Abi canım canım sorular sormayın ya. Emin misin diye sorulur mu? Aldatıyor demek için başka bir kadınla üst üste görmeye gerek mi var? Maalesef ALDATMANIN KRALINI YAPIYOR
Adamı savunuyorsun ya ikidir? Demek ki aynı düşüncedesin çıkarımını yapıyoruz haliyle.. kız eşinin başka karılarla seks muhabbeti yaptığını söylüyor sen de yardım alıyor olamaz mı diyorsun? Bu yorum sağlıklı bir kafadan mı gelir
@ironman57 allah aşkına burada tek sorun kaba-nazik olma mı? Neyse gece gece zaten gerginim bir de sizin erkek beyniyle çalışan yorumunuzu görmek istemiyorum yazmayin artik lütfen.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Aldatıyor gözü dışarda ve en önemlisi karısına saygısı yoktur ve saygı yoksa sevgi de yoktur
emin misin?
Ben de öyle düşünüyorum teşekkür ederim
Abi canım canım sorular sormayın ya. Emin misin diye sorulur mu? Aldatıyor demek için başka bir kadınla üst üste görmeye gerek mi var? Maalesef ALDATMANIN KRALINI YAPIYOR
cevresiyle konusamadıgı durumları konusuyor rahatlıyor yardım alıyor olamaz mı?
İşte sizin gibi iğrenç herifler ileride eşlerini aldatıyor
sizin gibi derken ne biliyorsun ki ön yargılı insan
Adamı savunuyorsun ya ikidir? Demek ki aynı düşüncedesin çıkarımını yapıyoruz haliyle.. kız eşinin başka karılarla seks muhabbeti yaptığını söylüyor sen de yardım alıyor olamaz mı diyorsun? Bu yorum sağlıklı bir kafadan mı gelir
cinsel mana da yazdıgını görmedim neden kızıyorsun olm :)
Bu sitedeki çoğu insanda bu sorun var nedense okumadan yorum yapabilecek fikri nasıl bulabiliyorlar garip doğrusu
ah ah biraz daha nazik olabilirisin kaba insan
Nezaketi haketmemişsindir demek ki
@ironman57 allah aşkına burada tek sorun kaba-nazik olma mı? Neyse gece gece zaten gerginim bir de sizin erkek beyniyle çalışan yorumunuzu görmek istemiyorum yazmayin artik lütfen.
has etmiş :) feministler
Eşi yeterince tatmin edemiyordur veya kendisi seks bağımlısıdır
Eşi yetmiyordur ilgilenmiyodur
Yetmiyosun galiba
Bilmiyorum çözemedim
Sormak istediklerim var sanw
Ne gibi
İlişkiniz
Değişiklik veya heyecan arıyor olabilir
Eşi yetersizdir kesinlikle ve istediği derecede birlikte olmuyordur
Aldatmaya giden yoldur bu.
alışkanlık olabilir :(
eşine kıyamadığı içindir..
Karaktersizdir
Yasaklar her zaman heyecan vericidir.
cinsel anlamda konuştuğu ne malum
Sapıklık...
Kariyi sevmiyyor
Farklılık arıyor
Esine doymus yeni ten ister
Eşi ilgilenmiyodur
eşi yetemiyodur net
Çok iddialısınız. Yetsem başka birisinde aramazdı çözümü öyle mi?
dertleşmek isterim
Seks için
Sapıklıkla bir ilgisi yok, seksi seviyoruz
Ama evliyiz yani, istese her an birlikte olabilir benimle neden çözümü dışarıda arıyor ki. Benden bazi şeyleri istemeye çekiniyor olabilir mi
Hergün pilav yemek sıkıyordur
Sana denk geldi mi hiç
Seks başka ne olcak
Esin mi
Seks için
Tatmin edemiyorsun
Sırf bunun için mi yani, tatmin etsem bunlar yaşanmazdı öyle mi
maalesef öyle
O seni tatmin ediyor mu
Evet çok tatmin ediyor o beni:(
Bilmiyorum başka açıklaması yok sen onu tatmin edemediğin için yapar
Anladim teşekkürler
Bilmek isteğin şeyler varsa sor
Benden isteyemedigi seyler mi var acaba belki o yüzden de konusmus olabilir belki ya kafam cok karisik
Ben olsam isterim
Skıntıdan