tertemiz yer var. doğal yer var. anüs cinsel organ değildir. dünyanın en pis atığının atıldığı yerdir bir insan nasıl kendisini oraya layık görür ayrıca anüste sfinkter kası denen ve ters çalışan bir kas var bilezik şeklindeki bu kas kakayı tutmayı sağlar. dışa doğru açılır içe doğru kapanır bu kas ilişki ile ters çalışmaya zorlanıyor. acı oradan kaynaklı. ve zamanla gevşiyor ya da yırtılıyor kaka tutamaz hale geliyor. e gerek var bunca aşağılık eylemi yaşamaya tertemiz yer var. hem yalanır hem ilişki yaşanır
Bir kere yaptım ikimzde merak ettiğimiz için denedik tüm hazırlıklar tamam acısı zararı olmasada inçeden gelen bop kokusu bir daha yapmama için gayet yeterlii.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bazıları öyle sever
Acıyı sevmek diye bir şey gerçekten var. Seks sırasında bana tokat atması da hoşuma gidiyor mesela. Ama zaten bir süre sonra da alışıyorsun.
Acıyı daha iyi oluyor diyoesun
Dozunda evet.
Dozu olmuyor analda
Alışıyorsun ama. Yani öyle ilk andaki gibi olmuyor ki.
Tabi ama sonucta dozunda olmuyor derken illa köküne kadar girmek iatiyorlsr buda dozu kaçırıyor
Eğer penisi büyükse analdan girmesi daha iyi olabilir belki 😂
Olmuyor ama sana göre iydir bagırmak istersen
yanılıyorsun hiç yapmadıysan yarım saat tekniğini uygulamalı partnerin sonra girmeli, kız arkadaşım orgazm oldu analdan bilmem anlata bildim mi?
Valla kendileri yapmayacaksa benden de istemesiner bir zahmet.
Güzel
acı ilk seferinde olur sadece, analda bir seks methodu, hoşuna giden ve bunu isteyen kadınlar oldu hayatımda
Evlimisn
soruyla bağdaştıramadım bu soruyu benden mi bahsediyoruz yoksa tecrübemden mi
Anal yapanın ne kendisine ne de kadınına saygısı vardır. Tamamen p*rno özentiliği
akılsızlık, kendine ve karşıdakine hakaret, onursuzluk
başka açıklaması yok bunun
tertemiz yer var. doğal yer var.
anüs cinsel organ değildir. dünyanın en pis atığının atıldığı yerdir
bir insan nasıl kendisini oraya layık görür
ayrıca anüste sfinkter kası denen ve ters çalışan bir kas var
bilezik şeklindeki bu kas kakayı tutmayı sağlar. dışa doğru açılır içe doğru kapanır
bu kas ilişki ile ters çalışmaya zorlanıyor. acı oradan kaynaklı. ve zamanla gevşiyor ya da yırtılıyor kaka tutamaz hale geliyor.
e gerek var bunca aşağılık eylemi yaşamaya
tertemiz yer var. hem yalanır hem ilişki yaşanır
Bir kere yaptım ikimzde merak ettiğimiz için denedik tüm hazırlıklar tamam acısı zararı olmasada inçeden gelen bop kokusu bir daha yapmama için gayet yeterlii.
Evlimisn
Evet
@alevnalan3501 evliyim.
Anladım
Erkek daha fazla zevk aldığı için. Kadın için aynısını söyleyebilmek güç tabii
Güzelim vajina varken anal çok saçma geliyor bana. Hayatta istemem
Hem analı seven erkekler bence penisi küçük olan erkekler. penisi büyük olanlar hayatta anal düşünmez
Analda daha çok zevk var çünkü
Nesi zevkli
Herşeyi bu benim fikrim
Zaten sizin fikriniz tabi
Sanırım kızlar diktirmekle ugraşmak istemiyor...
aciyi seviyorum
Deneidnmi
evet
Anladım
acıyı sevmeyen yeni yapmaya başlayanlar
aynen oyle
bu aralar çaresiz kalmak hoşuma gidiyor tavsiye ederim :) takibini beklerim..
Zevk meselesi demek ki
zevklidir diye
Denedin mi
hyr
Ne zevklisi ya boş bos boruya sokar gibi
Darlığı zevk verdiği için
Acı çekmenizden hoşlandığımız için ayrıca daha dar
Acıdan da zevk alıyor bazıları
Hakimiyet kurma dürtüsü ağır basıyordur
zevk icin
kızlar acıyı seviyor
Daha dar çünkü