Cinsel Yaşam Rüyamdaki öpüşmeyi unutamadım, ne yapacağım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Napıcam yaa çok iyiydi sabah sabah ıslandım Rüyamdaki öpüşmeyi unutamadım, ne yapacağım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Eymen36 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 , eic 81% +1 yıl Tanıdığın bir insansa etkisi altında kalırsın ister istemez. Oruçlu değilsen mastürbasyon yaparsın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır tanımıyordum hatta yüzünü bile tam görmedim güzel dudaklarını ve dilini hatırlıyorum Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. öpüşmekten fena ıslandın ise öteki kısımları görmedin Allah'tan :) 0 27 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla dreamliner61 +1 yıl kiminle öpüştün bari :) Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ki kimdi Yorumla dreamliner61 +1 yıl hadi ya geneldi yani anonim falan :)silüet mi gördün? Yorumla Soran +1 yıl Tanımadığım biriydi ama sakallıydı buğday tenli dudakları dolgun ve pembemsiydi Yorumla dreamliner61 +1 yıl hımm detaylara bak :)kesin çevrenden biriydi. Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum artık Yorumla dreamliner61 +1 yıl kim olsun isterdin ki? Yorumla Soran +1 yıl Biriyle tanıştım geçenlerde o olsa iyi olurdu :D Yorumla dreamliner61 +1 yıl tamam aday çıktı ortaya :D Yorumla Soran +1 yıl Ama tipleri benzemiyo 😃 Yorumla dreamliner61 +1 yıl hangisi bana benziyor acaba hahahaha Yorumla Soran +1 yıl Sen nasılsınki Yorumla dreamliner61 +1 yıl fena :) Yorumla dreamliner61 +1 yıl ha tip anlamında dedin sanırım ben başka anladım :D Yorumla Soran +1 yıl Ahahahah Yorumla dreamliner61 +1 yıl dmmmmmmmmmmmm :) Yorumla Soran +1 yıl Kendini tarif et Yorumla dreamliner61 +1 yıl resimdekine benziyorum.sakal yok sadece. Yorumla Soran +1 yıl Hmmmmmmm Yorumla dreamliner61 +1 yıl yes. Yorumla Soran +1 yıl 40 yaşında mısın peki Yorumla dreamliner61 +1 yıl evet. :) Yorumla Soran +1 yıl Yaa çok büyükmüşsun ama Yorumla dreamliner61 +1 yıl hemen mahkeme kararı alıp yaşımı küçültüyorum :) Yorumla dreamliner61 +1 yıl ben seni şey sanmıştım ama ya tüh :( Yorumla dreamliner61 +1 yıl gittin ya Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Gerçek gibi hissettirdiği içindir geçmesini bekle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bu kadar etkilenecegini tahmin edemedim opusurken, vay be ben neymisim😄 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ahahahah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama ozelimizi boyle anlatma olmaz bu😄😄 Yorumla Soran +1 yıl Kusura bakma hayatım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu arada dilini cok guzel kullaniyorsun askim boynun da mukemmel kokuyordu😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim atesli sevgilim😄 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kadınlar genelde öpüşürken boşalıyor zaten. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Napalım Yorumla
nghtskip Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Bende fenayım şu an istersen biraz kafa dağıtalım 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Gerçeğini yasa bir ömür unutmaz sin o zaman 😊 0 0 Yorumla
_Steampunker_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Angelina Jolie ile öpüşmüştüm ben de😋 0 0 Yorumla
ayddemx Takip Et Yoda Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. O şekilde öpüşmeyi dene 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Öpüşüp bıraktın mı rüyada üstelik 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet biraz da okşama o kadar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beceriksiz düzgün rüya gör Yorumla Soran +1 yıl :((( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bidaha üstüne çık Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl senin acilen silkilmen gerek hemde sabaha kadar 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben silkebilir miyim acaba evet dersen çıkarım gizliden Yorumla Soran +1 yıl Çık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çıktım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yazmıycak mısın Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Nasıldı detaylı anlatsana bekliyorum 0 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekliyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eeee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi ama Yorumla
yürüyendarbe Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Tatmin et kendini 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sarmiyor Yorumla yürüyendarbe +1 yıl Öyle mi durucaksın Yorumla Soran +1 yıl Duşa gircem bir şeyler yaparım Yorumla yürüyendarbe +1 yıl O zaman tamam tazikli suyla güzel olur Yorumla
Medical34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Mk delisi ya 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ne be Yorumla Medical34 +1 yıl Çocuksun kral Yorumla Soran +1 yıl Kral çocuklukla tam olarak ilgisi nedir Yorumla Medical34 +1 yıl Öpüşmekle ıslanmak ne ya Yorumla Soran +1 yıl Ee demek ki etkilenmişim ben mi kontrol ediyorum Yorumla Medical34 +1 yıl Garip Yorumla
17Yalnız17 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl kendini tatmin et :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İnsan birini istiyor yanında Yorumla 17Yalnız17 +1 yıl herzaman olmuyor işte kendi kendime yapmaya alıştım sende alış bence zor ama yapacak pek bişey yok Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kiminle 2 3 Yorumla siyahcorap +1 yıl fark etmez rüyada yaşanan cinsellik gerçeğinin aynısıymış bunu öğrendim bende Yorumla Soran +1 yıl Cidden mi Yorumla siyahcorap +1 yıl ben sadece öpüşme değil cinsel olarak ilişkiye girdim rüyamda çok yakın zaman sonra gerçeğini yaşadım vay be rüyamdaki ile aynı zevkmiş dedim, 1 e 1 diyebilirim Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Islanarak mı uyandın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ergenlik çağında mısın? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 20 yaşındayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerede yaşıyorsun Yorumla Soran +1 yıl İstanbul Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzel Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. unutamazsın hfghf 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Geçer geçer nefes al 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Tanıdığın bir insansa etkisi altında kalırsın ister istemez. Oruçlu değilsen mastürbasyon yaparsın
Hayır tanımıyordum hatta yüzünü bile tam görmedim güzel dudaklarını ve dilini hatırlıyorum
öpüşmekten fena ıslandın ise öteki kısımları görmedin Allah'tan :)
Aynen
kiminle öpüştün bari :)
Bilmiyorum ki kimdi
hadi ya
geneldi yani anonim falan :)
silüet mi gördün?
Tanımadığım biriydi ama sakallıydı buğday tenli dudakları dolgun ve pembemsiydi
hımm detaylara bak :)
kesin çevrenden biriydi.
Bilmiyorum artık
kim olsun isterdin ki?
Biriyle tanıştım geçenlerde o olsa iyi olurdu :D
tamam aday çıktı ortaya :D
Ama tipleri benzemiyo 😃
hangisi bana benziyor acaba hahahaha
Sen nasılsınki
fena :)
ha tip anlamında dedin sanırım ben başka anladım :D
Ahahahah
dmmmmmmmmmmmm :)
Kendini tarif et
resimdekine benziyorum.
sakal yok sadece.
Hmmmmmmm
yes.
40 yaşında mısın peki
evet. :)
Yaa çok büyükmüşsun ama
hemen mahkeme kararı alıp yaşımı küçültüyorum :)
ben seni şey sanmıştım ama ya tüh :(
gittin ya
Gerçek gibi hissettirdiği içindir geçmesini bekle
Seni reelde öpmek lazım o zamn:)) yaşın kurtarsa affetmezdim
Bu kadar etkilenecegini tahmin edemedim opusurken, vay be ben neymisim😄
Ahahahah
Ama ozelimizi boyle anlatma olmaz bu😄😄
Kusura bakma hayatım
Bu arada dilini cok guzel kullaniyorsun askim boynun da mukemmel kokuyordu😄
Benim atesli sevgilim😄
Kadınlar genelde öpüşürken boşalıyor zaten.
Napalım
Bende fenayım şu an istersen biraz kafa dağıtalım
Gerçeğini yasa bir ömür unutmaz sin o zaman 😊
Sen de ıslanmağa yer arıyorsun, abazan
Sexting yap biri ile mesela ben 😊
Angelina Jolie ile öpüşmüştüm ben de😋
O şekilde öpüşmeyi dene
Öpüşüp bıraktın mı rüyada üstelik
Evet biraz da okşama o kadar
Beceriksiz düzgün rüya gör
:(((
Bidaha üstüne çık
senin acilen silkilmen gerek hemde sabaha kadar
Evet
ben silkebilir miyim acaba evet dersen çıkarım gizliden
Çık
çıktım
yazmıycak mısın
Nasıldı detaylı anlatsana bekliyorum
Bekliyorum
Eeee
?
Hadi ama
Tatmin et kendini
Sarmiyor
Öyle mi durucaksın
Duşa gircem bir şeyler yaparım
O zaman tamam tazikli suyla güzel olur
Mk delisi ya
Ne be
Çocuksun kral
Kral çocuklukla tam olarak ilgisi nedir
Öpüşmekle ıslanmak ne ya
Ee demek ki etkilenmişim ben mi kontrol ediyorum
Garip
kendini tatmin et :)
İnsan birini istiyor yanında
herzaman olmuyor işte kendi kendime yapmaya alıştım sende alış bence zor ama yapacak pek bişey yok
Kiminle
fark etmez rüyada yaşanan cinsellik gerçeğinin aynısıymış bunu öğrendim bende
Cidden mi
ben sadece öpüşme değil cinsel olarak ilişkiye girdim rüyamda çok yakın zaman sonra gerçeğini yaşadım vay be rüyamdaki ile aynı zevkmiş dedim, 1 e 1 diyebilirim
olur öyle aradaa
Islanarak mı uyandın
mastürbasyon mı yaptın
Rüyada mi
Ergenlik çağında mısın?
20 yaşındayım
Nerede yaşıyorsun
İstanbul
Güzel
Reel de de birisiyle öpüş
Oyuncak kullan
unutamazsın hfghf