Cinsel Yaşam İlk sevişmede sizi en çok utandıran ne oldu? hiaxisheytan Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 İlk Sevişmede Sizi En Çok Utandıran Ne Oldu? İlk sevişmede sizi en çok utandıran ne oldu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
CapillatusArcus Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 739 cevap paylaştı. Vücüdüm utandırıyordu ama hiç kırmadı beni o anda. Sonra kırdı 😂 0 0 Yorumla
James116 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Penisim önünde sallandı utandı biraz bende utandım ama sonra iştahı açıldı 0 0 Yorumla
silhoutte Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 75% +1 yıl 3 saat boşalmadan hatunun içinde kalmıştım. 0 2 Yorumla hiaxisheytan +1 yıl O saat bozuktur yoksa en az 6 saat kalmıştın Yorumla silhoutte +1 yıl Tabi inanmayabilirsin :) Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İçine giremeyişim zorlamama rağmen sjsj 0 0 Yorumla
JulioSezar34 Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Utanmadım. Büyük bir zevkle yaptım 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Utanmadim sanirim sen neden utandin 0 0 Yorumla
secretman077 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. araba ama en keyifliside oydu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ayaklarıma ceset gibi kokuyo demişti 0 4 Yorumla Yomeyamo +1 yıl fsdgfgbhnjl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne gülüyon sksjbsbsbx Yorumla Yomeyamo +1 yıl Ayağın konuyla ne alakası var da.. Ayağını mı koklayıp yalamış :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ayaklarımı yalamıştı Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hiç utanmadim 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Utanmadım 0 0 Yorumla
Akansel81 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı. Çabuk bitmesi 0 0 Yorumla
fatihde3410 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Erken boşalmam 0 29 Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl heyecan mı yaptın knk Yorumla fatihde3410 +1 yıl @GözümKIIZarıyor evet Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl normal bence olabiliyor Yorumla fatihde3410 +1 yıl @GözümKIIZarıyor öyle de işte o an kötü olmuştu Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl beklenti altında kalmak kötü evet Yorumla fatihde3410 +1 yıl @GözümKIIZarıyor aynen Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl kız ne dedi Yorumla fatihde3410 +1 yıl @GözümKIIZarıyor bir şey demedi ama belliydi bozulduğu Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl ikinci oldu mu son mu oldu Yorumla fatihde3410 +1 yıl @GözümKIIZarıyor o gün son oldu Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl :) aklında kaldı di mi Yorumla fatihde3410 +1 yıl @GözümKIIZarıyor aynen kaldı gfhfdd Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl handikap resmen ya erkek için Yorumla fatihde3410 +1 yıl @GözümKIIZarıyor öyle gerçekten Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl umarım son olur knk Yorumla fatihde3410 +1 yıl @GözümKIIZarıyor son oldu zaten şimdi iyi Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl aman iyi olsun değilse sıkıntı Yorumla fatihde3410 +1 yıl @GözümKIIZarıyor aynen yoksa zor işim Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl yarım kalmak istemem bende Yorumla fatihde3410 +1 yıl @GözümKIIZarıyor çok zor gerçekten Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl bu muydu yapacağın diye bakışlar bitirici Yorumla fatihde3410 +1 yıl @GözümKIIZarıyor gsgdfbfd haklısınn Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl tamam üzülme Yorumla fatihde3410 +1 yıl @GözümKIIZarıyor yok ya geçti artık yıllar önceydi o Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl var mı şimdi partner Yorumla fatihde3410 +1 yıl @GözümKIIZarıyor şu an yok Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl hadi ya Yorumla fatihde3410 +1 yıl @GözümKIIZarıyor evet maalesef Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl olur ya ne olacak bulursun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Vücüdüm utandırıyordu ama hiç kırmadı beni o anda. Sonra kırdı 😂
Penisim önünde sallandı utandı biraz bende utandım ama sonra iştahı açıldı
3 saat boşalmadan hatunun içinde kalmıştım.
O saat bozuktur yoksa en az 6 saat kalmıştın
Tabi inanmayabilirsin :)
Göğsüme eli değince utandım.
İçine giremeyişim zorlamama rağmen sjsj
Utanmadım. Büyük bir zevkle yaptım
Utanmadim sanirim sen neden utandin
araba ama en keyifliside oydu
utanmadım. o işlerde utanmazım biriyim.
Ayaklarıma ceset gibi kokuyo demişti
fsdgfgbhnjl
Ne gülüyon sksjbsbsbx
Ayağın konuyla ne alakası var da.. Ayağını mı koklayıp yalamış :D