Beyler tüm tüylerinizden kurtulmak ister misiniz bacak kol sırt tüm beden Bayanlar partnerinizin tüysüz olması size ne hissettirir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBende tüm tüylerimi alıyorum yani bakımlı olmayı seviyorum çünkü. aynı şekilde kadınların da ben bakımlı olmasını isterdim her zaman için çünkü kendine saygısı olan insan bence bakım yapmalıdır diye düşünüyorum ben.
bende kıl sevmediğim için her türlü bölgemde ki kılları alıyorum bunu da kadınlar için değil kendimi sevdiğim için yapıyorum her zaman. yani partnere karşı da tabi ki de saygılı olmak lazım
ama anlamadığım nokta bazı kadınlar erkeklerde her zaman için kıl seviyor yani kılın nesini seviyorlarsa sanırım fantezi gibi bir şey onlar için. ama ben hiç sevmem. görüntüsü bile kötü oluyor. sevgilim ile cinsellik yaşadığım zaman ben her zaman bakımlı olmasını isterdim çünkü..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen heryanımdan kurtulma adımını çoktan attım ve bildiğin pürüzsüz tüysüz bir bedenim var özel bölge dahil heryerim pırıl pırıl eski halimden daha enerjik daha motivasyonluyum ve bir sürü yenilikler yapıyorum
012 Yorumla
Soran+1 yılBazı sorular sorabilir miyim?
- +1 yıl
Tabiki buyrun lütfen
Soran+1 yılTeşekkürler.
Epilasyonu yaptığınız yerde, bunu yapanların cinsiyeti neydi- +1 yıl
Cinsiyeti kadın ve kendisi öyle estetik bir yaklaşımda bulunuyor ki hani baştan doğmak gibi fikirleri önerileri tam nokta atışı olarak sunuyor ilk önce karşılıklı çay kahve içerken fikir alışverişini tam uyacak önerileriyle yapıyor benim fikirlerimi de tabi olurunda daha güzel versiyonda yerine getiriyor
Soran+1 yılPeki bunu yapan erkekler de var mı yani araştırken hiç denk geldiniz mi
- +1 yıl
Evet var tabi'ki sonuçta profesyonel olarak bir sağlık alanı olduğu için bunları yapan iki cinsiyetten bireyler var ama iş ki işini hakkıyla yapan ve doğru plan hamleleriyle doğru sonuç kötü etki yapmayan çalışma anlayışında olanı bulmak gerekir kullandığı makine kişinin hislerini anlayıp ona yenilik katabilen güzel öneriler sunan olmalı ben sadece lazer değil birçok şey yaptırıyorum eski halimle şimdiki halim arasında büyük fark var
Soran+1 yılPeki özel bölgeleri de aynı esnada mı aldılar orası için başka bir uygulama mı yapıyorlar
- +1 yıl
Aynı seans içerisinde oluyor her yer benim sakal dan başlıyor boyun gıdık göğüs karın bölgesi kollar eller koltuk altı özel bölge kasık bacak ayak sonra arka tarafa gelince ense omuz sırt arka özel bölge iç kısım dahil sonra bacaklar filan ama biraz uzun sürüyor bunlarda 5 dk molalı seans içerisinde oluyor tabi kişinin kıl kökü ve yoğunluğuna göre değişiyor sonra başka hangi uygulama istiyorsanız o seansı lazerden hemen sonra yapılıyor
Soran+1 yılAnladım. Çok teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
Rica ederim hanımefendi kişinin kendine önem vermesi yenilikler katmasına daha motive sağlıyor asla mahrum kalınmamalı 😊
Soran+1 yıl☺️ teşekkürler
- +1 yıl
😊😊
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Ben alıyorum açıkçası heryeri mi
10 Yorumla
+1 yılÇok şükür öyle bir derdim yok
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir p*rno yıldızları bütün tüylerini alır, bir de gaylar. İkisi de değilim ben
11 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var. Sen seviyorsun diye herkes sevmeli mi
+1 yılGöğüs ve sırt kılları olmazsa güzel ancak kol ve bacaklar değil bence.
14 Yorumla
Soran+1 yılNiye onlar ayrı
- +1 yıl
Erkek fiziği kadından farklı
Soran+1 yılEvet ama tüy kıl başka bişey
- +1 yıl
En başta erkeğin acı eşiği kadınlardan düşüktür, biz ağda yapsak ortalık inlerdi
+1 yılKemerüstü epilasyon yaptırmak istiyorum ama üşeniyorum bi kaç ayda bir makineyle alıyorum baya hafifliyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBel üstü lazer yaptırmıştım, hatta kolları da dövmeler için aldırıyorum.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kafamdaki tüyler hariç aslında fena olmazdı ama epilasyon falan uğraşmam
10 Yorumla
+1 yılKilli olması da hiç olmaması da kotu çekici değil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSakal tıraşı olsun, koltuk altını ve çükünün önünü alsın yeter bence. Fazlası abartı olur erkekte
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılTüm tuylerini alan erkek geydir
11 Yorumla
Soran+1 yılAdam belki kıl sevmiyor 😂
+1 yılAlmam kol bacak alınmaz ya
11 Yorumla
Soran+1 yılAlan var
- Cinsel Yaşam konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılTıraşlamak zor oluyor. Lazere gidip kurtulacağım
10 Yorumla
+1 yılDaha çok zevk vereceğim aşıklar
10 Yorumla
+1 yılBacımdır dünya ahiret..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİsterim ama o tüyleri nerede aldıracağım?
11 Yorumla
Soran+1 yılEpilasyon?
- Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şey hissetmem😁😁
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım