Sıklıkla erkeklere dair yaratılan bir algı vardır :Televizyon izleyen, elinde kumandayla koltuğa gömülmeyi seven yemek yemeye bayılan ve neredeyse sürekli seks düşünen erkekler! Bu algı esasen kusurlu bir bilgi sayılmaz, evet erkekler eğlenmeyi ve oyun oynamayı severler. Erkekler sizi dinler gibi görünse de aslında sizi dinlemeye pek de can atmazlar. Muhtemelen siz konuşurken zihninden son maçta atılan efsanevi bir gol anını geçiriyor olabilirler. Eğer erkekleri anlamak istiyorsanız bazı basit gerçekleri kabulllenmekle işe başlayın. Eğer bir şeyi dönüştürmek istiyorsanız önce onun ne olduğunu anlamanız gerekir. Aksi halde ilerlemek yerine ters bir istikamette seyre dalarsınız. 🪁
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılCinsiyet farketmeksizin bir insanı tanımak için önce insan kendi potansiyelinin farkına varmalı. Ne istediğini ve neyin karşısında durduğuna önceden karar vermeli. Sevgi, ilgi, aldatma, sadakat vs ikili ilişki temelinde ki kavramlar hakkında sarsılmaz yargılar varetmeli. Sevginin ne demek olduğu hakkında zerre düşünmemiş kişilerin, ufacık güzel sözlerde dünyalarını altüstedercesine değişikliğe gitmesinin sonunun hüsrana varması gerçeğini bilmesi gerekir. Karşısında ki insanın herhangi bir tavrında kendini sorgular halde ki belirsizliğe düşüp, ona sorumsuzluk yapabileceği ve geniş takılabileceği alanı sunmamak için önceden --kendini kendiyle doyurmalı-- kişi.
Daha sonra karşısında ki kişinin söylediklerinden daha çok söylemeye çekindiklerini irdelemeli. Hergün varettiği eylemlerden çok bastırdığı ve arzu ettiği davranışları görmeye çalışmalı. Size sevgi sözcükleri sarfediyorken küfürü şiddeti ya da nobranlığı bırakamıyorsa onun algısında ki "sevginin" ne olduğu keşfedilmeli, bunun kendi algımızda ki ile ne kadar örtüştüğü. Doğada ki herhangi bir canlıya şefkat duyamayan birinin gösterişli naifliğine kapılmamalı kişi. Ya da en azından sizin kendi içsel yolculuğunuz da güçlenerek çıktığınız yolda o kişi bu süreci henüz yaşamamış veya hiç yaşayamayacak gibi duruyorsa düşünülmeli birşeyler tekrardan.
Hayat detayda gizlidir, bazen bakmak istemediğimiz yerler, bazen işitmek istemediğimiz sözler ya da sarfetmekten çekindiğimiz konular dışarıda görünenin aksine asıl "bizi" vareder. Onu görmeye çalışılmalı. Ancak insanlar bu şekilde çözümleyebilir birbirini kanısındayım.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu tür genellemeler, herhangi bir cinsiyet hakkında yapılabilir ve doğru değildir. Her insanın kendine özgü kişilik özellikleri, ilgi alanları ve ihtiyaçları vardır. Erkeklerin ve kadınların tümü aynı değildir ve bu tür genelleme yapmak, cinsiyetler arasındaki farkları abartabilir ve yanıltıcı olabilir.
İnsanlar, birbirlerini anlamak ve iletişim kurmak için zaman ve çaba harcamalıdırlar. Bir ilişkide, her iki tarafın da birbirlerini anlamak, saygı duymak ve birlikte hareket etmek için istekli olmaları gerekir. İletişim becerilerinin geliştirilmesi ve karşılıklı anlayışlılık, cinsiyet farklılıklarını anlamak ve karşılıklı olarak kabul etmek için önemlidir.
Bu nedenle, insanlar genellemeler yerine, kişisel deneyimleri ve ilişkilerindeki özel dinamikleri ele alarak birbirlerini anlamaya çalışmalıdırlar. Cinsiyetler arasındaki farklılıkların ötesine geçerek, insanların öznel deneyimlerine saygı duymak ve anlamak, daha sağlıklı ve mutlu ilişkiler kurmak için önemlidir.
11 Yorumla- +1 yıl
Bu bir genelleme değil tüm erkeklerin kinyasında olan şeylerdir. Ancak kimi erkekler de dişil enerji fazla olduğu için bu onları daha farklı bir konuma sürükler. Daha düşünceli ve anlayışlı olabilirler hem cinslerine göre.
Ben bu konuda burçları kullanıyorum. Gerisini izleyerek, konuşmalarında satır aralarından çıkararak anlamaya çalışıyorum. Görüşüm bu konuda şöyle: bir kadın tanıdığın kadar senindir, diyorum. O nedenle her duygusunu, her düşüncesini, hissini, arzusunu ve fantezisini ona sormadan uygulayabiliyor ve onu daha çok konuşturarak daha fazlasını da ediniyorum.
116 Yorumla- +1 yıl
Astroloji de katkı sağlayabilir tanıma aşamasında katılıyorum 🪁💫🎈
- +1 yıl
Ben de astrolojiyle ilgileniyorum ve metafizik alanla çözümlemede jest mimik okumak kadar önemli bir kıstas 💫🌿🦋
- +1 yıl
Beden dili ikili iletişimde çok önemli bir kavram insanlar kitap gibidir iyi bir okuyucu olan anlar. 🎐✨
- +1 yıl
Aynen öyle ✨✨🦋
- +1 yıl
🪁🪁🪁
- +1 yıl
O sizin harikalığıız🦋🎈🎐🙏🏻
- +1 yıl
Evet koç Burcu yükselen burcum Akrep doğru tahmin. O sizin harikuladeliğiniz güzel tespitler için teşekkürler 🌸🙏🏻🦋✨
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🦋😇
Harikaaaa yazmışsın
18 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ediyorum objektif olarak yorumlamak istedim beğendiğinize sevindim 🦋💫🎈
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim beğenip takdir etmenize sevindim 🦋🙂🪁
- +1 yıl
Kadınla erkek eşit midir diyerek başlayalım
Toplumda evet ama hayır eşit değildir. Kadın mental olarak kas sistemi olarak farklıdır. Kadın beyni kıvrımlı erkek beyni düzdür. Kadın programcıdır. Ince düşünür erkek direk olay odaklıdır. Kadınlar ilgi ister öpülmek sevilmek ister pahalı hediye değil kirdan onun için koparılmış papatya ister. Yatakda sadece erkeğin doyuma ulaşması olmadığını kendisininde tatmin olup sarılıp uyumak ister. Eşimiz anaçtır ama unutulmamak lazım ki annemiz değildir. O sevgidir o aşktır o şehvettir o şevkattir vesselam olmazsa olmazımıssınız - +1 yıl
Düşündüğüm şeyleri yazmışsınız yüreğine sağlık. Tabiki eşit değil sadece toplumda öyle hepsi doğru 🥳🎈💫💫💫
- +1 yıl
Erkeklerin hatasi tabiki ataerkil toplumlar için konuşuyorum bunu çocuk doğursun baksın yemek yapsin temizlesin akşam yatakda rahatlarsin tamam. Peki birey olarak kadın bu mu yaratılıs olarak birebir aynı olduğumuz bir canlıya bu denli yaklaşılması ne dine ne adalete uyar. Kadının kalbine giden yol seni seviyorumla başlar avuç içlerine 2 öpücükle devam eder
- +1 yıl
Aynen öyle. Kadının isteklerine dokunmak lazım 🪁
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence bu kişiye göre değişmektedir yani ben hiç bir zaman ön yargılı değilim genel olarak bir kız eleştiriyorsam tüm kızlar aynıdır demem mesela. ya da işte her erkek aldatır demem. yani aslında topluma göre kalıplaşmış bu kalıpları ben hiç tercih etmiyorum mesela genelde her kız makyaj yapar derler ya da her kız takıntılı derler ya da her erkeğe seks düşkünü derler. yani bunlar da bence kişinin karakterine kişiliğine nasıl yetiştiğine göre değişen şeylerdir
13 Yorumla- +1 yıl
Genelleme değil bu erkeğin ve kadının özünü kimyasını oluşturan şeyler diğer yorumlarda belirttim. 🥳
- +1 yıl
Ama ben mesela sürekli seks düşünmem abla ya da tv ve maç izlemem :) ama %98 desek doğru haklısın tabi ki de 🤗🥳
- +1 yıl
O zaman sende dişil enerji daha baskın seni farklılaştıran bu mesela kimi kadında da erillik baskın o yüzden çok sertler erkekkadın diyoruz biz onlara. 🙂🦋💫
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılNiyetine dikakt etmeli gadası
11 Yorumla- +1 yıl
Evet niyet düşünce önemli 💫
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılDönüştürmek? neden dönüştürmek? yani size gelene kadar yanlış bir hayat yaşamış ve siz bir yaşam koçu olarak (siz öyle düşünüyorsunuz) onu sizin istediğiniz sizin beklediğiniz kalıplara sokmak aıdna değiştireceksiniz? bakınız bu sadece size özel değil bunu isteyen yapan ya da yapmaya çalışan erkekler de var ben hepsine karşıyım
değişim evet sadece kelime manası değişmez ama beğenmediğiniz kriterlere sahip birisini alıp neden kendi kalıplarınıza sokuyorsunuz ki? sizin istek ve arzularınıza yatkın erkekler veya kadınlar da vardır emnimi14 Yorumla- +1 yıl
İlişkiyi dönüştürmek kişiyi değiştirmek değil. İyi gitmeyen bir ilişkiyi bir ilişkiyi karşımızdakini anlayarak güzel bir yere getirmek. Diğer yorumlarımı okumanı tavsiye ederim. Kalıplara sokmuyorum kadın ve erkeğin kimyasında olan şeylerden söz ediyorum. 💫
- +1 yıl
ben anladığım şekliyle yazdım , asla bir başkasının yorumunu okumak gibi bir tarzım yok, ve ben yazdıklarımla sizi yermedim genellemeydi, ilişkiyi nasıl dönüştürüyoruz*yürümüyor, gitmiyor
zorlamanın manası yok bu benim fikrim - +1 yıl
İlişkiyi ihanet uyumsuzluk dışında dönüştürmek mümkün. Karşındakinin yapısına isteklerine dokunan herkes ilişkiyi güzel bir yönde dönüştürebilir. Bunun güzel örnekleri var yakın çevremde. Okumamak sizin tercihiniz saygı duyarım her fikre açık bir insanım 🪁
- +1 yıl
okumama nedenim etkilenmeden kendi yorumum adına teşekkürler
+1 yılYani insanların belli kalıplaşmış olarak yaptıkları şeyler vardır bunun dışına çıkaramazsınız dolayısıyla erkekler için de kadınlar için de bu şekilde düşünülmesi doğal ama günümüzde şöyle bir şey var şimdi artık sosyal medya ve cep telefonları yaygın olduğu için insanlar zaten birbiriyle artık iletişim kurmuyor aynı evin içinde biri bir odada diğeri bir odada sosyal medyada takılıyor hatta ben bazen anneme odadan mesaj atıyorum anne çay bitti diye 😂
16 Yorumla- +1 yıl
Kadının kimyasında nasıl anlaşılmak istediği yatıyorsa erkeğin de kimyasında olan şeyler bunlar. Öncelikle bunları kabullenmek gerekiyor erkek ve kadın olarak. Tabiki dişil enerjisi yüksek olduğu için kadınsı ve daha feminem erkekler mevcut ancak genele bakıldığında erkek doğasında bulunan şeyler. Odadan hangimiz mesaj atmıyoruz ki :d
- +1 yıl
Ah ah keşke orada da mesaj atacağım bir insan olsaydın 😂
- +1 yıl
Atsan ne olacak Avrupa Birliğine mi gireceğiz uzaylılar yeryüzüne mi inecek boyut mu değiştireceğiz. 👽 :ghjk
- +1 yıl
İçimdeki tüm romantizmi öldürdün 😂
- +1 yıl
Ölmeli bazen yeniden yeniden doğmak için 😎😂
- +1 yıl
Himmm anladım
+1 yılDoğru bir görüş standart türk erkekleri tamamen bunlar ama her erkek aynı değildir bunu da kabullenmelisiniz
12 Yorumla- +1 yıl
Dişil enerjisisi yüksek olan erkekler de var ancak genel olarak bakıldığında erkeklerin kimyasında bulunan şeyler bunlar.
- +1 yıl
Evet evet diyorum ya stabil türk erkeği tarifi bu ama ben çok şükür tarife uygun değilim beni anlatmıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılBunları yapan bi zahmet evlenmesin. Evlenip bir de kadınları çekmemezlik yapıyorlar.
15 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle. 💫
- +1 yıl
*çekememezlik yazmak istemiştim 😅
- +1 yıl
Anladım onu okurken no problem 🥳😄
- +1 yıl
Teşekkür ederim ☺
- +1 yıl
Rica ederim 🙏🏻🌿✨
Erkekleri de kadınlarıda sürekli kalıplaştırıyorlar bari siz o kervana katılmayın
13 Yorumla- +1 yıl
kadın ve erkeğin kimyasında olan şeylerden söz ediyoruz farkındaysan. 💫
- +1 yıl
Diğer görüşleri okursan beni anlarsın. orada belirttim evet kadınların doğasında da şımartılmak vardır. :d
+1 yılBunun karakterden ve yetiştiği aile yapısından değerlendirmek daha sağlıklı olabilir.
12 Yorumla- +1 yıl
Kadın gibi yetiştirilen erkekler de var o aile yapısıyla alakalı ancak genel olarak bakıldığında erkeğin yapısı böyle.
- +1 yıl
buna çok katılmıyorum. Bi ideali, hayat yapısı olmayan erkek sayısı oldukça fazla evet ama bu onların kendini geliştirmeden-gelişimden ne kadar uzak olduğunu gösterir. Bu da yine kişisel değerlendirilebilir.
+1 yılHerkes zihniyet kişilik ve vicdan olarak kendi dengiyle kendi yolunda yürümeli hiç kimse sırf Eşim veya sevgilim olsun diye zıt olduğu insanlarla birlikte olmamalı Kimse kimsenin zamanını çalmamalı
12 Yorumla- +1 yıl
Uyum önemli ancak anlatmaya çalıştığım şey farklı kadın ve erkek yapısı farklıdır. Kadının doğasında nasıl anlaşılmak isteği yatarsa erkeğinde doğasında kısmen de olsa seks futbol yatar. Önemli olan kadın ve erkek doğasını anlamak ilişkiye öyle yön vermek. 🌿💫✨
- +1 yıl
Zihniyetler modern olduğu sürece uyum sağlanacağını düşünüyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 503 cevap paylaştı.
+1 yılO kadınlık gururunu bir kenera bırakmak imkansız.
110 Yorumla- +1 yıl
Bazen gurur da şart ikili ilişkilerde dozunda ancak olmalı. 😌
- +1 yıl
Hiç bir zaman dozunda olma sende biliyorsun
- +1 yıl
Bu kişiye göre değişkenlik gösterir. Ancak büyük bir hata varsa ortada gurur yapmak o kişiyi hayatımızdan silmek şart haline gelir. Onur kırıcı davranışların dönüşü yok denecek kadar azdır. 💫
- +1 yıl
Kesin ve net olmak. İçten olmak herzaman tecihimdir. Kendi olamıyor insanlar. Hep karşıya göre yaşamak zorunda gibi
- +1 yıl
Net olması için kararsız insanlardan uzak durmakta fayda var diye düşünüyorum. 🪁
- +1 yıl
Kararsız insandan uzak durmak evet eyvallah. Ama her anlamda net olabilen bir isanda yok :) oluncada begenilmez
- +1 yıl
Sen net ol bırak gelmek isteyen insan eşlik etsin sana bu yolda 🪁
- +1 yıl
Benim kesinlikle hayat standardım o. Net ve keskindir düşüncelerim çok sevilmem o yüzden
- +1 yıl
Sen kendini sev yeter başkaları sevmese de olur. 😌
- +1 yıl
:) aynen öyle umrum değil. Seninde tarzın bu galiba
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Çözümlemek istemiyorum, sadece aşkımı çözümlemek istiyorum. Kadınlar erkekler milyon milyarlarca bana ne onlardan! 😅
Çözemedim valla! 😅
Ne yapsam olmuyor! 😅00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Tahlil güzel anlaşılır anlamadan bir yere varılmaz
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim beğendiğin için🥳🪁 🦋✨
+1 yılÇok basit aslında
11 Yorumla- +1 yıl
Evet, basit şeyler 🦋✨
- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılEee kadınlarla ilgili onanı yokmu
12 Yorumla- +1 yıl
Anlaşılmak isteği kendini sevgiye adamak. Kadının doğasında olanlar da onlar. ✨
- +1 yıl
doğru kadınım öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇözmüşsün olayı
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim. Çözmüş oldum ✨🦋🪁
- +1 yıl
Kaç yılına maal oldu😅
+1 yılTakılmamak kazım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılHaklı.
11 Yorumla- +1 yıl
Objektif olarak yorumlamaya çalıştım teşekkür ederim 💫🦋
Gizli Üye(30-35)+1 yılSexse bayılırım
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYapabilirmiyiz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri