Aslinda normali o Dumduz kilsiz sevenlerde biraz aapiklik var. İnsanin bilinc altinda olgunlasmis bir kadinla olma istegi vardir. Oradaki uzun olmayan giruntu ose daha olgunlasmis kadin imaji cizer.
Koltuk alti tuyleride guzel oluyor. yani bana daha dogal geliyor. ama bak benimde mesela kisa boylu minyon takintim var. uzun boylu kizlar cok itici geliyor.
Yok kizlarda cok seksi duruyor. Ama pasakli kizlardan bahsetmiyorum. yani uzun sac gibi dusun parasizliktan berbere giden erkek degil. tarz olarak uzatan erkek gibi. Ayrica kadinlarda ozel bolgedeli killar saglik acisindanda faydali
Sen karsicinstemi swvmiyorsun onu anlamadim. hemcinsinde sevmemen normal olabilir yani normal dedigim bisey hissetmizsin. ben karsi cins oldugumdan cok hosuma gidiyor. ama tabi kaymak gibi oluncada guzel oluyor. ama degisiklik herzaman iyidir.
Dudak kismindakiler hos durmayabilir ama bikini bolgesindekiler super oluyor. ince uzun sekilli falan kesince dahada tahrik edici oluyor sibel kekilliden biliyorum :)
Şekilli ise bende severim, ince uzun yukarıdan aşağı bir çizgi ya da baş harfim hoşuma giderdi, siz nasıl bakımlı sakallı erkeklerden hoşlanıyorsunuz aynı mantık tatlım
O kadarda degil biraz kısaltılmış olacak mesela. Onu seven var. Nedeni , kadınsı daha seksi oluyormuş. Hiç kıl olmayınca bebek gibiymiş. Ysni zevkler farklidır sanırım 80lerde o şekilde çekiciydi
şekilli olabilir, dikine uzun ince çok güzel bence, baş harfimi yapanda olmuştu baya dilim uyuşana dudaklarım şişene kadar oral yapmıştım o süprize karşılık :) sen doğal dediğin için yazdım...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Ruh hastasıdır. Onlara kadın olursa nasıl olursa olsundur. Kadınlar birer seks objesidir onlara göre.
Hayır kılsızken özellikle kıl istiyor
Hani öyle ne denk gelirse gibi değil
Değişik
Hafif olmasını göz ardı edilebilir de hususi böyle olsun takıntısı garip
Bsey diyim mi ben Kadınların kaynak gibi oluyor sanıyordum baya bir süre😀
Geçmiş olsun
Taki acile nöbetçi hemşire olana kadar neler gördü bu gözler 😀
Aslinda normali o
Dumduz kilsiz sevenlerde biraz aapiklik var. İnsanin bilinc altinda olgunlasmis bir kadinla olma istegi vardir. Oradaki uzun olmayan giruntu ose daha olgunlasmis kadin imaji cizer.
pis mundar insan sever. akıl var mantık var
temiz titiz biri kılın bir bakteri yuvası olduğunu bilir. yahu pislikten mikroptan zevk mi olur
Cinsellikte uzun kil degil ama yeni cikmaya baslamis diken diken 1-2 gunluk kil oralda haz verir
Aynısını söyledi. Çok garip ya
Garip olan ne
Simdi burada anlatirimda engel yerim 🤣🤣 detayli
Kıl seven birini ilk defa duydum. Ben hiç hijyenik bulmuyorum
Uzun degil yeni cikmis minik minik diken diken
Batar o da rahatsız etmiyor mu
Oralda erkege batiyor kadinda battigini hissedip haz aliyor karsilikli yano
İlginç
Burdanmi sohbet etcez 🤣
Bende severim cok seksi duruyor. yani herzaman kaymak gibi olmasi sıkıcı olabiliyor
Çok tuhaf geldi bana ilk kez duydum
Koltuk alti tuyleride guzel oluyor. yani bana daha dogal geliyor. ama bak benimde mesela kisa boylu minyon takintim var. uzun boylu kizlar cok itici geliyor.
Koltuk altı gerçekten iğrenç
Yok kizlarda cok seksi duruyor. Ama pasakli kizlardan bahsetmiyorum. yani uzun sac gibi dusun parasizliktan berbere giden erkek degil. tarz olarak uzatan erkek gibi. Ayrica kadinlarda ozel bolgedeli killar saglik acisindanda faydali
Olabilir ben sevmiyorum hijyenik bulmuyorum
Sen karsicinstemi swvmiyorsun onu anlamadim. hemcinsinde sevmemen normal olabilir yani normal dedigim bisey hissetmizsin. ben karsi cins oldugumdan cok hosuma gidiyor. ama tabi kaymak gibi oluncada guzel oluyor. ama degisiklik herzaman iyidir.
Siz evlimisiniz? Lazer yaptirdiniz galiba
Karşı cinste de sevmem kendimde de. Evet lazerliyim ama dudak kısmı tam anlamıyla bitmedi kökleri sarı olduğu için
Dudak kismindakiler hos durmayabilir ama bikini bolgesindekiler super oluyor. ince uzun sekilli falan kesince dahada tahrik edici oluyor sibel kekilliden biliyorum :)
Şekilli ise bende severim, ince uzun yukarıdan aşağı bir çizgi ya da baş harfim hoşuma giderdi, siz nasıl bakımlı sakallı erkeklerden hoşlanıyorsunuz aynı mantık tatlım
Ya bakımlı olması problem olusturmaz, ama bakımsız hijyenik kıllanma asla
Ya kıl sevilir mi ya kılda keramet olsaydı götte çıkmazdı
Bir laf var seftaliyi buldun tuylusunumu arıyor diye 🙂🙂
Berbat bi zevk pürüzsüz olması kadar güzel bisey yok seks anında
kimisi seviyor kimisi sevmiyor kişiye göre degişiyor
Şekilli olması güzel oluyo ya zaten her şekilde biz emeriz orayı vajina gibisi var mı
Var öyleleri tatlım doğal olmasını sevenler var. Sadece o bölgede ama... bacakta vs pürsüz olacak.
Evet bacak pürüzsüz orası bızır olsun
doğal mı orman gibi olur o kadarda değil
O kadarda degil biraz kısaltılmış olacak mesela. Onu seven var. Nedeni , kadınsı daha seksi oluyormuş. Hiç kıl olmayınca bebek gibiymiş. Ysni zevkler farklidır sanırım 80lerde o şekilde çekiciydi
şekilli olabilir, dikine uzun ince çok güzel bence, baş harfimi yapanda olmuştu baya dilim uyuşana dudaklarım şişene kadar oral yapmıştım o süprize karşılık :) sen doğal dediğin için yazdım...
Bende bunu neden bu kadar yadirgadiginizi anlayamadim
Ben genital bölgemi temiz tutarım karşı cinsin de temiz tutmasını isterim. Kıl sevenin de kendine göre bir zevki işte. Zevkler ve renkler tartışılmaz.
Tel kadayıf gibi oluyor kızlarda 😂
Sonuçta Zevk meselesi
Sapik niyetli adamlar
Kaymak gibi olması daha zevkli ve güzel
ya da sen onları nasıl buluyon
Neden kıl sevilsin ya 🤢
O kişinin zevkine bağlı
Sende onları buluyorsun
Normal değil bence hastalık🧐
Kirli sakal kıvamında seviyorum bende bazen
normal tabi
Normaldir kimi sever kimi hiç sevmez