Erkek 23 yaşında ve kadin 29 yaşında ise ve kadın evlenip bosanmissa daha öncesinde?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. maalesef apla yaa.. maalesef olay sadece seks değil.. ayrıca yaş farkı az ama dönem çok sıkıntı.. yani eğer sen 35 o 29 olsaydı derdim ki olur bu iş.. ama 23 yaşında.. ve sen onun için ilktin muhtemelen.. az bir ilgi gönlünün gözünün kaymasına sebep olabilir..
07 Yorumla
Soran+1 yılHayır ilk cinsel ilişkisi değilim onun ama Sevgilimin ailesi beni istemiyor aramiz bozuk zaten konusmuyoruz etmiyoruz aynı yerde çalışıyoruz ve sevgilimin eski sevgilisi de var çalıştığımız yerde başından beri. Biz sevgilimle cinsellik yaşadık 1 seneye yakındır devam ediyoruz ve sevgilimin eski sevgilisi cinsellik yaşamadi diye benimle aldattı. Sevgilimle eski sevgilisi aşağıda depo katindalar bende reyon katindayim aşağıda bakisiyorlarmis sevgilim sürekli olarak eski sevgilisini izliyormus ona bakıyormuş ve sevgilimin ablası o kızı çok seviyor resmen sarmaş dolaşlar ve ben sevgilimi seviyorum sizce ne yapmam gerek? Ve sevgilimin ablası enisteleri felan o kızı çok seviyorlar hatta kızın doğum gününde ablası kıza hediye bile almış enistesi de kutlamış kızın doğum gününü napacagim sinir oluyorum o kıza ne yapmam gerek? Lütfen yardım edin bunaldım artık hemde çok 🙏🙏 ben 29 yaşındayım sevgilim 23 eski sevgilisi de 23 yaşında
Soran+1 yılEski sevgilisi vermeye baslamazmis çünkü o kız evlenmeden yapmam demiş herkeze de öyle diyormus bilmiyorum ama ben sevgilimin benjmle kalmasını istiyorum
Soran+1 yılO kızı seviyorsa neden yanında değil sadece şey duydum arkadaşım dedi onları görmüş başka bir kızda varmış yanlarında 3 u yururken diğer kız yanlarından ayrilmis eski sevgilisiyle sevgilim yürümeye başlamışlar sonra kız sevgilimin yanından ayrilmis sevgilimde kızın arkasından bakmış bune şimdi ve sürekli aşağıda kızı izliyormus merak ediyormuş bakiyormus ediyormuş ona ya one
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
+1 yılSevgi ve aşk olacağını sanmam ama cinsel yönden bağlanmış zaten
04 Yorumla
Soran+1 yılBende ayrılır mı peki ve Sevgilimin ailesi beni istemiyor aramiz bozuk zaten konusmuyoruz etmiyoruz aynı yerde çalışıyoruz ve sevgilimin eski sevgilisi de var çalıştığımız yerde başından beri. Biz sevgilimle cinsellik yaşadık 1 seneye yakındır devam ediyoruz ve sevgilimin eski sevgilisi cinsellik yaşamadi diye benimle aldattı. Sevgilimle eski sevgilisi aşağıda depo katindalar bende reyon katindayim aşağıda bakisiyorlarmis sevgilim sürekli olarak eski sevgilisini izliyormus ona bakıyormuş ve sevgilimin ablası o kızı çok seviyor resmen sarmaş dolaşlar ve ben sevgilimi seviyorum sizce ne yapmam gerek? Ve sevgilimin ablası enisteleri felan o kızı çok seviyorlar hatta kızın doğum gününde ablası kıza hediye bile almış enistesi de kutlamış kızın doğum gününü napacagim sinir oluyorum o kıza ne yapmam gerek? Lütfen yardım edin bunaldım artık hemde çok 🙏🙏 ben 29 yaşındayım sevgilim 23 eski sevgilisi de 23 yaşında
- +1 yıl
Sevgilin seni tamamen cinsel obje olarak görüyor kusura bakma şimdi diycen bana yok ilgi gösteriyor falan filan emin ol bi erkeğin cinsellik istedikten sonra yapamayacağı şey yoktur bu konuda iyi tanıyorum erkekleri e sonuçta hemcinselerim bi deneme yap istersen cinsellik istediği zaman sen istemediğini söyle geçiştir kapat konuyu falan uzaklaş oralardan biraz o zaman sende görüceksin ki senden yavaş yavaş soğuyacak ilgisi azalacaktır bu ilişki uzun süreli devam etmez gelecek hayalleriniz varsa hiç biri gerçekleşmeyecek bu bir gerçek 29 yaşındasın işin var eğlenmene bak anlıyorum seviyorsun ama aile istemedikten sonra çocukta aklı fikri cinsellikte olduktan sonra her şekşlde sizi ayırırlar haberin olsun diyeceklerşm bu kadar
Soran+1 yılBeni cinsel obje olarak görüyorsa neden o kizin yanında değil sadece şey duydum arkadaşım dedi onları görmüş başka bir kızda varmış yanlarında 3 u yururken diğer kız yanlarından ayrilmis eski sevgilisiyle sevgilim yürümeye başlamışlar sonra kız sevgilimin yanından ayrilmis sevgilimde kızın arkasından bakmış bune şimdi ve sürekli aşağıda kızı izliyormus merak ediyormuş bakiyormus ediyormuş ona ya one
- +1 yıl
Ya diyorum sana işte cinsel obje olarak görmese seni gerçekten sevse bu şekilde yapmaz yapsada sen başkasından değil ondan duyarsın bi laf varya yanındaki ile yaşlanırsın aklındaki ile ölürsün o tamamen cinsellik için senle ama aklı hep o kızda buna emin olabilirsin
+1 yılYani düzenli bir cinsel beraberlik için bağlanması gayet normal görünüyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimin ailesi beni istemiyor aramiz bozuk zaten konusmuyoruz etmiyoruz aynı yerde çalışıyoruz ve sevgilimin eski sevgilisi de var çalıştığımız yerde başından beri. Biz sevgilimle cinsellik yaşadık 1 seneye yakındır devam ediyoruz ve sevgilimin eski sevgilisi cinsellik yaşamadi diye benimle aldattı. Sevgilimle eski sevgilisi aşağıda depo katindalar bende reyon katindayim aşağıda bakisiyorlarmis sevgilim sürekli olarak eski sevgilisini izliyormus ona bakıyormuş ve sevgilimin ablası o kızı çok seviyor resmen sarmaş dolaşlar ve ben sevgilimi seviyorum sizce ne yapmam gerek? Ve sevgilimin ablası enisteleri felan o kızı çok seviyorlar hatta kızın doğum gününde ablası kıza hediye bile almış enistesi de kutlamış kızın doğum gününü napacagim sinir oluyorum o kıza ne yapmam gerek? Lütfen yardım edin bunaldım artık hemde çok 🙏🙏 ben 29 yaşındayım sevgilim 23 eski sevgilisi de 23 yaşında
+1 yılHayır tamamen cinsellikten memnunsa ki değilse de yedek bulana kadar işini görmek için rol yapar
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimin ailesi beni istemiyor aramiz bozuk zaten konusmuyoruz etmiyoruz aynı yerde çalışıyoruz ve sevgilimin eski sevgilisi de var çalıştığımız yerde başından beri. Biz sevgilimle cinsellik yaşadık 1 seneye yakındır devam ediyoruz ve sevgilimin eski sevgilisi cinsellik yaşamadi diye benimle aldattı. Sevgilimle eski sevgilisi aşağıda depo katindalar bende reyon katindayim aşağıda bakisiyorlarmis sevgilim sürekli olarak eski sevgilisini izliyormus ona bakıyormuş ve sevgilimin ablası o kızı çok seviyor resmen sarmaş dolaşlar ve ben sevgilimi seviyorum sizce ne yapmam gerek? Ve sevgilimin ablası enisteleri felan o kızı çok seviyorlar hatta kızın doğum gününde ablası kıza hediye bile almış enistesi de kutlamış kızın doğum gününü napacagim sinir oluyorum o kıza ne yapmam gerek? Lütfen yardım edin bunaldım artık hemde çok 🙏🙏 ben 29 yaşındayım sevgilim 23 eski sevgilisi de 23 yaşında
Gizli Üye(18-24)+1 yılUtangaç birimi
09 Yorumla
Soran+1 yılYani biraz evet ama Sevgilimin ailesi beni istemiyor aramiz bozuk zaten konusmuyoruz etmiyoruz aynı yerde çalışıyoruz ve sevgilimin eski sevgilisi de var çalıştığımız yerde başından beri. Biz sevgilimle cinsellik yaşadık 1 seneye yakındır devam ediyoruz ve sevgilimin eski sevgilisi cinsellik yaşamadi diye benimle aldattı. Sevgilimle eski sevgilisi aşağıda depo katindalar bende reyon katindayim aşağıda bakisiyorlarmis sevgilim sürekli olarak eski sevgilisini izliyormus ona bakıyormuş ve sevgilimin ablası o kızı çok seviyor resmen sarmaş dolaşlar ve ben sevgilimi seviyorum sizce ne yapmam gerek? Ve sevgilimin ablası enisteleri felan o kızı çok seviyorlar hatta kızın doğum gününde ablası kıza hediye bile almış enistesi de kutlamış kızın doğum gününü napacagim sinir oluyorum o kıza ne yapmam gerek? Lütfen yardım edin bunaldım artık hemde çok 🙏🙏 ben 29 yaşındayım sevgilim 23 eski sevgilisi de 23 yaşında
Cevap sahibi+1 yılİlk senin le mi yasadi bu cinselliği
Soran+1 yılHayır benimle yasamadi
Soran+1 yılİlk defa yaşamadi yani
Cevap sahibi+1 yılSen boşalt kendine hamileyim de
Soran+1 yılOyle birsey diyemem ki yalan söylediğim anlasirilirsa çok kızar benjm korkum o kıza yani eski sevgilisine geri dönmesi
Cevap sahibi+1 yılYa sen seks yaparken içine boşalttır kendini
Soran+1 yılBosalmiyor ki bilerek ben denedim bana kixdi hatta
Cevap sahibi+1 yılKalkma ustubdeb
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılbağlanmaz ama elinden kaçırmakta istemez :)
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani Sevgilimin ailesi beni istemiyor aramiz bozuk zaten konusmuyoruz etmiyoruz aynı yerde çalışıyoruz ve sevgilimin eski sevgilisi de var çalıştığımız yerde başından beri. Biz sevgilimle cinsellik yaşadık 1 seneye yakındır devam ediyoruz ve sevgilimin eski sevgilisi cinsellik yaşamadi diye benimle aldattı. Sevgilimle eski sevgilisi aşağıda depo katindalar bende reyon katindayim aşağıda bakisiyorlarmis sevgilim sürekli olarak eski sevgilisini izliyormus ona bakıyormuş ve sevgilimin ablası o kızı çok seviyor resmen sarmaş dolaşlar ve ben sevgilimi seviyorum sizce ne yapmam gerek? Ve sevgilimin ablası enisteleri felan o kızı çok seviyorlar hatta kızın doğum gününde ablası kıza hediye bile almış enistesi de kutlamış kızın doğum gününü napacagim sinir oluyorum o kıza ne yapmam gerek? Lütfen yardım edin bunaldım artık hemde çok 🙏🙏 ben 29 yaşındayım sevgilim 23 eski sevgilisi de 23 yaşında
- +1 yıl
Elinden kaçırmak istemez derken cinsellik açısından dedim
Soran+1 yılO kıza geri dönmesinden korkuyorum
- +1 yıl
Ailesi baskı yaparsa döner ya da zaten dönecektir seninle güzel vakitler geçiriyordur
Soran+1 yılNasıl yani anlamadim
- +1 yıl
Detaylı konuşalım istersen
Kullanıyor işini görüyor sadece
09 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani ama Sevgilimin ailesi beni istemiyor aramiz bozuk zaten konusmuyoruz etmiyoruz aynı yerde çalışıyoruz ve sevgilimin eski sevgilisi de var çalıştığımız yerde başından beri. Biz sevgilimle cinsellik yaşadık 1 seneye yakındır devam ediyoruz ve sevgilimin eski sevgilisi cinsellik yaşamadi diye benimle aldattı. Sevgilimle eski sevgilisi aşağıda depo katindalar bende reyon katindayim aşağıda bakisiyorlarmis sevgilim sürekli olarak eski sevgilisini izliyormus ona bakıyormuş ve sevgilimin ablası o kızı çok seviyor resmen sarmaş dolaşlar ve ben sevgilimi seviyorum sizce ne yapmam gerek? Ve sevgilimin ablası enisteleri felan o kızı çok seviyorlar hatta kızın doğum gününde ablası kıza hediye bile almış enistesi de kutlamış kızın doğum gününü napacagim sinir oluyorum o kıza ne yapmam gerek? Lütfen yardım edin bunaldım artık hemde çok 🙏🙏 ben 29 yaşındayım sevgilim 23 eski sevgilisi de 23 yaşında
Soran+1 yılOhaa benimle sevisirken o kızı neden düşünsün kii
Soran+1 yılO kızı seviyorsa neden yanında değil sadece şey duydum arkadaşım dedi onları görmüş başka bir kızda varmış yanlarında 3 u yururken diğer kız yanlarından ayrilmis eski sevgilisiyle sevgilim yürümeye başlamışlar sonra kız sevgilimin yanından ayrilmis sevgilimde kızın arkasından bakmış bune şimdi ve sürekli aşağıda kızı izliyormus merak ediyormuş bakiyormus ediyormuş ona ya one
+1 yılAmaç yalnızca cinsellik olur
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım, Sevgilimin ailesi beni istemiyor aramiz bozuk zaten konusmuyoruz etmiyoruz aynı yerde çalışıyoruz ve sevgilimin eski sevgilisi de var çalıştığımız yerde başından beri. Biz sevgilimle cinsellik yaşadık 1 seneye yakındır devam ediyoruz ve sevgilimin eski sevgilisi cinsellik yaşamadi diye benimle aldattı. Sevgilimle eski sevgilisi aşağıda depo katindalar bende reyon katindayim aşağıda bakisiyorlarmis sevgilim sürekli olarak eski sevgilisini izliyormus ona bakıyormuş ve sevgilimin ablası o kızı çok seviyor resmen sarmaş dolaşlar ve ben sevgilimi seviyorum sizce ne yapmam gerek? Ve sevgilimin ablası enisteleri felan o kızı çok seviyorlar hatta kızın doğum gününde ablası kıza hediye bile almış enistesi de kutlamış kızın doğum gününü napacagim sinir oluyorum o kıza ne yapmam gerek? Lütfen yardım edin bunaldım artık hemde çok 🙏🙏 ben 29 yaşındayım sevgilim 23 eski sevgilisi de 23 yaşında
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik için sadece bağlanır ama evlilik asla
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO kıza ne yapabilirsin ki hiç bişey yapamazsın sen sevgiline güveniyorsan sorun yok
Soran+1 yılGüvenmiyorum işte o kıza dönmesinden korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman elde tutamazsın kendini kandırma boşuna
Soran+1 yılBen kendimi kandirmiyorum peki neden o kizin yanında değil sadece şey duydum arkadaşım dedi onları görmüş başka bir kızda varmış yanlarında 3 u yururken diğer kız yanlarından ayrilmis eski sevgilisiyle sevgilim yürümeye başlamışlar sonra kız sevgilimin yanından ayrilmis sevgilimde kızın arkasından bakmış bune şimdi ve sürekli aşağıda kızı izliyormus merak ediyormuş bakiyormus ediyormuş ona ya one
Cevap sahibi+1 yılYa işte niyeti var onda
senide elde tutuyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılSana taktik verebilirim
02 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir ama Sevgilimin ailesi beni istemiyor aramiz bozuk zaten konusmuyoruz etmiyoruz aynı yerde çalışıyoruz ve sevgilimin eski sevgilisi de var çalıştığımız yerde başından beri. Biz sevgilimle cinsellik yaşadık 1 seneye yakındır devam ediyoruz ve sevgilimin eski sevgilisi cinsellik yaşamadi diye benimle aldattı. Sevgilimle eski sevgilisi aşağıda depo katindalar bende reyon katindayim aşağıda bakisiyorlarmis sevgilim sürekli olarak eski sevgilisini izliyormus ona bakıyormuş ve sevgilimin ablası o kızı çok seviyor resmen sarmaş dolaşlar ve ben sevgilimi seviyorum sizce ne yapmam gerek? Ve sevgilimin ablası enisteleri felan o kızı çok seviyorlar hatta kızın doğum gününde ablası kıza hediye bile almış enistesi de kutlamış kızın doğum gününü napacagim sinir oluyorum o kıza ne yapmam gerek? Lütfen yardım edin bunaldım artık hemde çok 🙏🙏 ben 29 yaşındayım sevgilim 23 eski sevgilisi de 23 yaşında
Cevap sahibi+1 yılTaktik istiyor musun
Gizli Üye(18-24)+1 yılBağlanmaz kullanabilir
016 Yorumla
Soran+1 yılAnladım, Sevgilimin ailesi beni istemiyor aramiz bozuk zaten konusmuyoruz etmiyoruz aynı yerde çalışıyoruz ve sevgilimin eski sevgilisi de var çalıştığımız yerde başından beri. Biz sevgilimle cinsellik yaşadık 1 seneye yakındır devam ediyoruz ve sevgilimin eski sevgilisi cinsellik yaşamadi diye benimle aldattı. Sevgilimle eski sevgilisi aşağıda depo katindalar bende reyon katindayim aşağıda bakisiyorlarmis sevgilim sürekli olarak eski sevgilisini izliyormus ona bakıyormuş ve sevgilimin ablası o kızı çok seviyor resmen sarmaş dolaşlar ve ben sevgilimi seviyorum sizce ne yapmam gerek? Ve sevgilimin ablası enisteleri felan o kızı çok seviyorlar hatta kızın doğum gününde ablası kıza hediye bile almış enistesi de kutlamış kızın doğum gününü napacagim sinir oluyorum o kıza ne yapmam gerek? Lütfen yardım edin bunaldım artık hemde çok 🙏🙏 ben 29 yaşındayım sevgilim 23 eski sevgilisi de 23 yaşında
Cevap sahibi+1 yılSeni sadece seks için kullanmış yani sende kullandirtmis sin kendini
Cevap sahibi+1 yılBaşta sevgili olan birisi ile yatman zaten yanlış olmuş ve aile Türk ailesinde çok önemli bir faktör %90 olarak yani ayrıldınız gibi bence
Cevap sahibi+1 yılDuygusal bağlanmışmıydın
Soran+1 yılEvet seviyorum çok hemde ama onun eski sevgilisini izlemesi beni sinir ediyor
Cevap sahibi+1 yılO artık senin eski sevgilin onun tekrardan sevgilisi gibi duruyor ilişkiye giriyor musunuz hala
Soran+1 yılHayır girmiyoruz nasıl yani eski sevgilin gibi duruyor derken
Cevap sahibi+1 yılAyrılacak senden ona gidicek
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak istersen gizliden çıkayım
Soran+1 yılAyrilacak ona gidecek derken yok soruyu sileceğim zaten sevgilim gorurse kızar
Cevap sahibi+1 yılHala sevgilim mi diyorsun ona onu aldatmis seni de aldatır evlilik değil onun sonu
Cevap sahibi+1 yılVe telini mi karıştırıyor
Soran+1 yılEvet telefonuma bakıyor benjm korkum o kıza geri dönmesi
Cevap sahibi+1 yılKorkun yüksek ihtimalle gerçek olacak ve sen kendini kullandirman ile kalacaksın
Soran+1 yılHayır yaa şaka dimi neden gitsin ki o kiza
Soran+1 yılVe Eski sevgilisi vermemiş sevgilime çünkü o kız evlenmeden yapmam demiş herkeze de öyle diyormus bilmiyorum ama ben sevgilimin benjmle kalmasını istiyorum
Olgun musun
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet olgunum, Sevgilimin ailesi beni istemiyor aramiz bozuk zaten konusmuyoruz etmiyoruz aynı yerde çalışıyoruz ve sevgilimin eski sevgilisi de var çalıştığımız yerde başından beri. Biz sevgilimle cinsellik yaşadık 1 seneye yakındır devam ediyoruz ve sevgilimin eski sevgilisi cinsellik yaşamadi diye benimle aldattı. Sevgilimle eski sevgilisi aşağıda depo katindalar bende reyon katindayim aşağıda bakisiyorlarmis sevgilim sürekli olarak eski sevgilisini izliyormus ona bakıyormuş ve sevgilimin ablası o kızı çok seviyor resmen sarmaş dolaşlar ve ben sevgilimi seviyorum sizce ne yapmam gerek? Ve sevgilimin ablası enisteleri felan o kızı çok seviyorlar hatta kızın doğum gününde ablası kıza hediye bile almış enistesi de kutlamış kızın doğum gününü napacagim sinir oluyorum o kıza ne yapmam gerek? Lütfen yardım edin bunaldım artık hemde çok 🙏🙏 ben 29 yaşındayım sevgilim 23 eski sevgilisi de 23 yaşında
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sizce erkek 1 sene boyunca ya da buçuk sene boyunca cinsellik yaşadığı kişiye bağlanır mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat