Cinsel Yaşam İlk görüşte arzuladığınız kadınlar oluyor mu? SAWAGE_ANGEL Takip Et Xper 5 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 İlk görüşte arzuladığınız kadınlar oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Haıyr olmaz 0 0 Yorumla
CapillatusArcus Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 739 cevap paylaştı. Evet, keşke benim olsa diyorumİlk görüşte aşk yok ama ilk görüşte tahrik var 0 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Oluyor tabiki, bazılarının zekası, bazılarının jest ve mimikleri bazılarınsa fiziği etkili bu konuda 0 0 Yorumla
Yorgun_Yurekli Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Evet oluyor güzellik Benim için çok önemli fizik ikinci planda geliyor 0 0 Yorumla
kira_black Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Kesinlikle. kucucuk elleri ayakları olan beli incecik birini görünce eriyorum 0 0 Yorumla
BirFilmKarakteri Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Dudakları dolgun ve şekilliyse ya da memeleri iriyse evet 0 0 Yorumla
alwaysbefree Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Evet oluyor eğer seksi giyinmişse ve vücudu orantılı ise 0 0 Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl özellikle büyük göğüslü biriyse düşüyorum ya fena halde 0 0 Yorumla
17Yalnız17 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl bazıları var seksilikle alakalı değil yüz güzelliği bile yeterli oluyor 0 0 Yorumla
sezer616161 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Evet oldu şu an dışarıya çıktım ver gördüm birini onu çok istedim Şu an 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bir hastamı hiç ama hiç unutamıyorum hiç kimse ondan sonra beni o kadar etkiliyemedi 0 2 Yorumla SAWAGE_ANGEL +1 yıl Kadın dokturusun galiba:)))) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Normal doktorum Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Mart kedisi miyiz ayol 0 1 Yorumla SAWAGE_ANGEL +1 yıl Martmı Nisan mı bilmemm ben:)) Yorumla
AKBEY___52 Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 98% +1 yıl Ben bütün kadınları arzuluyorum O iyi tak tak tak 0 0 Yorumla
İsimsizDiyelim2 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Elbette ayakları güzelse düşüyorum 0 0 Yorumla
İzmitlionur Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı. İlgilenen takdir edenle oluyo yoksa yok 0 0 Yorumla
Kocaaadamm Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Sorun da yakıyor. Bak herkes de seni atzulamış 0 0 Yorumla
Ghostmale01 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Nadiren oluyor. Olmuyor dersem yalan olur 0 0 Yorumla
Notis Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hatırlamıyorum oluyordur herhalde 0 0 Yorumla
ayddemx Takip Et Yoda Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet kendime engel olamiyorum 0 0 Yorumla
alicelosangeles Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl oluyor 3 3 Yorumla eflani7878 +1 yıl Kadın mı oluyor erkek mi Yorumla alicelosangeles +1 yıl @eflani7878 kadınlar demiş farkındaysan Yorumla SAWAGE_ANGEL +1 yıl :))) Yorumla
calpsize Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Olduğu oluyor maalesef 🙈 0 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet bence bu doğal değil mi ki insan beğenebilir 0 0 Yorumla
muratli78 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 +1 yıl Oluyor hemde çok rüyama bile giriyor arzuluadagim 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Oluyor evet 0 0 Yorumla
Uyedegilimben Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı. Oluyor tabi ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet oluyor 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Genelde balık etli kilolu büyük göğüslü kadınlar arzuluyorum Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 749 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. bazen oluyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Haıyr olmaz
Evet, keşke benim olsa diyorum
İlk görüşte aşk yok ama ilk görüşte tahrik var
Evet Oluyor Mesela Sen 😍😍
Oluyor tabiki, bazılarının zekası, bazılarının jest ve mimikleri bazılarınsa fiziği etkili bu konuda
Evet oluyor güzellik Benim için çok önemli fizik ikinci planda geliyor
Kesinlikle. kucucuk elleri ayakları olan beli incecik birini görünce eriyorum
Dudakları dolgun ve şekilliyse ya da memeleri iriyse evet
Evet oluyor eğer seksi giyinmişse ve vücudu orantılı ise
evet oluyor özellikle kapalı ve balıketli olunca
özellikle büyük göğüslü biriyse düşüyorum ya fena halde
bazıları var seksilikle alakalı değil yüz güzelliği bile yeterli oluyor
Evet oldu şu an dışarıya çıktım ver gördüm birini onu çok istedim Şu an
Bu anlik etki meselesi elbtte olabilid
Bir hastamı hiç ama hiç unutamıyorum hiç kimse ondan sonra beni o kadar etkiliyemedi
Kadın dokturusun galiba:))))
Normal doktorum
Mart kedisi miyiz ayol
Martmı Nisan mı bilmemm ben:))
Ben bütün kadınları arzuluyorum O iyi tak tak tak
Elbette ayakları güzelse düşüyorum
İlgilenen takdir edenle oluyo yoksa yok
Sorun da yakıyor. Bak herkes de seni atzulamış
Nadiren oluyor. Olmuyor dersem yalan olur
Albenisi yüksekse olabilir.
Evet oldu bir kaç sefer
Hatırlamıyorum oluyordur herhalde
Evet kendime engel olamiyorum
oluyor
Kadın mı oluyor erkek mi
@eflani7878 kadınlar demiş farkındaysan
:)))
Oluyor ama duygularımı gizlemek zorunda kalıyorum.
Olmaz mı ya seni her gördüğümde iç çekiyorum 🙈🌼
Olduğu oluyor maalesef 🙈
Evet bence bu doğal değil mi ki insan beğenebilir
Önceden olurdu şu an onlar beni arzuluyordur
Nadir de olsa oluyor
Evet oluyor
Oluyor hemde çok rüyama bile giriyor arzuluadagim
Evet çok doğal bu
Oluyor
Herzaman oluyor
kesinlikle evet oluyor
Oluyor evet