15 kilo verdim aynada dudakları biraz sarkmış gibi duruyor ya da eskisi gibi sıkı değil anlamadım ama o da sürekli beni soyup izleyeceğini söylüyor, bu durumda birazcık çekinirim farkeder mi acaba
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yahu erkek sorun etmiş çok değil
sen canım sallaaak bunu kabul etmişsin
vajina sarkar mı deli misin. hiç mi akıl yok sizde.
siz kendi organınızı tanımazken erkeğin saçmalaması norma
vajina sarkmaz gevşemez bollaşmaz. tamam mı appptal kız00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
37Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ben sorun etmem sarktiysa dudakları biraz büyük olur büyük dudak açılınca ici kırmızı ya da pembe gül gibi muhteşem manzara olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. anca operasyonla düzelir çaresi yok, kilo vermişin.. kollarında sarkmıştır, göbek te sarkmıştır, baldırlarda sarkmıştır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılYani daha önceden gormediyse sorun yok sarkma çok belliyse orasını bilemem bunun için krem ve doğal yöntemler var ama
00 Yorumla Sarkma görüntüsü biraz uzaklaştırıyor kadından beni
04 Yorumla
Soran+1 yılYa o kadar da değiş ani kilo verdim sporla falan olmadığı için.(
Soran+1 yılNasıl ya baya uluorta
+1 yılSarsiksin önemli degil goruntusu o zevk suyu ve yalanmaya doyum olmamak varken goruntusune takilma bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. kilo vererek sarkmaz. hatta şekli görüntüsü bzulmaz. yaşa bağlı olarak rahim sarkması olabilir ama. seni soyup izliyecek kadar istekliyse. gördüklerini de beğenecektir. endişe etme
00 Yorumla
+1 yılSeven böyle sevsin ne alaka eşin değil sonuçta umarım ilerde pişman olmazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSıkı değilse görünüm kötü olabilir aşırı sarkma rahatsız edebilir ama görünümüne bağlı tabiki. görsele bağlı yani.
02 Yorumla
Soran+1 yılAşırı değil bacaklarımı açınca eskisi gibi sıkı değil yani eskiye kıyasla tabi bilmediğiniz için dadaddd
Cevap sahibi+1 yılErkek olarak çok sarkık vajnalar bana itici geliyor ama sizinkini tabiki bilemem görsel olarak nasıl olduğunu aşırı değilse itici olmayabilir ama önemli olan aynadan bakınca sizin nasıl gördüğünüz.
Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Farketsin sarkık dudaklar cinsel ilişkide daha fazla zevk alman icin varlar neyini sorun edecek
00 YorumlaRahat ol bişey olmaz delik gözüksün kafi 😂😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılyoo vajina dudaklarını parmaklarınla iki yana açıp izlerken onu düşünemiyorum bile :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiraz açarmısın tam olarak nasıl istersen objektif olarak yorumlayabilirim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkeklere delik olsun yeter
316 Yorumla- +1 yıl
aynen yok kararmış, yok sarkmış bunlara takılmayız biz.
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle. fil 4mcığı kadar geniş bile olsa gerekirse kafanızını da sokarsınız hızınızı alamayıp
- +1 yıl
filinki ne ki belediye çukuru bile olsa yine sokacak birşeyler buluruz. o delik dolacak aga.
Cevap sahibi+1 yılbence her şey karşılıklı olmalı. madem kadınla erkek eşit. o halde o bana sokuyorsa benim de ona sokmam lazım. zaten bu yüzden genelde strapon kullanıyorum. sevgilimin kıçının deliğinin çeperi genişledi sayemde
Soran+1 yılDsgsggs haklısın bacım
- +1 yıl
bence de kadın arkadan alıyorsa erkekte almalı, oral da aynı şekilde, karşılıklı yapılmalı, bu arada beni iliklerime kadar tatmin eden kadın için straptonu zevkle alırım aslkdjad sevgilin çok şanslı olsa gerek ;)
Cevap sahibi+1 yılooooo sen tam benim istediğim erkeksin. senin kıçını da darmadağın edebilirim istersen delikanlı 😋
- +1 yıl
harika :) hunharca sana istediklerimi yapabiliyorsam bana tüm emellerini gerçekleştirebilirsin sınır yok bende bilesin ;)
Cevap sahibi+1 yılvalla en son ki sevgilim benim haşin ve yırtıcı pompalamasyonum karşısında topuklarına vura vura kaçtı. dayanamıyorum artık serdaaaaaaaaaar yeter artık öyle vurma nolursun diye bağıra bağıra evi terk etti. sen de aynı tepkiyi vermezsin umarım?
- +1 yıl
oo tam benliksin argo ve şiddette uygular mısın erkeğine ? içgüdüsel olarak yaşayalım arzularımızı, fütursuzca bedenime hakim ol kölen olmak çok haz verecek bana belli ki
Cevap sahibi+1 yılg0tünün yanakları mosmor olana kadar şaplak darbelerimle inletmek en sevdiğim fantezi..
- +1 yıl
çok acıtma sonra suratına oturup öptürürüm bastıra bastıra :D
Cevap sahibi+1 yılsorun değil g0tünün kıllarını bile kemiriririm ben erkeğimin.
- +1 yıl
saçını bileklerime dolayıp zorla suratını popomun arasına sokunca istemsizce kemireceksin zaten!
Soran+1 yılÖğğğğ içim kaktı slklarrrr
+1 yılBence hoşuna gidecek.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır bir poroblem olmaz
00 Yorumla Ahahhaahahhaha bu iyiydi 💯
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne renk peki? pempe ise hoş ama kararmış ise sorun olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılEstetik operasyonla düzeltirsin
00 Yorumla
+1 yılYalayınca salıyor mu iyice kendini?
00 YorumlaGörmeden bişey diyenem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 334 cevap paylaştı. Seven adama fark etmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sorun değil oral daha keyifli olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yasla alakali genetik olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılGözü görmez pek o anda
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Nasıl bir sarkma meydana gelmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsanmam boy kılo nasılkı?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSarkmış derken
Dizine kadar inmese bari00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgurban olsun erkek arkadaşın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTadına bakmak lazım önce
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKaç kilodun kaç kilosun
00 Yorumla
+1 yılDar ise etmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Nasıl sarkma
00 YorumlaPek sanmıyorum
00 YorumlaNe olacak sorun olmaz onun için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYok be sıkıntı olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden verme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalama yaa
00 Yorumla
+1 yılSorun olmaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem