Normal tanıştık biz, ama kısa süre sonra seksting yapmaya başladık, arada sevgilimmiş gibi davranıyordu, birkaç kere evlilik lafı yaptı. Ona dedim ki biz arkadaşız o yüzden seksting yaptık senle, ben eğer sevgili yapıp evlenmeyi düşünürsem, bu aşk üzerinden olsun isterim, hayalim hep böyleydi dedim. Ama sonra biz aşık olduk, gerçekten aşık olmayı beklemiyordum. Çocuk benimle gerçekten ciddi düşünüyor. Ama aklımda bazı sorular var. Evlilik öncesi sexting yapılması (fotoğraf yok, hiçbir zaman atmadım), evliliği ileride kötü etkiler mi? Veya nasıl etkiler? Evlilik öncesinde sexting yapan çiftler var mı? Yoksa hiçbir şekilde sexting dahil hiçbir şey yapmamak ve cinsellik konuşmamak mı gerekiyor evlenmeyi düşündüğümüz insanla? Doğru olan ne? Gerçekten bir büyüğümden akıl almaya ihtiyacım var.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Evlilik öncesi sekse cinselliğe dair her şey konuşulmalı her şey. Evleneceğin insanı bodoslama yatakta tanımak bence büyük risk. O insanın cinsellikten beklentisi ne benim ne karsilayabilirmi karsilayabilirmiyim konuşurken arzuluyormuyum bunlar on gorudur on görü olmazsa ilerisi için de çok sıkıntılı olur
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılVar kötü etkilemez. Senin kişiliğin terbiyen davranışların sadece o eylemle değerlendirilemez. Herkesle yapmıyorsun sonuçta oda biliyo bunu. ya da bağımlı degilsin sextinge
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle.
Bana da akil ver nasil davranyim fakbadim ciddi dusunmesi degerimi anlamasi için eski sevgilimdi fakbadyz ama daha duyguluyuz
15 Yorumla
Soran+1 yılSeninle ciddi düşündüğünü veya istediğini belirtti mi
Soran+1 yılSizin ilişkiniz biraz daha farklı bence. Benimki defalarca evlilik teklifi etti ve ben defalarca reddettim. Ama en son bende onun gibi aşık oldum. :/
Soran+1 yılBenimki gibi defalarca böyle ciddi düşündüğünü belirtse yaz derdim, ama şimdi işler biraz daha başka. Denemek istiyorum dersen dene onunla. Zaten ilişki yaşanmış aranızda, denemekten ne kaybedersin ki.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBırak sextingi, bazı terbiyesizler evlilik öncesi seks yapıp bir de üstüne evleniyorlar benim gibi. Püüü.
03 Yorumla
Soran+1 yılSizce evlilik öncesi sexting olmamalı mı?
- +1 yıl
İlişkinizin ciddiyetine ve sizin hayat görüşünüze bağlı. Sevgilinize güveniyorsanız her şey olabilir. Güvenmiyorsanız imasını bile yapmayın.
Soran+1 yılAnladım, teşekkür ederim.
+1 yılAşk varsa, her şey anlamını yitiriyor..
Evlenebilirsin..
13 Yorumla
Soran+1 yılAşk var :/ . Bende anlamadım nasıl olduğunu ama var...
- +1 yıl
Yazdıkların gibi bir kural yok. Hiç bir şeyi yüzüne vurmaz. Sevdiği müddetçe.
Soran+1 yılAnladım, teşekkür ederim.
Bu ilişkiden cok tatli bir evlilik olur. Başindan sonuna tavsiye veririm gercekten samimice dinlemek istersen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence yapmanızda sorun yok birbirinizi daha çok arzularsinjz ama sorun şu olabilir evlenince dediklerini yapmazsa
019 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi dediklerimi?
Cevap sahibi+1 yılYa öyle sevişirim böyle düt der sonra erkenden gelir falan
Soran+1 yılİlişkide mi erken gelir?
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılHayır, geç gelir hep. Hatta baya geç.
Cevap sahibi+1 yılDenedin mi?
Soran+1 yılSanal ve sesli.
Cevap sahibi+1 yılİşte gerçeği bilemezsin sorun bu olsbilir haricinde sorun yok
Soran+1 yılİlla yaşa ve gör mü diyorsunuz yani.
Cevap sahibi+1 yılAsla sadece beklentiyi yukseltme
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim. Peki eğer aradaki o kimya ve uyumu hissediyorsak? İnkar edilemez bir çekim var arada.
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden s. x yaparsan çocuk senden uzaklaşır basit biri oldufunu düşünür seninle yatar yatar yatar sonra burada terkedildim yapıcsm sorusu sorarsın burada çok ornehi vsr
Soran+1 yılDoğru diyorsunuz, fakat o sordu bende ona dedim. Değil ona, evlenmeden hiçkimseye vermem. Zaten böyle bir şey yapacak olsa direk ayrılırım o da biliyor. Birde bakire olduğum ve hiç sevgilim olmadığı içinde gerçekten evlenmek istediğini söyledi. Ama dediğim gibi yapacak olsa hiç acımam, direk bitiririm onunla ilişkimi.
Cevap sahibi+1 yılS. xtigden devam siz
Soran+1 yılSizce böyle olması kötü mü
Cevap sahibi+1 yılDeğil diyorum ya kendini kontrol et abartma çünkü bir süre sonra gerçek yapalım diyecek
Soran+1 yılAnladım, dedi zaten bende cevabımı verdim.
Cevap sahibi+1 yılPekii
Soran+1 yılTeşekkür ederim yardımınız için.
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılSextinge çok takılmışa benziyorsun büyütme bu kadar
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet bakire bir kız olarak takıldım, çünkü söz konusu ciddi bir ilişki, hatta evlilik.
- +1 yıl
Sanaldan kimse kimsenin bekaretini bozamaz teknoloji gelişmedi o kadar maalesef
Soran+1 yılÇok komiksiniz :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılSextingte olanları evlilikte gerçekleştirirsiniz işte ne güzel.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik öncesi 6 ay seksting yaptık 2 sene birlikte yaşadık. Hiçbir zararı olmadı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmeden önce söylerim mutlaka y.. rağımda hayallerim kadar büyüktür ona göre evlenin diye gören vazgeçti hep bakalım hayırlısı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik öncesi seks yapanlar var 😉
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılgayet evlilik olur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım