Kızlarda bu çok görülüyor neden sadece fiziksel başlayan ilişki duygusal ilişkiye dönüyor bağlanıyor musunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGenellikle kadının birlikte olma amacı sadece seks yapmak zevk amaçlı değil üremekle ilgili, dolayısı ile kadın taşıdığına su bulunduğu kalıbın şeklini alır misali dogmatik olarak güvenmek devamını getirmek istiyor yani aslında o kişinin sahibi olacağı çocuğa (içsel güdüsü) bakacağından emin olmak için kendi kafasında yanılgıya giriyor. Fakat bu kişiden kişiye değişkenlik gösterir bu genel östrojen hormonu çok iyi düzeyde çalışan kadınlar içindir, karakter özellikleri artı testesteron hormonu ağır basan kadınlarda sadece erkek gibi cinsel ilişkiye girip östrojen hormonunun yarattığı yanılgılara kendini kaptırmayabilir ama onlarda tahminimce daha sonraları bildiğin anne formunu yansıtmazlar, ben öyle düşünüyorum..
15 Yorumla- +1 yıl
Çok yüksek anlamında değil ama tabiki bence öyle ve karakter yapısıda var
- +1 yıl
Kadının tipi bunu çok bariz belli eder ama yani
En İyi Cevaplar
Çünkü kadının hormal olarak ilişkiye girdiği girdiği karşı ürettiği bir hormon neticesinde (adı aklıma gelmedi) duygusal bağ kurar, o yüzden uzmanlar şöyle der eşiniz bile seks sonrası arkasını dönüp yatsa bunu yanlış anlamayın o rahatlık sonrası zaman ister kadın ise duygusal yaklaşır
220 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSevdikleri içindir
10 Yorumla Bu normal o kişi sana kendini sunuyor seks duygusal anlmda yaşandığında seks olur nadiren de olsa sadece2zevk için yapanlarda var
15 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCinsellikte ve cinsellik sonrası salgılanan hormonlardan dolayı kadınlarda erkeğe bağlanma hissi ortaya çıkar. Bence bu yüzden olabilir.
110 Yorumla- +1 yıl
Erkekte çıkmaz mı?
Cevap sahibi+1 yılBir yerde okumuştum ben de erkekte çok az salgılanıyirmus
- +1 yıl
Ben kadın mıyım o zaman 😅 Ben temas kurduğum kişiye daha cok baglanıyorum. Daha kendime yakın hissediyorum
- +1 yıl
Olum manyak mısın deli misin? Şöyle insanları aşağılayan kategorilere koymayın kendinizi. Şaka yaptığım belli olmustur demiştim ama olmamıs belli ki
- +1 yıl
@aslıı_449 👍👍 Uyumun olup bağlanma olmuyorsa bir şeyler yanlıştır zaten.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne