Güncellemeler
+1 yıl
Kendim de bu arada bakir değilim umarım çoğu kız bakir olmayan erkek istiyordur iyi günler
Güncellemeler
+1 yıl
Anladım bakir erkek istemiyorsunuz
Kızların erkeklere göre bekarete daha az önem verdiğini düşünüyorum bakir erkek isteyen varsa da bir elin parmağını geçmez bence
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Bakir olmayan erkek olsun. Tecrübeli olsun. Ne yaoacagini bilsin. Cinsel sağlığım için ve acı çekmemek için böyle olması daha iyi.
Sen bakire misin peki
Evet bir diğer sebebi de bu zaten ben tecrübesiz o tecrübesiz olmaz
Ama çoğu kız bakir olmayan erkek bakire kız istemesin diyor sen özellikle bakire olarak neden bakir olmayan erkek?
Şaşırdım yani o kızları duyunca birde sen böyle diyince kafam karıştı
Çünkü bakire olduğum için tecrübesiz erkek ne yapacağını bilmez ve daha çok canımı yakar ayrıca
Ee o kızlar niye istemesinler diyorlar o zaman ya. Ben mesela bakir değilim ama bakire kız isterim bu suç mu sence
Bilmiyorum ama herhalde kendileri yapmadığı için kendileri gibi erkek istiyorlar kıskanıyorlar herhalde bilmiyorum
Olabilir yani çoğu kız bakir olmayan erkek ister dimi içim rahatlasın ya bakır değilim zaten kızlar da bakir olmayan erkeği kabul etsin ya🙄
Çoğu kız diye bir şey söyleyemem bilmiyorum çünkü kızların bu konudaki genel düşüncelerini ama isteyen elbet olur dert etme
Bende işte kızların bu konuda ne düşündüğünü inan hiç bilmiyorum biz mesela genelde çoğumuz bakire kız isteriz ama kızlar bakir mi bakır olmayan erkek mi ister pek bilmiyoruz malum türk kızları için cinsellik tabu pek sizinle cinsellik hakkında konuşamadığımız için bilmiyoruz
Konusamiyorsunuz çünkü çok sapık var ve kızlar da haliyle kendini korumaya alıyor
Kızlar cinselliğe kapalı olduğu için sapık diyor zaten yabancı ülkelerde kızlar seks yapmayı normal gördüğü için erkeklere sapık demiyorlar
Siz zina günah bekaret falan diyerek anormal gördüğünüz için erkeklere sapık diyorsunuz
Cinsellige kapalı değiller yabancı ülkelerde de sapıkliklari normal karsilamiyirlar ama kendilerini bizim gibi korumalarına gerek yok çünkü onlarda erkektir yapar düşüncesi çok yok
Yani bizde erkegin sapikliklarini normallestiroyirlar ve bu yüzden kızlar korkuyir ama yabancı ülkelerde böyle olmadığı için kızlar bizim kadar korkmuyor çünkü onlar da adalet var
Herkes Müslüman değil dediğin Müslümanlar için geçerli
Müslüman olmayan kız zina yapmadan durmaz zaten
Sapıklık olarak görmüyor işte yabancı kızlar seks ile ilgili sohbet etmeyi
Bak ikimiz de farklı görüşlerdeyiz bu konuda. Uzatmayalım olur mu? Tartışma çıkacak çünkü ve benim gerçekten tartışacak halim yok.
Haklisin bakir olmayan erkek bakire kızla anlaşamaz aslında
Tartışma yaratacak bir şey demedim siz yabancı kizlarla aynı değilsiniz iyi günler
Sizin görüşünüz öyle ama ben katılmıyorum
Neyse gerçekten kapatalım iyi günler
Katılmadığın şey ne? Yabancı kızlar için seks tabu değil ki sizin için tabu.
Ya bak gerçekten çok ağır ve ön yargılı konuşuyorsun ben sustukça sen devam ediyorsun ben gerçekten derdimi anlatirim ama sonra kavga çıkacak o yüzden lütfen uzatma artık
Kibar ol sende kavga çıkmasın. Katılmadığın şey ne?
Ben kibarım ama sen değilsin sen şu an çok ağır ve yanlış konuşuyorsun genelleme yapma bence dediklerinin hiçbirine katılmıyorum çünkü yanlış konuşuyorsun
Tamam özür dilerim şimdi söylesene nerede yanlışım var?
Öncelikle toplumda cinsel durtulerine hakim olmayan taciz tecavuz eden ve bunları normal karşılayıp cezasız bırakan bir kesim var. Kızların böyle davranması normal. Yani cinselligi öcü olarak görmüyorlar. Cinsellik onlar için de normal ama yurt dışındaki gibi guvenli bor ortam olmayınca onlar da haklı olarak böyle davranıyorlar
Türk kızlarının da çoğu bakire değil zaten ben de öyle aman aman kendini saklayan zinadan uzak kız çok var demedim
Valla önceki yazdıklarından ben o anlami çıkarttım
Türk kızları müslüman ama zina yapıyor neden sence? Hadi yabancılar müslüman değil o yüzden yapıyorlar avrupalılar mesela
Erkekler sapık diyorsunuz çoğunuz ben buna kızmıştım yoksa bizde biliyoruz bakire kız yok bu devirde
Bu söylediklerini neye dayanarak söylüyorsun
Çoğu kız bakire değil bunda hem fikir olmuştuk ve çoğu türk kızı müslüman değil mi o yüzden sordum müslüman kız neden zina yapar diye
Çoğu kız musluman değil onu nereden çıkarttınız hatta ateistlerin sayısı Müslümanlarının kat ve kat fazla mesela
Sayısından*
Abartma türkiye islamin yaygın olduğu bir ülke
Artık değil eskiden öyleydi herkes dinden çıkmaya ve başka dine yönelmeye başladı
Cahil olma deprem oldu çoğu insan yorumlarda allahdan dinden imandan bahsetti ramazan ayındayız iftar vakti dışarda fazla insan göremezsin
Herkes diyor birde ya cahil sjsjsjs
Asıl cahillik yapan sensin bir bak etrafına özellikle gençler olmak üzere İslami saçma bulan dinden cikan insanlar çok fazla depremi karistirma depremde inançlı olan gösterir olmayan bir şey demez bu konuda zaten herkes can derdinde
En büyük cahil sensin
Müslüman sayısı daha fazla var
Terbiyesiz kavga çıkartmak için yer arıyor
Hayır ama çok cahilsin iyi günler
Senin gibi cahillerin sözlerini ciddiye almıyorum iy günler hem cahil hem terbiyesiz herif
Zekâsız ve dinsiz
Sen benim dinime ve zekama hakaret edemezsin belli ki sana terbiye ögretememisler uzatma artık böyle olacağını biliyordum senjn gibi insanalra cevap vermemek gerekir işiniz gücünüz insanlara laf etmek kavga çıkartmak hakaret etmek başka bildiğiniz bir şey yok çünkü bir de kavga çıkarmayacağıma fikrini söyle diyir lan manyak mısın nesin insanların fikrine saygı duymayacaksan onlara hakaret edeceksen ne diye fikirlerini soruyorsun
Git işine bak yürü
Müslüman olsan dinsizliği savunmazdın
Dinsizlogi savunmuyorum zaten
Bak belli ki sataşacak insan arıyorsun git başkasına bulaşan analdin mi
Dinsiz daha çok var diyorsun
Ee bunda dinisligi savunacak bir şey yok gördüklerimi söylüyorum ben
Sataşmadım susalım en iyisi evet
bakir olması en iyisi
Neden ki
birlikte herşeyi keşfetmek en güzeli , daha önce tatmışsa birdaha yapmaz ve karşı taraf o zevkten mahrum kalır
Bakir olmayan bir erkek ile evleniyorum
İyi
Mutluluklar diliyorum o zaman
Erkeklerin bakire olup olmadığı belli olmuyor 🙄
Kızların da olmuyor saklayabiliyor kandırabiliyor bu konuda kızlar erkekleri
iyi de kızlarda kızlık zarı denen şey var bu bozulduğunda gözle görülebiliyor bozulup bozulmadığı zaten erkeklerin öyle biseyi de olmuyor ne zar var ne bişey sok çıkar bişey olmuyo sizinkinlere
Teknoloji cahilisin sanırım yapay kızlık zarı diye bir şey var ve diktirilebiliyor
Bakire olmayan kızlar bu taktik ile erkekleri kandırıyor ha ben kanmam orası ayrı konu ama kanacak erkek çok var
diktirildigini biliyorum ama çoğu kızın da diktirmeyecegini de biliyorum
Niye diktirmesin ki kız belki evlenmek istiyor eğer istiyorsa gider diktirir
Abi doğru söylüyorsun dün magradan çıktım teknolojiden haberim yok
Vxjwksbdgjwjw
Belli
Sen nasil kanmayasin o kadar erkek kaniyorken😅
@Kırlariçindebikız xorusbu kız çok gördüm o yüzden anlıyorum hangi kızın ne mal olduğunu bu arada xfahişelik ne ara gurur duyulacak bir şey oldu?
bakir olsun istiyorum cok kiskancim