBaştan beri sorun vardı ama son 2 yıldır çok kötü
Cevap sahibi+1 yılDoğru düzgün ne bir sert seks ya da doyasıya orgazm olmamistir ki hiç.
Nasıl dayanabiliyorsun helal sana
Soran+1 yılAlıştım galiba bu tavırları çok zedeledi gururum incindi görev olarak görüyorum artık zaten bişey olduğu yok eşimin yaşı büyük zengin parası var onun için evlendi sanmayın memur bende kpss çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılYoo aklıma gelmedi bile. Beni ilgilendirmez neden evlendigin ayrıca
Ben duruma bakıyorum.
Alışmaniz daha da üzücü:(
Soran+1 yıl7 yıl oldu bide çocuk istiyor gün geçtikçe boşanma isteği artarken yapmam çocuk kendime de çocuğu da haksızlık olmasın
Cevap sahibi+1 yılAhaha saçmalama. Çocuk istiyorsa önce güzelce yapmayı öğrensin. 10 sn ile olmaz o
Soran+1 yılBu saatten sonra isterse hiç düzelmesin umrumda değil çok yoruldum yıprandım önceliğim iş bulmak
Cevap sahibi+1 yılEe is bulunca kadinligini tekrar yaşamak istemeyecek misin
Soran+1 yılEvlilik dışı ilişki ters bana bu 7 yıl zaten evlilikten soğuttu
Cevap sahibi+1 yılBoşanma olur o zaman maalesef
Bu hayatı bakire yaşamak için gelmediniz ya
Afedersiniz ama güzelce s.. kilmek sizinde hakkınız. Terler içinde kalana denk
Soran+1 yılBazı şeyler olmayınca olmuyor. yaşım küçük olduğu için bekar sananlar ya da evli olduğumu bildiği halde yakınlık kurmaya çalışanlar oluyor bana ters öyle şeyler kendime yakıştırmam kısacası imtihanim ağır
Cevap sahibi+1 yılAnladım onu. Boşanmaya düşün. şu an uyumak lazım konuşuruz
Soran+1 yılSahur vakti bizde size iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılSagolun
Bu arada vibrator ya da dildir gibi oyuncaklari kullanilirsin. En azından yardımcı olur ve tatmin olursun
Soran+1 yılOnları kullanmam ayrıca isim olarak biliyorum görsel hiç bakmadım
Cevap sahibi+1 yılBunları neden kullanmiyorsub ki? Aldatma değil sonuçta ve ihtiyacını giderir. Yapay penis diyebiliriz aslında. Biri titresimli diğeri değil
Cevap sahibi+1 yılÇoğu çift bunları seks oyuncağı olarak fantezi olsun diye alir
Soran+1 yılO çiftler fanteziyi arşa çıkarmışlar bizde düzgün olsun bırak fanteziyi 😄
Cevap sahibi+1 yılValla inan arşlik değil 🤣 hatta çoğunlukla tatmin olamayan kadınlar alıyor ki isleri gorulsub 😄
Soran+1 yılViiyy millet yanıyor 😄
Cevap sahibi+1 yılMillet neler neler yapıyor ohoo🤣 ben sevgilimi bağlayıp ellerini, saatlerce sevistigimi bilirim🤣
Soran+1 yılNe yiyip içiyorsunuz ki böyle yan etki yapmış size 😄😄
Cevap sahibi+1 yılYooo istekliydik sadece 🤣 bakma öyle sevismekte çok zevkli. Full kontrol bendeydi, yalvartip inletmesi çok güzeldi 🤣
Soran+1 yılBen inletirim karşı tarafı tamam fantezi yapta bu nedir ya düşman değilim ya 😄
Cevap sahibi+1 yılAhahah eee zevki orada 🤣🤣 ki düşman gibi girdigimizde olmadı değil doggy de🤣
Cevap sahibi+1 yılPrenses gibi sevip düşman gibi s.. ceksin derler duymadin mi🤣
Soran+1 yılKaza felan olmadı dimi sonrasında 😄😄
Cevap sahibi+1 yılAy yok yok 🤣 iki kalça kizartildi tokatlarla, meme ve boyunda morluk ve kizariklik izleri emilmekten o kadar 🤣
Soran+1 yılDış kaplama baya zarar görmüş 😄
Cevap sahibi+1 yılDeğdi ama 🤣🤣 iç kaplama da payını aldı ya🤣 insan insana öyle girip çıkmaz 🤣🤣
Soran+1 yılİki taraf'ta memnusa durumdan devamke ne diyim
Cevap sahibi+1 yılYani ayrıldık ama o süre içerisinde mutluyduk bence 😅 sırtımı az cizmedi
Sana da nasip yapr gibi oldu ama 😅🤣
Soran+1 yılYok ne nispeti elti kıskandırır gibi oldu sadece 😄
Cevap sahibi+1 yılAhah yok yok hiç o amax yoktu 🤣 olan neyse o😄
Sen yasayanilecek olsan hangisini isterdin🤣
Soran+1 yılBilmem 🙃
Cevap sahibi+1 yılOhoo hadi😅🤣 hmm guzelmis dediğin hiç mi bir şey yok şimdi şu muhabbette 😄
Soran+1 yılOlmuş olabilir
Cevap sahibi+1 yılHangisi ve hangileri mesela 😅😄
Soran+1 yılSöylemem bana kalsın
Soran+1 yılSizin iş ne baya geç oldu ondan soruyorum
Cevap sahibi+1 yılHaydaa gizlide bile mi😅 gizli diye ben açık scik demiştim olanları 😅
Tahmin edecek olsam sert olması ya da emilmek derdim ama bilemem tabi :)
Cevap sahibi+1 yılÖğretmenim ben😅
Yarın mülakata gireceğim hatta atamalar için 😅
Soran+1 yılMeslektaş sayılırız 🤭
Cevap sahibi+1 yılSenin ne? Öğretmen misin sende 😄
Soran+1 yılÖğretmen sayılırım ama kurum farklı benim
Cevap sahibi+1 yılNeresi kurum? Anlamadim tam
Ve meslektasim az önceki sorumu cevapsız bıraktın olmadı bak 😄
Soran+1 yılDiyanete bağlıyım meb'e değil
Cevap sahibi+1 yılHmmm anladım şimdi oldu 😄
Soran+1 yılEşim resim öğretmeni
Cevap sahibi+1 yılHmmm öğretmenler seni buluyor 😄
Soran+1 yılAslında eski bankacı 3 yıllık öğretmen
Cevap sahibi+1 yılHmmm guzelmis 😅
Estetiği biraz kadın bedenine senin üstüne çekmeli ama ;)
Cevap sahibi+1 yılKağıt üstünde olmaz hep 😄
Cevap sahibi+1 yılBen yatsam iyi olur, az öncekileri yazınca biraz libido arttı galiba uyuyayim yoksa geçmez. Artınca noluyor farketmissibdir🤣🤣
Soran+1 yılGözünüzü hızlı açıp kapayın daha çabuk yatarsınız şeytanı kovun gitsin 😄
Cevap sahibi+1 yılAhahah şeytan icimizde 🤣🤣 valla isim olmasa konuşurduk 😅 yarın devam ederiz ama :) daha ne fanteziler var🤣
Cevap sahibi+1 yılAma sorumu havada bıraktın alacağın olsun 😅😄
Soran+1 yılFantezi yok getirmeyin öyle şeyleri ha geldiği zamanlarda yaşlı dişi olmayan bir teyzenin size dokunduğunu düşünün o zaman fantezi istek hiç bir şey kalmaz emin olun 😄😄
Cevap sahibi+1 yılYahu niye beddua ediosun🤣
Ben aksine yatakta evire çevire olsun istiyorum 🤣 bedeni ter içinde kalsın, hareket edecek hali kalmasın istiroum 🤣
Ayrıca inlesin de tabi😄
Soran+1 yılİnler emin olun çokta sevaba girmiş olursunuz 😄😄
Cevap sahibi+1 yılÖyle olunca sevap mı oluyor 😁
Alevi yaratıp söndürmek lazım, sert darbeler o yüzden var 😄
Belinden bastırıp kalmalarını yanından yatakta eze eze 😄😁
Soran+1 yılBelinden bastırmayın kırılır belki biliyorsunuz ileri yaştaki kişilerde kırık vs çok geç iyileşiyor zevk adına başınıza kalmasın teyze 😂
Cevap sahibi+1 yılYaşıtım genç kadına bir şey olmaz 🤣
Sevaba sokar beni daha çok 🤣
Soran+1 yılTabi sevaba girersiniz susuz kalmış tarlaya su vericeksiniz 😂😂
Cevap sahibi+1 yılAhahah🤣🤣 sulamak isimiz🤣 sağanak uyarısı olur o akşamlar tüm tarla, daglar tepeler nasiplenir🤣
Soran+1 yılGece gece güldüm 😂
Soran+1 yılÇok geç oldu sabah çocuğun okulu var daha anca kalkarım
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣ahaha doğrular ama 🤣 kaçtım konuşuruz yine🤣 gulumseme ile kapatırız geceyi 😄
Soran+1 yılİyi geceler. mülakat iyi geçer inşallah prosedür sadece mesleğinizde iyi yerlere gelmeniz temennisiyle 🙂
Cevap sahibi+1 yılUyanabildin mi sabah 😁😁
Benim mulakat çok iyi gecti😁
Soran+1 yılErken kalkıyorum alışık olduğumdan. Hadi hayırlısı olsun inşaallah 🙂
Cevap sahibi+1 yılİyimis bak
Ben aşırı uykusuzum😅😄
Teşekkür ederim atanıp artık kendime bir hatun yapar sevap islerim🤣
Soran+1 yılEvlenin helal daire keyfe kâfidir aile kurun zaman geçiyor
Cevap sahibi+1 yılÖyle hocam
Bayadır sevap kazanmadim da😅 valla olur süper olur 😄
Soran+1 yılHayırlısını nasip etsin inşallah
Soran+1 yılKPSS'den kaç puan aldınız bende başlıycam ama nerden başlıyım bilmiyorum altyapı 0
Cevap sahibi+1 yılBen 74 aldım sınavdan
Ama çok calismadim dürüst olmam gerekirse
Soran+1 yıl74'le atanmak iyimiş benim 85 almam gerekiyor alan sınavı ayrı zaten
Cevap sahibi+1 yılBizim branstan kaynakli ama işte
Yoksa 74le nereyewe
Soran+1 yılSınıf öğretmenliğ mi
Cevap sahibi+1 yılİngilizce 😅 sınıf zor ya
Soran+1 yılİngilizce okul öncesinde alım çok oldu
Cevap sahibi+1 yılEvet valla iyi oldu
Senin ne hocam
Soran+1 yılİlahiyat formasyon almadım MEB'den atamam yok o yüzden 😐
Cevap sahibi+1 yılAaaa alsana ya, fıstık gibi alımlar oluyordu
Soran+1 yılYeniden yapabilir miyim bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılNeden yapamayasin ya kimler neler yapiyor
Soran+1 yılO enerji yok kpss nasıl çalışıcam omj düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılHocam enerjiyi asıl bari burada atmış olursunuz
Daha gencsiniz yapmayın etmeyin. Brn senden yaşlıyım bak düşün 😄😅
Soran+1 yılSiz'de çocuk yok ama gün sonu pert olmuş oluyorum 😄
Cevap sahibi+1 yılOlsun ya gün boyunca ya da geceleri çalışırsın. Yapma etme gençsin
10 sene sonrasını da düşün 😅
Soran+1 yılEv kesinlikle küçük görmüyorum şu an ben de ev hanımıyım ama ben kendi paramı kazanmak istiyorum o yüzden ne olursa olsun çalışıcam
Cevap sahibi+1 yılÇalış valla. Bu tarz kadınların arkasindayim. Başarırsın.
Kaynak konusunda videolar yonlendirme yaparım
Soran+1 yılDeneme konu anlatımı aldım ama nerden başlıyım bilmiyorum alan bilgim var ama diğer konular yok
Cevap sahibi+1 yılGk gy ve eğitim bilimlerinin baştan çalışman lazim
Soran+1 yılOy oy
Cevap sahibi+1 yılEee öyle şimdi istersen gizliden çıkayım akşam atarım sana bir kaç link çalışman için daha rahat olur
Soran+1 yılİyi olur
Cevap sahibi+1 yılAçtım. 102 yorum olmuş resmen 😅
Soran+1 yılYazıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnunla konuştun mu? Benim de durum o. Evlenirsem kıza önceden soylerim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOzelin burada soruyon özelden konuşalım demeyin diyon buda komik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlaç felan kullan hep öyle miydi cevap vermeyeceksin ama yine yazaym dedim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapıcak pek bişey yok ona kendi kendine hallediceksin başkasıyla yapamam dersen
00 YorumlaCinsellik uzmanı vs doktora bir danış.
Bu sağlık problemi sonuçta00 Yorumlaolsun ozel ozeld konusulur asıl akıllım ulu orta herkeze acık deıl
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar sıklıkla seks yapıyorsunuz?
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendinden 14 yaş buyuk biriyle evlenmeseydin boşsan boşanmıyorsun sevgili olalım istedigini veriyim
00 Yorumla
+1 yılNe diyelim ki diyecek söz yok böyle devam
00 Yorumla
+1 yılKocan antidepresan alsın geç boşalır
00 YorumlaKaç yıllık evlisin
00 YorumlaBunun bir sürü çözümü var yahu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Doyuramıyor mu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl40 yaşındakiler böyle mi oluyor yaa
31 Yorumla- +1 yıl
Hayır 🤦🏼♀️ kesinlikle değil.
+1 yılYetersiz bakiye o
00 Yorumla
+1 yılpil bitmiş kocanın
00 YorumlaUzmana görünün bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHemen dokundum boşaldı derken
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGenç bir fb yap kendine 18 20 yaş arası
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılDoktora gidin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım