Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Güncellemeler
+1 yıl
güncell
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkes tüysüz kılsız sever ama bence hafif kıllı daha çekici temiz olması şart tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aaa bende göğüslerin arasında sırtta ve belde azıcık ama sarı olsa bide off
Kesince hafif uzayıncada hatunlar deniz kestanesine oturuyorum gibi oluyo kötü diyo
Erkeğinki kıllı olmalı
Daha da mı azdırıyor bu şekilde oral seks çeker misin kıllı?
Temiz olmalı ama kıllar da çok az olmalı. oral yapmaya engel olmamalı.
Çok daha seksi görünüyor
kıllı penis candır
Biraz yaramazca bi soru sordum dm den
Temiz olduktan sonra biraz olsa da sorun yok
İtalyanlar gibi 👍
İğrenç yaa
Erkek için mi kız için mi?
Her ikisi için de
Yani sen kıllı yalamak istememen doğal hakkın ama erkek hafif kıllıyı yalamak isteyebilir
Bilmiyorum ama fikrim bu herkesin fikri farklıdır
Erkek arkadaşın seninkini hafif kıllı olarak yalamak istersen izin verir misin?
Erkek arkadaşım yok anca eşim onu da olunca düşünürüm
Peki anala karşı mısın? Eşin istese?
Karşıyım bana göre kendisine saygısı olan ne yapar ne yaptırır, kadın açısından sağlık yönünden zararlarını saysam bitmez, dini boyutunu hiç söylemiyorum zaten
Sağlık açısından bi sağlıkçı olarak sakıncası yoktur dozunda olduğu sürece , herkes zaten sağlıkçı kesilmiş istemeyenin bahanesi çok zaten
Yok bende sağlıkçıyım bildiğim için yazdım bunun bir dozu yok
Dozu var sonuçta günde on defa anal deliğe sokulsa ve kalın penis olsa zararları var ama ayda yılda bir olduğu sürece hiç bir sakıncası yoktur. Zararlı olsaydı zaten kolonoskopi diye bir şey olmazdı tıpta. Bu arada hemşire misin? Ben doktorum merak ettim sağlıkçıyım deyince
Evet hemşireyim, Anal yol cinsel ilişki için yaratılmamış. Boşaltım yolu olarak yaratılmış. Pis bir yer. Erkek organı mikrop kapıyor. Üstelik dar ve kaygan mukus yok yani büyük ihtimal yırtılıyor. Bu da mikrop kapmaya gaitasını yapamamaya ve kasların bozulmasına sebep oluyor. Bir süre sonra insan gazını ve gaitasını tutamıyor. Yani bozuluyor, Anüs kaslarının ne yönde çalıştığını bilmeyecek kadar bilgili bir doktor 😂
Hepsi yapmak istemeyenin bahanesi , anüs kasları diğer kaslar gibi hem gevşer hem kasılır, vajinada kas olmadığı için mi yapabiliyoruz? Vajinada kas yok mu sanki? Vajinada da var analda da var , analda kas var diye seks yapılmaz mı? Vajina çiş için yapılmış orası da yapılmaz seks , her hemşire zaten doktor kesiliyor , iki kas gaita muhabbeti yaptı diye kendini prof sandı bi an 😂
Aynen doktor bey
Kadın analdan zevk almaz. Tam tersine çok acı çeker. O yapan zevk aldım diyenler de erkek zevk alsın diye yalan söyleyenler tamamen psikolojik. Bunu haydar dümen bile söylemiştir kadın analdan zevk almaz diye. Ama erkek zevk alır kalçasından. Erkek ve kadının boşaltım sistemi aynıdır ama tek farkla. Erkeğin orasında prostat var prostata baskı yapınca yalayınca parmaklayınca aşırı zevk alıyosunuz. En azından yalatın ya da okşatın kadına. Erkek arkadaşlarımın üzerinde denedim onayladım. Daha da ilginci penise dokunmadan sadece parmaklayarak boşalabiliyolar. İlk defa böyle bir zevk yaşadıklarını söylüyolar. Çünkü erkeklerin g noktası orada. Bunları biliyorum çünkü partnerlerime daha çok zevk vermek istiyorum. Bu arada kadının bütün zevk alacağı şeyler vajinadadır g noktası bile vajinadadır. Araştırın prostat orgazmı diye. Hala yaparım diyen varsa soksun döte parçalasın kadının bağırsaklarını.
Ben gerçekten zevk alan kadın gördüm olay illa g noktası ya da zevk noktası değil bi partnerim mazo idi analdan daha çok zevk alıyordu vajinadan. Yani olaya sadece zevk noktası diye bakmamak lazım partner istedikten sonra neden yapılmasın? Zaten karşıdaki insan istemese vajinal bile yapamaz bi erkek. Önemli olan karşı tarafın da istemesi , katılıyorum çoğu kadın zevk almaz ama acayip zevk alanı gördüm ve kendim de yaşadım
Saygı duyarım
Söz senle sevgili olsak senden anal istemeyecem 😅
Senle sevgili olmak isteyen kim pardon da, neyse çok farklı kafalardayız, size bol şans
Öyle deme belli mi olur belki aşık olursun, farklı kafada derken saygı olduğu sürece isteklerin önemsediğin ve anlayışla karşılandığı sürece sorun ne?
Kendini beğenmiş insanlarla muhatap olmuyorum, iyi günler size
Ben de kendini bi tok sananı istemem zaten şimdi rengini belli ettin
Aynen aynen
Bak seni bi yakalarsam kucağıma oturturum kaçamazsın
Hasta olup size gelen hastaların Allah yardımcısı olsun nasıl hastalıklı bir zihniyetteseniz artık, bu sitede doğru düzgün bir yorum bile yapılmıyor
Hmm bak gece nöbette kucağımda daha uzun kalırsın, orada altında tanga olsun ama daha rahat girsin
Neyse haklısınız çok haklısınız hemde şimdi uzatmasanız mı yorumumu siler misiniz rica etsem
Maalesef artık rica için çok geç , önce çirkefe atıp laf at sonra rica edip sil de öyle mi
Nasıl bir ruh hastasıysan artık
Bak gene kucağıma istiyorsun sen galiba, ama kucaktan sıkıldım biraz seni domaltsam mı
katılıyorum