Cinsel Yaşam Evlendinmi eşinin sana oral yapmasını ister misin? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Sadece o mu sana yapsın yoksa ikinizdemi yapmak istersin? Evlendinmi eşinin sana oral yapmasını ister misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
lckrmn Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 32% +1 yıl Valla ben yapayim da varsin o bana yapmasin ama yeter ki bana engel olmasin 0 0 Yorumla
denizlide1adamm Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Ben isterim fakat onu istemediği bir şeye asla zorlama m 0 0 Yorumla
Kauss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Evlenmeden de yaparEvlenince de fark etmiyorİsterimLolipop gibi yalamasını 0 2 Yorumla Kauss +1 yıl Ben klitorisini bakarımİkimizde kısaca birbirimizi yalarız Yorumla Kauss +1 yıl E/merim Yorumla
sociosf Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 525 cevap paylaştı. Eşim de yapmayacaksa kim yapacak bunu ya.. O bana, ben de ona yaparım 0 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yani oral evlilikde olmassa olmaz kadin daha cok zevk aliyor cunku 0 0 Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Bunu burada söyleyecek değilim, ona söylerim, o bilsin yeter. 0 0 Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. ilk zamanlar doya doya yapılır iki tarafında rızası varsa üzerinden 3 5 yıl geçtimi kimse aramaz. tak fişi bitir işi olur. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Karşılıklı 69 .. onun kadinligini agzima alip somurmak off duygusallik falan 0 0 Yorumla
ecstasys1155 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl kendı zevkınden once zevk verırsen karsıya oda sana herseyı yapar 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Evli değilim ama ikimizde yapıyoruz sevgilim le 1 6 Yorumla güçlüyüm83 +1 yıl Oral seks şart zaten ilişkide Olmazsa olmaz Yorumla Soran +1 yıl Nekadar zamandır birliktesiniz Yorumla mihribann1 +1 yıl @soran 5 yıldır beraberiz Yorumla Soran +1 yıl Cineleik yaşamaya ilişkinin nekadar zamanında başladınız Yorumla mihribann1 +1 yıl 5-6 ay sonra canım Yorumla güçlüyüm83 +1 yıl Çok az bir süre değil bence 5-6 ay ama kişiye göre de değişir tabi. Her ilişki aynı değil Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. İkimizde yapabiliriz 0 0 Yorumla
Kreasyon Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 55% +1 yıl Karşılıklı olmalı ve s*KS bütün haliyle yaşanmalı. 0 0 Yorumla
Mehmetterece Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Gel evlenelim cevabı görürsün o zaman 😘 0 0 Yorumla
Loger Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İki tarafta birbirine aşk ile yapmalı bence 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Oral seks karşılıklı yapılmalı 0 0 Yorumla
Kompetankedi06 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı. Birbirmize karşılıklı yapamamız daha güzel olur 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. tabi ki karşılıklı olması en güzeli olurdu. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Valla ben yapayim da varsin o bana yapmasin ama yeter ki bana engel olmasin
Ben isterim fakat onu istemediği bir şeye asla zorlama m
Evlenmeden de yapar
Evlenince de fark etmiyor
İsterim
Lolipop gibi yalamasını
Ben klitorisini bakarım
İkimizde kısaca birbirimizi yalarız
E/merim
Eşim de yapmayacaksa kim yapacak bunu ya.. O bana, ben de ona yaparım
Yani oral evlilikde olmassa olmaz kadin daha cok zevk aliyor cunku
Bunu burada söyleyecek değilim, ona söylerim, o bilsin yeter.
ilk zamanlar doya doya yapılır iki tarafında rızası varsa üzerinden 3 5 yıl geçtimi kimse aramaz. tak fişi bitir işi olur.
69 iyidir. Genelde erkekler yapar ama kadınlardan sevmeyen var
Karşılıklı 69 .. onun kadinligini agzima alip somurmak off duygusallik falan
kendı zevkınden once zevk verırsen karsıya oda sana herseyı yapar
Evli değilim ama ikimizde yapıyoruz sevgilim le
Oral seks şart zaten ilişkide
Olmazsa olmaz
Nekadar zamandır birliktesiniz
@soran 5 yıldır beraberiz
Cineleik yaşamaya ilişkinin nekadar zamanında başladınız
5-6 ay sonra canım
Çok az bir süre değil bence 5-6 ay ama kişiye göre de değişir tabi. Her ilişki aynı değil
İkimizde devam ederiz
İkimizde yapabiliriz
Karşılıklı olmalı ve s*KS bütün haliyle yaşanmalı.
Gel evlenelim cevabı görürsün o zaman 😘
İki tarafta birbirine aşk ile yapmalı bence
Her iki tarafta yapmalı
Oral seks karşılıklı yapılmalı
Birbirmize karşılıklı yapamamız daha güzel olur
Karşılıklı nasıl isterse öyle olur
İkimizde yapalım isterim
tabi ki karşılıklı olması en güzeli olurdu.
69 0lalım bence.
Karşılıklı daha tatlı olur
İkimizde yapalım bence
İkiniz de yapın
Karşılıklı olmali
Evet
İstemem
İkimizde
her şey karşılıklı