AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Libidonun tam olarak ne olduğunu bilmiyorum açıklayan olursa sevinirim yoksa ben yüksek diye düşünüyorum çünkü sürekli istiyorum
Cinsel istek
O kadarını biliyorum da dediğim gibi istek zaten bende hep oluyor bunun belli bir sınırı şartı vesaire var mı oju soruyorum
İşte soru bu zaten ne kadar yüksek normal mi yoksa üst seviyedemi
Eğer ahiretin ve Allahın varlığına inanarak ona sığınarak kendi dizginlemek bir ölçüt ise yani sorun değilse benimki son derece yüksek yani ben tekrar evleneceğim boşandım ve tamamen o işlere uzak ve hasret kaldım ben yeni evleneceğim kadına acıyorum bu kadar yüksek ve gitgide yükselen biriyle evleneceği için 🤣🤣🤣
Yani şu an için her gün 🤣
Boşandığı dan beri kimseyle bir şey yapmadınmi nasıl dayaniyorsun
Hayır yaşamadım elhamdülillah diyeyim çok içimden geldi aklıma geldi etti ama çok şükür ki bulaşmadım harama valla şu an ramazan diye Dr böyle de daha çok kendimi uykuya verdim 😊
Hım ozaman hakkında hayırlısı olsun😊
İnşallah 🤣 senin seviyen ne peki? 🤣
Bnim çok nadirdir çok yüksek değil uani
Bana gayet yüksek olan lazım lazım yani senin gibi olanlar benden uzak olsun inşallah hani hep detler ya evlerden ırak diye aynen öyle düşünüyorum 🤣
Yani ben helali haramı bilirim ve karımı aldatmam o yüzden yüksek olan libidomun evde fazlasıyla karşılanmasını isterim 🤣
Evet istek oluyor yükseliyor ama yapacak bir kapı açılır inşallah
Gün içinde bu fikir gelir gelir gider, ama icraat ayrı...
Patlamaya hazır bir bomba gibi bazen de tamamen etkisiz yani kestiremiyorum cevap vermek zor
Hep yüksek… seks yapıyorum tüm hafta sonu pazartesi elime geçirsem…
2-3 günde bir sabahları kendini belli eder, tatmin etmezsem devamında her gün ve gün içinde erekte olurum.
evet her gün oluyor. dayanamıyroum artık enerjimi boşaltmak istiyorum
Evlen
Öyle bir kadın daha karsıma cıkmadı
Hayırlısı ne diyelim 😊
Her an duyura bilene aşk olsun
bnim dişi versiyonum musun acaba 🤔
Okadarmı doyumsuzsun
Doyuran olmadı beni. Bie tanesi vardı beş dakikada boşaldı görünce beni 🤦🏽♀️
Hepiniz şovsunuz dur yeter yapma diyprsunuz
heee sen doğru adresi bulamamışsın
O sıkıntılıymış 5 dakka nedir
Dur yeter yapma diyenin çoğu sulanmıyordur. Bununda sebebi bellii😅😅😅😅
Neymiş sebebi
Yok yahu ciddi anlamda bir süre sonra kuruyorlar 😅 1 saat ıslak kalmak her kadının harcı değil
Doyurabilen vardırda sen seçememişsin be
1 saat mi fkfkfkkdkd iyide buda kötü ki. Bir saat boyunca kadın çok orgazm yaşar sıkılır zaten
Haha uzatmak istediğimde 1,5 da oldu. Ama ortalamam 30-40 dk ya
Sonuçta uygun ellerde doyarsın ;)
Thanks ama istemem 😂😂
😂😂 ben de sanaldan cesaret edemem. Adım çıkmasın itibarım var. Ama sohbet istersen yazarsın
Hahah sen korktun di mi
Ne diyorsun ya
Niye tanınmış biri misin 😂😂😂 @geceninsisi
Yok da kimse inanmıyor reelde yatak dışında 😂
Gel durur o fjfj
Şurda yorum yapanların hepsi tırt yaaaaa
Genelde öyle arayış varya ama kendini gizleyip böyle yorum yapmakta pek normal bir şey değil madem güveniyorsun bu konuda kendine bende kendime güveniyorum otururuz konuşuruz deneriz sende bende görürüz neyin ne olduğunu.
@nghtskip söyle kızlara prim vermeyin, ortaya laf atıp gizli gizli takılan daha eline erkek eli değmemiş ama orgazm profu takılanlara he he diyin geçin zaman kaybı hepsi
@siyahcorap kesinlikle
Umarım ilerde pişman olmazsın
Puahhahahahhahahaha aynen elime erkek eli değmedi aynneeen 😂😂😂 bu durum genelde erkeklerde oluyor ama neyseeee. Ha bu arada bir kadın olarak erkeğe göre skalam daha geniş. İstediğim biriyle istediğim şekilde birlikte oldum bu zamana kadar 😌😌
Komik geliyor ama öyle olsun bakalım
Bu kadar çok erkekle birlikte olduysan nasıl doyurana denk gelemedin?
@GeceninSisi at yalanı seveyim inananı işte ajsdada
Çok fazla erkekle birlikte oldum mu dedim ben shlgllgkg skala geniş yani istediğimle istediğim şekilde oldum ve olurumda. Sizin gibi peşlerinden koştuğum bir durum yok bahsettiğim şey bu. Eline erkek eli değmemiştir diyorsunuz ya ona çok güldümde neyse 😂😂😂 boşverin bu konular sizlik değil pek anlaşılan
Ya abş ben bunları neden okuyorum keşke atmasaydım milletin tecrübesiz yorumlarını okuyorum burada ya cevap sahibi lafım sana değil
özetle benimki belediye çukuru gibi oldu, ne el değmesi mi diyorsun anlamadım?
Ben öyle demedim aslında. Ben doyuralamamana taktım. Cidden sorun çünkü. Bir sürü kadın var boşalmamış hiç daha
Belediye çukuru olucak bir durum yok seçici bir insanım. Hala yazdıklarımı anlamayacak kadar cahil olamazsın lütfen @siyahcorap 🙏🏽
Sorun bende zaten 😂😅😅
Haydeee bu sohbet burada bitmez bildirimlerşnde sonu gelmez 😁😁
Ama bu bir challenge oluşturuyor 😂 ilgimi çekiyor
Şuana kadar gördüğüm en uzun yorum fjfj @Gizlihesap ama böyle kendini gizlemek de ne biliyim pek şey gelmiyor bana ya sonuç da kimse seni tanımıyor emin olabilirsin
@nghtskip dostum tipik kezban hal ve hareketleri görüyorum bu gizlide, kendilerini seks duayeni gibi göstermeye bayılıp ama ucundan geçmediklerinden gizliden dahi çıkamadıkları için hiç uğraşma :)
Sen beni kezban sanma diye ben şimdi hemen hesabı gizliden çıkarırım. Aynennnn😂😂😂😂 haklısın ya ucundan bile geçemedim ya pffff : ( ayrıca hesabımın gizli olmasına niye takıldınız bu kadar 😂😂
Ben direkt seni doyurmak istiyorum bu kadar da dürüstüm 😂
Bana hesabı gizleme diyorsun ama senin bir fotoğrafın bile yok
Fotoyu buradan atmam ki özelden atarım 😅
Gizlenmene takılmadım sadece öyle bir halin var ki görende sanır paris hiltonsun yani
bile demen için senin birşeyler yapıp karşılığını alamaman lazım namı değer kezo :D
@Gizlihesap kanka yazarsan görürsün yani
Abi keşke sormayaydim birbirinizi yemissiniz😂😂😂
@soran allah için benim yorumlarımı silsene bildirimlerinden aşırı sıkıldım
@thesilenttt35 ne oldu ya anlamadım
@soran anlasam açıklayacağım da bende anlamadım ki abi
@thesilentt35bosver ya rahat ol mutlu ol😊
Bendeki bu libidoyla rahat ve mutlu olmak zor ama olsun denerim södödld
Niye yuksekmi
Tabikide yüksek
Senin
Silientttt sil diye triplere girdin ama kız yüksek mi diyince dibin düştü he ananhajah
Bu arafa hala bana kezo diyen kör cahil… senle daha inan uğraşamam buda son mesajım 😂😂😂
Gittin mi ya :( ben 1 saat vaadetmiştiö
Ya bi sussana sen git kezo diyenlerle bakire diyenlerle uğraş benim sana lafım yok dldldlx
hadi oradan dediklerinde 1 gr ciddi isen sana yazanlarla özelden konuşur tanışırsın ama kezban olduğun için bunu yapacak cesaretin ve özgüvenin yok :D neyse beni de engelleyin bende sıkıldım mesajlardan yazarsan ekime yazmazsan kasıma aksjdad
Salaqqqq mısın oglum sen ya. ya herif. Sen kımsın sana ben kendımı ıfsalıcam. Allah bılır tıpınde meymenet yok. Kalkmış kezban dıyor. Vermeyen herkesı kezban yaptınız, yapıncada bacım oldu. Ne tutarsız insanlarsınız ya. Geçen bir yerde yorum yapmışsın. Evli kadına gel beraber olalım kocandan intikam al diyen $erefsız, haysiyetsizin önde gidenisin. Hadi şimdi yol al yazma daha hayde naaaaaş
seni kezbanlıktan mahalle karılığına terfi ettiriyorum :D erkeksizlikten kudurmuşsun sana değil penis yağmurlu havada su yok kudur slşkdlad :D
Ayda bir yoğun oluyor regl döneminde sonra rahatım aklıma düşmez
normali bu zaten :)
Regl sonrası daha mı fena olunuyormuş
her gün. dayanmak çok zor
Her sabah ve gece kesinlikle istek tavan
Karşımdaki istedikçe yükseliyor
Boşş olduğum ve şu an da
Hemen hemen her gün olabiliyor evet
Tatlı yiyince 🥹
Bazı günler yüksek bazı günler düşük
Haftada 2 3 kez Garanti
tetikleyen bişey olduğunda heran