kız dokunsa maximum 40 saniye de falan patlıyorum antidepresan kullansam sürekli cidden işe yarar mı yoksa alkol mü kullanmam lazım resmen seks yapmaktan uzaklaştım
o kadar soğutuyor insanı arkadaşlar yardımcı olun lütfen
kız dokunsa maximum 40 saniye de falan patlıyorum antidepresan kullansam sürekli cidden işe yarar mı yoksa alkol mü kullanmam lazım resmen seks yapmaktan uzaklaştım
o kadar soğutuyor insanı arkadaşlar yardımcı olun lütfen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evliliklerin Kabusu Erken Boşalmanın Sebepleri ve Çözümleri bakbu
bunların hiç birisi işe yaramaz
Hahahahahahh
Ürolog tavsiyesi bunlar
MAalesef öyle brşey yok bende de var ve dediğin gibi çok sıkıcı birdurum dokunur dokunmaz boşalıyorum
vallahi inan kız gel seks yapalım dese kıvırır sıyrılırım o derece soğutuyor insanı
Kız görünce beni zaten kendi kaçar dokunur dokunmaz boşaldığımı görünce
çok koyuyor adama anca alkolün dibini görürsen belki o da 20 25 40 dk ları görürsün onu da hergün içemezsin belki 1 saati de geçersin yeterki kafa uçsun
Ama şu var ben seneler önce 1 saate kadar çıkmıştım ama bu uzun süre sonra boşladıktan sonra oluyor tabi youtubedan baktım ve işe yarıyor bunu denemediysendene denediysen olmadıysa bırakma dene zamanla düzelir şu anda yapamıyorum nedense boşalacağın zaman tutacaksın kendini biraz bekleyip sonra geri devam edeceksin yine gelceğin zaman tutacaksın sbiraz bekleyip devam edeceksin böyle böyle gidecek bunu hep yapmaya çalış işe yarayan yöntemlerden bir tanesidir zaten bunu doktorlar öneriyor bu işte zamanında hızlı hızlı yaptığımızdan oluyor hemen yapalım boşalalım bitsin dediğimiz için ben 6yaşımdan beri yaparım 12 yaşına kadar tabi sperm gelmiyordu gelmeye başlayınca orada koptu belli biryaşakadar iyiydi yine de ondan sonra bozuldu tabi yaş ilerliyor sonuçta kızla seks yapacaksın bu çok büyük bir sorun yardım alınarak geç de olsa zamanla düzene girebilir ve seks yapma da buna etkisi olur illa ki
40 saniye çok kısa kendini sıkma bacaklarını rahat bırak bu şekilde daha uzun sürebilir.
başkan bunlar kalıcı çözüm değil bacakla boyunla bel ile olacak iş değil 40 saniye ne kadar uzayabilir rahat bırakma ile
Kafana göre hicbirsey içme. Bı doktora git.
Kac kez yapiyorsun ki iliskiyi kisa surede bosalarak
,?
penis inesiye kadar ama inmesine müsade etmiyorum ki bir insan 2 defa üst üste 1 dk da boşalır mı boşalıyorum işte
Cok erken ya
evet ama bazen elden bir şey gelmiyor sertleşme konusunda hiç problem yaşamıyorum ama psikolojik büyük ihtimal çünkü cinsel anlamda bir sıkıntım yok sadece erken geliyor işte
Himmm
öyle :D valla ama cidden çok moral bozuyor keşke 1 2 saat boyunca boşalamasam
Yaoack bursey yok
çocukluğunda mastürbasyon işini hep aceleye mi getirdin, yakalanma korkusundan falan?
sakin yaptığım günler de oldu ama gel gör ki çok sakin de yapsan boş iş neden diye sor bünye istiyor vücut istiyor evli de değilsin aç vücudun sürekli gözün kayıyor malafat kalkıyor e haliyle geç gelir mi bu penis
kankacım cinsellikle ilgili konuşan doktorlar önce mastürbasyon sürenizi uzatın, yarım saat 1 saat hatta daha uzun sürelere çıkarın diyor. ben de zamanla böyle aştım, o yüzden sordum
mesele de ora da işte uzatamıyorsun 1 dk patlıyorsun yavaş ta yapsan orta da yapsan
ben de yaşadım bu durumu ama şimdi baya iyiyim. 30 saniyede de olabilir 1.30 saatte de. mastürbasyon süreni uzat en yap ne et
Psikolojik destek almanız gerekiyor. Çözülmeyecek bir sorun değil.
destekle olacak iş midir icraat önemli
Kesinlikle evet. Sizin durumunuz tamamiyle psikolojik.
evet seks yaparken de zaten psikolojiyi düşünürüm
Geçmişte çok fazla mastürbasyon mu yaptın?
yapsak ta bir şey ifade etmez ki ilişkimiz yok bir şeyimiz yok cinselliğe açız
Geciktirici
geciktirici işe yaramaz hocam
Niye? v
1. sürekli kullanmak zorunda olacaksın
2. bu işin yaşlılığı var
3. maddi yönden yoracak
4. zorunlu hissedeceksin
5. psikoloijk yönden kötü etkileyecek
6. kendini işe yaramaz hissedeceksin
Kanka ben çözüm yolu olarak söyledim sadece. Dogal yol nasıl olur bilemem. Cam fistigi bal , fındık. Bisiler dene.
Ön sevismeyi arttır.
Gibi.
o söylediklerinin hiç birisi işe yaramaz daha önceden seks yaptın mı
Çok yaptım kanka, ben de böyle bı gereksinim olmadı hiç .
işte problem yaşamadığın için bilmiyorsun hakim değilsin
Doğrudur
Kanka votka
kanka sürekli votka mı içicez ömür boyunca
Ruslar içiyo
dediğin gibi olmuyor işte bunun evliliği var ömür boyu tek mi takılıcaz
İlki mi o kadar sürüyor yoksa tüm boşalmaların mı
zaten bir insanın penisi ne kadar sertleşebilir ki 2 posta da erken geliyor 3. ye takatı kalır mı insanın hiç bir problemim yok sertleşme çok kuvvetli ama gel gör ki boşalınca istemeyerek de olsa penis molaya giriyor
Kes at çöpe
dalga geçme abicim belli bir yaşa gelmissin bir şeyleri görmüş atlatmıssın yardımcı olacağına moral bozuyorsun
Psikolojik destek al. Ürolojiye git
ürologların vereceği şey belli antidepresan