En çok kadınlar mı aldatır, erkekler mi
Aldatma iç güdüsü hangi cinste daha fazla sizce? Erkekler mi yoksa kadınlar mı?
En çok kadınlar mı aldatır, erkekler mi
Aldatma iç güdüsü hangi cinste daha fazla sizce? Erkekler mi yoksa kadınlar mı?
Erkekler daha cok aldatiyor bence. Ben seks sevmeyen cok kadin gordum ama erkek gormedim. Seks olmadan yasayacak cok kadin var. Gereksinim duymayan cok kadin var. Bubun disinda yapmak isteyenlere toplumsal baski var. Erkegin elinin kiriyken kadinin adi cikiyor. Yani kadin toplumsal olarakta zor aldatıyor. Seksi zaten sevmeyen de var. Bakire ölenler var. Erkekler kadar cok istemiyor kadinlar. Ayda 2-3 gun istekli oluyor bir kismi o da yumurtlama donemi oldugu icin sperm ve yumurta dollenebilsin diye. Onun disinsa kadinin biyolojik yapisi geregi de seks dusundugu zaman dilimu erkekler kadar degil. Ben ayin 2 haftasi seks aklima gelmiyor bir kadin olarak. Bir haftasi zaten regl, agrisi sancisindan bir sey dusunemiyorum. aglayarak uyuyorum. Diger 1 haftada regl oncesi donem. Siskinlik, gogus agrisi, mide bulantilari, agrilarin basladigi dönem. Bu sure zarfinda da vucudum cok hassas mesela. Bir erkegin gelip o halde gogsulerimi falan sıkmasi beni rahatsiz eder, zaten ağrıyorlar. Yani kadinin 1 ay icinde seks yasayabilecegi gun sayisi da cok degil ve sinirli. Erkekler ise surekli sperm uretimiyle surekli istek halindeler. Erkekler bu konuda her turlu daha önde bence.
Kadınlar daha istekli
Kadınlar sınırsız orgaz olabilir ama erkekler en fazla 10 15
Kadınlar dünyanın her yerinde daha çok aldatıyor 1 erkek cinsel olarak 2 kadına yetemez ama kadınlar 2 den fazla erkeğe bile yetebilir sınırsız orgazm yaşayabilir
Cevap
26Cevap
Bunda erkek daha çok kadın daha çok diyemeyiz. Her erkek veya kadın bu eylemi bir karşı cinsle yapar. Yani sayılar eşittir bence
Erkekler
Karakter meselesi ama
erkek olarak sevdiğimiz biri varsa kolay kolay aldatmayız. yatak sorunuda yoksa. sizi bilemem onuda sen yanıtlıcaksın.
Erkek te spermlerini dağıtma içgüdüsü var gibi geliyo. Ama kişilikle alakalı biraz aç gözlülükle
kadınlar seriye bağlarsa erkeklere nal toplatır
kadınlar erkeklerle aldattığı için eşit oluyor bence
Erkek saftır çabuk basılır. Ama en çok kadın aldatır.
Erkeğin aldatmadı için kadın, kadın içinde erkeğe ihtiyaç var, durum eşit
Bu içgüdüsel bişey değil şimdi bu muhebbeti açarsanız bide bunun arkasına sığınır karaktersizler
Kadınlarda daha fazla aslında ama erkekler aldatır en fazla
cinsiyeti yok bence.
geneleme yapacaksak da asla şu taraf diyemem
Bence ikiside ama kadinlar belli ettirmez biz kurt gibiyiz😁
platonik aldatıyorsunuz siz aşlksdjlka
Erkekler gibi görünüyor kadınlar çok güzel rol yapıyor ama
Kadınlar yakalanmaz. O yüzden erkekler
Bu cinsiyetle ilgili degil
Kadınlar bu bir gerçek
Genel olarak dünyada erkekler görünüyor
Birbiriyle aldatiyorlar.
Kadınlar daha temkinli sayıyı bilemeyiz o yüzden