Ön sevişmemiz genelde uzun sürüyor ama içime girmesiyle boşalması en fazla 1 dakikadır o da en fazla. Oralle beni tatmin etmeye çalışıyor bazen ama sanırım ya tatmin olmadım ya da yeniden istedim, öpmeye başladım, sakin ol diye beni itti, istemedi. Açıkçası sinirim bozuldu. Ben o ne zaman istese hazırım, bana gelince nau nau… Bana zaten sapıkmışım gibi davranıyor. Normal sevgiyle sadece dudaktan öpmemde bile aklın fikrin cinsellikte diyip duruyor. 7 aylık evliyiz. İlk zamanlar onun günde 2-3 kere istediği bile olduğunda geri çevirmemiştim. Bu arada hem penisi küçük, hem ara ara ereksiyon problemi oluyor, hem de erken boşalıyor bunu yüzüne vurmama rağmen bir de hala istekli olmakla suçlanıyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sorun olan senin istekli olman değil yeni evlisiniz ve yaşın gereği de istekli olman gayet normal anormal olan onun tavırları problemleri olabilir ama mesele onlara çözüm aramamasi ve evlilikte her iki tarafta reddetmemeli. Bence açıkça konuş beklentilerini dile getir belki değişmek için çaba sarfedecektirm.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBüyük ihtimal o da morali bozuktur ve stressten yapamamıştır. Ama senin açından bakınca da zor bi rdurum. Evlilikte de seks yapamayacaksan kiminle yapacaksın.
Karı ve kocanın birbirine göre vazifesi b u
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Sen istekli değilsin şuana kadar sağlam bir seks yasamamissin dibine kadar inleterek * olmazsa vura vura sadece girince boşalan erkek ile yapılan seks ancak bu kadar oluyor
00 Yorumla
+1 yılAbi 7 aylık evli kadının reddedilir mi ya o kadın istiyorsa yatağa atacaksın o kadın hani belli ki istiyor Yani senin eşin onu yatağa atmak yani ne saçma sapan adamlar var
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
40Cevap
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılSıkıntısı olduğu için böyle davranıyor sanırım.
30 YorumlaEşin hızlı yemek yiyen, hızlı hareket eden, hızlı konuşan tez canlı hiper aktif birimi?
25 Yorumla- +1 yıl
Oha bunlar bende var
- +1 yıl
Aynı beni Anlattınız yani anlamı ne?
- +1 yıl
Burasa herkes görüyor hoş olmaz bl benim için Bununla ilgi bir iki sorum var takip attim ordan sorabilirmiyim sorun olmazsa sizin için
- +1 yıl
?
+1 yılİlişkiyi reddetmek karşı tarafın isteğini ihtiyacını görmemek gidememek dinimizce caiz değil zaten erkek kız olsun...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. red edemez hakkı yok buna
evlilik kurumu hem dinen hem hukuken hukuksal bir kurumdur. eşler birbirinin ihtiyacını red edemez00 Yorumla
+1 yılEvlilikte kadının erkek erkeğin kadın üzerindeki hakkıdır. Hak diye empatiyi rafa kaldırmamak, talep halinde karşılamak lazımdır.
00 Yorumla
+1 yılnau nau mu hashahsfhahsfhasf ula çok güldüm buna ya
00 YorumlaYetersizlik hissinden dolayı psikolojik şiddetle senin suçlu hissetmeni sağlıyor oysa tam tersi
00 Yorumlaahhh ahh isteyene değilde burun çervirene deng geliyo seninin gibiler. pufff
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Büyük ihtimalle erken boşaldığı için morali bozuluyor yapmak istemiyor oyüzden sürekli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin daha fazlasına ihtiyacın var 1 dk nedir ya : ) her postada 10 dk artıyor benimki 😉 4-5 yaptıgım oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsıkıntı onda maalesef, bi şekilde bu durum düzeltilmeli yoksa çekilmez hal alır, iş evliliği iptale - sıfırlamaya kadar gider
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen de yüzüne vurmuşsun tüm istediğini dirayetini kaçırmışsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu nasıl iş yaaa bende evlensem böyle mi olurum acaba. Şimdi çok istekliyim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen seks de eşlerin bir birini geri çevirmesini gurur kırıcı buluyorum iki taraf için de
00 YorumlaYuzune vurduğundan gururu kirilir birde sıkılmis olabilir yeni fanteziler kat
012 Yorumla
Soran+1 yılFanteziye açık değil ki, en basitinden yatak odası dışında hiçbir yeri istemiyor.
Soran+1 yılYanlış düşünüyorsunuz, fantezi kıyafetlerim bile var onlara bile laf etti bunlara ne gerek var diye
- +1 yıl
Kadını neden sucluyorsun adamın beceriksizliği varken?
- +1 yıl
" Sen sunmasini bilmiyorsun"
nasıl suclamıyorsun? - +1 yıl
😅😂😂 Evli kadına taktik bahanesiyle seks konusmaya calısmak nasıl bir ezikliktir. Bak bunu düşün
- +1 yıl
Yazık inkar bile edemiyorsun
sizler gercekmısınız yahuu neden hıc denk gelemıyoruz
00 YorumlaEnerji nakil gihatlarında sorun var
00 Yorumla
+1 yılKusurlu ayıp etmiş bacanak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Değişik farklı ten dahada haz verir
00 Yorumla
+1 yılTrol trol trol mk..
00 Yorumla
+1 yılyetmiyor mu kocan sana
00 Yorumla
+1 yılAllah kolaylık versin
00 Yorumlaseni gibi eşi bulmuş mallık ediyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Nedeni neymis sor bakalım
00 Yorumla
+1 yılAllah sabır versin görgüsüz eş çok cidden
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılbencil bir öküzle evlisin maalesef
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. adam baya bencil ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen bırak onu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılYazık oluyor
00 Yorumla
+1 yılAdam boş ya performans düşük
00 Yorumla
+1 yılNe odun öküz ve anlayışsız eşler var ya
00 Yorumla
+1 yılKızma ama muhtemelen aldatacaksın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAhhh ahhh bulmuş senin gibisini bize denk gelmez
00 Yorumla
+1 yılCok sacma olmus
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 761 cevap paylaştı. Yenimi evlisiniz
05 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılBoşa gitsin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYazık sana
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yanlış yapıyor
00 YorumlaYaz dertleşeim ya
00 YorumlaSelam ayrılsna
00 Yorumla
+1 yılSanal yap sen de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgili edin
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSevgiliye ihtiyacım var
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşimle dün ilişkiye girmiştik ama bugün bir daha istedim, beni reddetti. Kadın reddetse kusurlu oluyor da erkek neden olmuyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat