Cinsel ilişkide en fazla kaç saat dayanabilirler? Örneğin 2 3 saat sevişsem sorun çıkarırlar mı yoksa hoşlarına mı gider?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKardeşim bu duruma göre değişir. Benim akşam 11.00'de başlayıp sabah 05.45'te bitirdiğim cinsel ilişkilerim olmuştu nereden baksan 5-6 saat Ama tabii seviş Seks yap çay kahve ve yine aynı sevişe sevişe
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılBen artık senin tek bir kişi olduğunu düşünüyorum siteye girip sürekli gizli kullanıcıdan kendi kondisyon ve penisini övüp gelen yorumların arasında tipini bile görmemiş bir kizın ütopya kurup sana geleceğini varsayıyorsun
08 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka olum uzun zamandır ilk kez soruyorum
- +1 yıl
He kanka he neyse sen bekle belki bir tane kız profili açmış erkek testis geçmeye gelir
Soran+1 yılNe diyon yaprk sen sana yalan borcum mu var benin, öyle amacım olsa gizliden niye sorayım beyin noronlarindaki baglantiya sapladığım
- +1 yıl
Ay ay ay kıyamam yine aldı 12 cm lik çükünü eline yıkık egosunu tatmin etmeye girmiş minnak dostum tamam canım nöronlarımla idare et sen elinden iyidir
Soran+1 yılAk aveline bak şizofren dortgoz
- +1 yıl
Hmm penis yok bu yorumda heralde soldu biraz ters tepki verince ben kıyamam sana 4 gözün 2010 da kalmış bir dalga geçme unsuru olduğunu daha anlayamamış bir insan olarak şizofreni kelimesine vakıf olman beni şaşırttı anlamına vakıf olduğunu pek sanmasam da olsun kelime çeşitliliği iyidir yavaş yavaş kan çükünden sol beyne ilerliyor
Soran+1 yıl:D
Soran+1 yıla*k kasıntı serbest meslekçisine bak ya D:SFSD top sakalına yandan pozuna bakmadan gelmiş burada cool cool uzun yazma derdinde D:F bide o tiple foto koymuş kız düşürme peşinde aklınca :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızı merak etme sen ona ayak uydurabilcen mi onu düşün. 10 saat üstünden inme banamisin demezler
13 Yorumla
Soran+1 yılQmlari tahriş olmaz mı kral
Cevap sahibi+1 yılBak hâlâ onlari dusunuyon
Soran+1 yılKıyamam onlara kral
+1 yıl5 kere boşa*ldım gider tabiiii
21 Yorumla
Soran+1 yıliddialısın jkhdhjaskdf
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi