Yetiştirilme tarzıyla ilgili şu an ki kızlar yeteri kadar bilgi verilmiyor oranı kapat sus sen kadınsın ayıp bir de bu kızlık zarı muhabbettini kafalarına sokuyorlar kızların kızlar da kendi vücutlarından haberdar olmuyorlar bilmiyorlar öyle erkeklerin karşısında kas katı kesiliyorlar ne cinsellikten zevk alıyorlar ne de orgazm oluyorlar
Bu bilinç ve algıya nasıl ulaştın aşko gerçekten kutluyorum seni aileden gelen bişey dedigin gibi bende 19 yaşıma kadar sıg düşünüyordum ama somrasında artık bskirelik falan önemsiz yani benim için dedilerine katııyorum altına imzamı atarım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
yangından kaçırır gibi değilde soymadan yaptığım oldu :)
Hiç bunu yapacak bir kadın yok yani hepsi erkek girsin mevzuya diye bekliyor bana denk gelmedi
yabancı kadınlara gitmen lazım
TR kadınları hep aynı bastırılmış duygular utangaçlık falan yabancı kadın da sevmiyorum yani azeri olabilir ama
Yetiştirilme tarzı
Aynen aşko
Sen türksün ama srn böyle yapıyomısun ki xkakajsj
yoo ben erkeğe atlarım direk
Ahahaha ytiştirilme tarzıyla mı ilgili peki senin bu libidon yoksa başka şrylerden dolayı mı aşko
Yetiştirilme tarzıyla ilgili şu an ki kızlar yeteri kadar bilgi verilmiyor oranı kapat sus sen kadınsın ayıp bir de bu kızlık zarı muhabbettini kafalarına sokuyorlar kızların kızlar da kendi vücutlarından haberdar olmuyorlar bilmiyorlar öyle erkeklerin karşısında kas katı kesiliyorlar ne cinsellikten zevk alıyorlar ne de orgazm oluyorlar
Bu bilinç ve algıya nasıl ulaştın aşko gerçekten kutluyorum seni aileden gelen bişey dedigin gibi bende 19 yaşıma kadar sıg düşünüyordum ama somrasında artık bskirelik falan önemsiz yani benim için dedilerine katııyorum altına imzamı atarım
Soymaya bile vakit bulamayıp devam ettiğim bile oldu.
Evet fena oldu elbiselerini yırttım paramparça oldu
Eş değilde partnerimi evet, dayanamıyorduk kıyafetlerimizi yırtarak çıkardık.:)
Libido o kadar yüksekse yırtar atarım ( kadının vücudu ve iç çamaşırları iyiymiş 😅)
Sevgilimi bir kez böyle yapmıştım 3 aydır görüşmüyorduk paramparça yaptım üstünü benim kıyafetlerimi giydi
kadının iç çamaşırları hoş muş mış 😀😂
Ne fanteziler var ya :D
Hımmm sanki evet
Oldu birçok kez hemde
Soyarken kıyafetin yırtıldğına da şahit oldum
ayakta çok sks yaptım sevgilimle
Bunu ben yapmıştım tutkulu bi geceydi
Eşim mi tanıyanınız varsa banada haber etsin 😂
Usule uygun yaparım fazla huylandırmam
eş değil partner diyelim evet..
Evet.
Çokkkk