Cinsel Yaşam Cinsel birliktelik esnasında ağladığınız oldu mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Cinsel birliktelik esnasında ağladığınız oldu mu ya da kız arkadaşınızın ağladığı. Bu neden olur? Güncellemeler+1 yıl Yaşayan oldu mu Cinsel birliktelik esnasında ağladığınız oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yaklaşıma bağlı Ne konuda ağladığını az çok anlayabilirsin 🤷🏻♀️Korkmuş olabilir,Canı acımış olabilir,Pişman olmuş olabilir Bunlardan hangisi olduğunu sen tahmin edebilirsin 🙄 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ağlatacak kadar can acıması olur mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Normal olarak olur ama vücut hareketinden mimiklerinden anlaşılır 🤷🏻♀️ Yorumla Soran +1 yıl Mimikleri mutlu ama zor durumdaymış gibiydi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani ilişki sonrası ilgi olmamı ilki ise hassasiyet göstermeni daha tutkulu sevişme odaklı ilişki istemiş olabilir üçüncül biri olarak dediklerim ne kadar sağlıklı olur bilinmez Yorumla Soran +1 yıl Diğer ilişkilerde ağlamadı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunu ılımlı şekilde sorabilirsin en iyisi o olur Yorumla Soran +1 yıl Hmm anladım Yorumla
İzmitlionur Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı. Kondom içinde kalmış hamile kaldım mı diye ağladı. Bende çıkmaz belki diye korktum 0 0 Yorumla
ZeynepGamze16 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Aklinda biri varsa o gelmistir aklina pisman olmustur 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Başlarken normal ama ilerledikçe olması Yorumla ZeynepGamze16 +1 yıl Pismanlik iste pismanlik sonradan gelir zaten Yorumla ZeynepGamze16 +1 yıl Aci vs degilse pismanliktir Yorumla Soran +1 yıl Başladıktan sonra yavaş diyerek ağladı Yorumla ZeynepGamze16 +1 yıl Kendisine sorman daha iyi olur Yorumla
eyeyeyge61 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yok lan neden oldu öyle bir şey 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum kanka Yorumla
Gizlibiruye22 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Sanırım bunu biliyorum. Kesinlikle pişmanlık 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Yersiz olmasından mı. Partnerden mi Yorumla Gizlibiruye22 +1 yıl Partner kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Yanlış zaman yanlış karar diyelim Yorumla Soran +1 yıl Doğru karar olsa ağlatmaz galiba Yorumla Gizlibiruye22 +1 yıl Acıdan olmadığına eminsen muhtemelen evet bu yüzden Yorumla Soran +1 yıl Acıdan olabilir ama o kadar can yakar mı Yorumla Gizlibiruye22 +1 yıl Bunu ona sorman lazımdı. Ben nasıl davrandığını bilemem ki Yorumla Soran +1 yıl Kibarca davrandım ama başladıktan biraz sonra ağladı yavaş diyerek Yorumla Gizlibiruye22 +1 yıl Yani o zaman acıdan olma ihtimali de var Yorumla Soran +1 yıl Bende öyle düşünmüştüm.Biliyorum dedin de sende de mi olmuştu Yorumla Gizlibiruye22 +1 yıl Evet ama benimki pişmanlıktı. Yorumla Soran +1 yıl Başka biri mi geldi aklına yoksa yetersiz miydi Yorumla Gizlibiruye22 +1 yıl Yo yetersiz değildi. Hatta fazla iyiydi. Sadece erken oldu diye pişman olmuştum Yorumla Soran +1 yıl sonra bu durum ilişkinize nasıl yansıdı Yorumla Gizlibiruye22 +1 yıl Başkası aklıma geldi o yüzden ağladım sandı biraz bozuldu. Ama toparladık çok etkisi olmadı Yorumla Soran +1 yıl Peki o ağlama esnasında zevk alabiliyor muydun yani aynı anda iki his nasıl oldu Yorumla
BilzerianEfendisi Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Ağlamadım tabiki zevkten ağlayanı gördüm ama 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yaklaşıma bağlı
Ne konuda ağladığını az çok anlayabilirsin 🤷🏻♀️
Korkmuş olabilir,
Canı acımış olabilir,
Pişman olmuş olabilir
Bunlardan hangisi olduğunu sen tahmin edebilirsin 🙄
Ağlatacak kadar can acıması olur mu
Normal olarak olur ama vücut hareketinden mimiklerinden anlaşılır 🤷🏻♀️
Mimikleri mutlu ama zor durumdaymış gibiydi
Yani ilişki sonrası ilgi olmamı ilki ise hassasiyet göstermeni daha tutkulu sevişme odaklı ilişki istemiş olabilir üçüncül biri olarak dediklerim ne kadar sağlıklı olur bilinmez
Diğer ilişkilerde ağlamadı
Bunu ılımlı şekilde sorabilirsin en iyisi o olur
Hmm anladım
Kondom içinde kalmış hamile kaldım mı diye ağladı. Bende çıkmaz belki diye korktum
Aklinda biri varsa o gelmistir aklina pisman olmustur
Başlarken normal ama ilerledikçe olması
Pismanlik iste pismanlik sonradan gelir zaten
Aci vs degilse pismanliktir
Başladıktan sonra yavaş diyerek ağladı
Kendisine sorman daha iyi olur
Yok lan neden oldu öyle bir şey
Bilmiyorum kanka
Sanırım bunu biliyorum. Kesinlikle pişmanlık
Yersiz olmasından mı. Partnerden mi
Partner kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Yanlış zaman yanlış karar diyelim
Doğru karar olsa ağlatmaz galiba
Acıdan olmadığına eminsen muhtemelen evet bu yüzden
Acıdan olabilir ama o kadar can yakar mı
Bunu ona sorman lazımdı. Ben nasıl davrandığını bilemem ki
Kibarca davrandım ama başladıktan biraz sonra ağladı yavaş diyerek
Yani o zaman acıdan olma ihtimali de var
Bende öyle düşünmüştüm.
Biliyorum dedin de sende de mi olmuştu
Evet ama benimki pişmanlıktı.
Başka biri mi geldi aklına yoksa yetersiz miydi
Yo yetersiz değildi. Hatta fazla iyiydi. Sadece erken oldu diye pişman olmuştum
sonra bu durum ilişkinize nasıl yansıdı
Başkası aklıma geldi o yüzden ağladım sandı biraz bozuldu. Ama toparladık çok etkisi olmadı
Peki o ağlama esnasında zevk alabiliyor muydun yani aynı anda iki his nasıl oldu
Ağlamadım tabiki zevkten ağlayanı gördüm ama