kızlarla oturup film izliyoruz kızların güçlü olduğu dövüştüğü filmleri
Harley Quinn'i çok beğendik, çok heyecanlıydı bence
en çok pipiye tekme sahnelerine gülüyoruz
neden gülüyoruz bilmiyorum ama çok komik geliyor
başka pipiye vurulan filmler var mı
yerli yabancı

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
365. gün filmi
Pipi ne ya dşdldl
Black Widow izleyin bunu güzeldir
belki ufak bir şeye vuruyorlar
Sabah sabah güleceğim yoktu zortladım kdlddld
neden komik geliyor ufak olması
Ufak olması komik gelmiyor sabah sabah bi anda pipi yazısına zortladım ssösös
gerçek hayatta böyle tekme olayı gördün mü hiç
Gördüm tabi başkasına da attılar bana da dldld
anlatsana dlldlldl kaç kere gördün ki öyle çok mu
Kavga ederken baş edemeyince arkadan başkası bana tekme atmıştı yarım saat yerde kıvrandım
hiç kızlar vurdu mu
Yok ona cesaret edemezlerdi genelde
peki komik konuşmalar geçti mi aranızda
Nası komik ve kimle
kızlar sizi o halde görünce
Yok o dayağı yerken kız yoktu okulda yemedim zaten sadece arkadaşlarım gördü onlarda baya dalga geçmişti eöddl
Arkadaşlarım kızlara anlattığı oluyordu ve ya bana sorulunca anlatıyordum gülüyorlardı bende onlarla gülüyordum
onlar neler dedi
Güldüler sadece bi şey demediler zaten kendimle barışık biriyim herkesten önce ben kendim kendimle dalga geçer eğlenirim o yüzden milletiğin dedikleri pek umrumda olmuyordu bunu bildikleri için sadece gülüyorlar
hayır nasıl anlatıyorlar konuşuyorlar ki cümle olarak
San tam neyi merak ettin tam yazsana şunu parça parça oldu
erkek ne diyerek anlatıyor kızlar neler diyor tekme hakkında
Ya işte kavga ettik falan arkadan geldi bacak arasına tekme attı der erkekler ya da çüküme vurdular derler ben penis demedim diyen arkadaşlarım olmuştu kızlar ne desin gülüyorlar sadece tahmin edebiliyorlar o anki acıyı bi şry demiyorlar
korkutan olmadı yani vururum diye ya da acıdı mı vs
Acıdı diye soran oldu evet dedim uzatmadı
Diyorum ki kızlar beni korkutamazdı eskiden sert bi mizacım vardı benş tanıyıp arkadaş olmadan önce kaçarlardı benden hatta
hiç öyle konuşarak dalga geçen görmedin yani sert olsan da kıvrandığını duydular
başkalarına da
Hayır benle dalga geçen yoktu hem nasıl bi canım o dalga geçmek çocuk musun aw
senle değil başkasına da olabilirdi hiç öyle vuran kız görmedin yani konuşan
Hayır görmedim bizim arkadaş ortamı öyle değildi birbirinin açığını aramazdık canlarımızı yakmazdık güler geçerdik
demin de yazdım bir arkadaşım bir erkek arkadaşa pipine vururum dedi erkeğin korkudan ödü koptu eliyle korudu falan ama o erkeğin tepkisi çok başkaydı bence abartı
Abartı yaa o kadar tepki mi verilir hem onu diyen kişi vurmaz zaten vuracak olsa aniden vurur
sana dese ne tepki verirdin bir de vursa sonra
Yaw bacım sen ne olsun istiyon
Film önerisi istedin yazdım sorulara bak ya
erkeklerin o halleri biraz komik oluyor merak ettim ondan
Aç internetten izle o zaman
Bana yapıldı mı diye sordun eyw cevabını verdim
Sonra da gelmiş olsa nasıl olurdu diyon
tamam teşekkür ederim
Rica ederim
Erkeklerin zaafiyla dalga geçip zevk almak 😅
Ohoo çok var türk dizilerinde de. Ben de yemiştim kuzenimden 😂
Ben vurulunca bana olmuş gib acı çekiyorum
sadece izleyerek acır mı daha önce vurdular mı ki hissediyorsun
Daha önce top çarptığı için acısını iyi kötü biliyoruz hafızamızda var bazende erkekler birbirlerinkini tutup cami say derler falan ondan hakimiz acısına başkasının başına gelince o sızı devreye girip elimiz hemen istemeden oraya gidip tutuyoruz
birbirlerini tutmaları tuhaf değil mi diğeri ne yapıyorsun demiyor mu
Eğlence işte işkence modeli ama tutarken ayarsız tutuluyor alt yumurtalıklar tutuluyor o çok fena acıyor mesela normalde başkası olsa meraklısı mısın neden elliyon denir ama o zamanlar ortaokulda olunca normal görülyor
meraklı demek ki bence tuhaf benden mi hoşlanıyorsun demez mi sen yaptın mı ki yoksa duydun mu ya da gördün mü üniversitede oluyor mu
Üniversitede olmuyor ya en azından denk gelmedim lisenin başları ve ortaokulda bana yapan da oldu bende o zaman canım acıdı onunda acısın diye yapmışlığım olmuştu ama hiç olaya o zamanlar bu şekilde bakmıyordum
hiç kızların vurduğunu gördün mü
Gördüm lisede yanımdaki oğlanlar kız baya yumrukla tokatla kavga ettiler kız dövüş sporuna gidiyormuş oğlan kıza yumruk attı bildiğin kız biraz sersemledi bayıldı sandık kızı ama kız sonra oğlanın kafayı sıraya vurdu tekmeyi o malum yere vurdu karnına vurdu sonra göğsüne vurdu oğlanın nefesini kastı kafa attı çocuğa sonra oğlanın burnu kanadı kızı da gözü kafası şişti morardı
neden böyle korkunç bir olay oldu
Oğlan kıza o... pu dedi o da ona p... venk dedi kardeşim dedi oğlanda sus bak kızsın diye vurmuyom dedi sonra vursana dedi kız oğlanda o sinirle kıza yumruk attı kız bayılır gibi oldu sonra şimdi sen gördün diyince oğlanı o duruma soktu sonra ikiside şikayetçi olmadı sınıfta oğlana kızda dayak yedi diye alay edildi bitti konu
orasına vurdu konusu geçti mi kız nasıl vurdum ama ya da diğer kızlar tepki verdi mi
Yok oğlan biraz orasını tutup tuvalete gitmesiyle biz anladık sonra ben gittim kıza yasemin oğlanın çocuğu olmazsa ne yapacan nasıl vurdun biliyon mu dedim de güldü sadece iyi oldu demişti
yasemin başkalarına da vurmuştur kesin gördün mü ya da anlattı mı kızlara falan
Hayır aksine yasemin kafasını falan buz tutarken biz diğer kızlara anlattık oğlanın malafata vurdu falan diye sınıfta oğlanı baya eziklediler zaten ezikte bir çocuktu
Aynı zamanda o yasemin bana da yürüyordu da neyse ki ben pas vermedim bana gerçi onunla alakalı bişiler diyordu da neyse demiyim
kızlar dalga mı geçiyorlardı
Evet ama dayak yedi diye dalga geçtiler oraya vuruldu diye geçmediler ıyy dediler daha çok anlatma banane onun şeyinden dediler daha çok
ben olsam konuşurdum erkeği görünce bir şey demiyorlar mı
Hayır sevilen bir çocuk değildi sonuçta ama bana zamanında senin dediğin gibi yapanlar olmuştu bu ortaokulda benimkini tutanlar olmuştu biri kolumdan tutup diğeri eline alıp bastırıyordu falan kız gelip acıyor mu falan yapmıştı konuşması bile iyiydi ama o an beni mi yoksa oramımı çok değerli gördüğü için yaptı onu anlamamıştım her soruyu orayla alakalıydı
kız tutmuyor herhalde neler yaşamışsın ya ne sorabilirler ki o kadar
bak işte kızarma falan oldu mu dedi bende burada mı açayım dedi yok tuvalete git bir bak dedi neren daha çok acıyor falan gibi şeyler demişti şu an hepsini hatırlamıyorum
neren daha çok acıyor ne demek
Oranda neresi daha çok acıyor diye
bir yer yok mu
Hayır
anlamadım ama en son ne zaman orana vurdular
Çok önce 10 seneden fazla oluyor * hatırası işte büyük oluyor
görmüşsündür ama yakında da değil mi sürekli oluyor etrafımda
Evet kızlarda bazen ya abartmayın diyen oluyor acısını yaşamadıkları için
bana da abartıyorlar gibi geliyor bir arkadaşım pipine vururum dedi erkeğin korkudan ödü koptu eliyle korudu falan sen de duymuşsundur kızlar söyler çok ama o erkeğin tepkisi çok başkaydı
Evet bana da desen bende de aynı etkiyi yaratır
diğer bir arkadaşım ufaktır vuramazsın diye gülmüştü ona kızlar önünde de oranı tutmazsın ya utanç verici
Ufak olması genel bişi de bilemedim şimdi durumu
genel bişi derken sen ne cevap verirdin kızlara
şu an ki halini görmesi ile kalkmış hali arasındaki farkı ona gönderirim baksın o zaman büyük mü küçük mü diye
sana vururum orana diyene ne tepki verirsin
diyelimki kız 2 metre sporcu
Vurma yapma derim vurmasına sebep yok 😂
2 metre sporcu öfkeli vuruyor hahahaaha erkekler neler der acaba
Bana vurursa bende vururum öyle bişi yok ben bişi yapmadan bana vuramaz bir şey yaptıysam da hırsını oradan almasın orası benim evladım gibi
iyi de yalvaracak mısın karşısında durdurmak için
E tabiki yalvaracam ben seninkine elimi komple sokacam dersem olur mu durduk yere 😂
nasıl yalvarılır ki çok öfkeli
Başka yere vursun popoma olabilir
böyle mi dersin hahhahha
Derim tabiki ön tarafa dokunmasın yeter
beni aldattın diyor
böyle yazışmak komik oldu
Ben kolay kolay aldatmam da hadi oldu intikamı oradan almasın
Evet uzun da oldu ama senin tercihin
oramımı çok değerli gördüğü için yazdın böyle sorulması erkeklerin hoşuna mı gidiyor
Tabiki gider özellikle bu tabiki vurma anında falan değil de sexting konuşmasında nude istediğinde görüp güzel gördüğünü sevdiğini vs söylese çok mutlu olur erkekler öz güveni de artar
ama burada acıdı mı vs diyorlar hem sen susuyor musun arkadaşlarına bırakın beni demedin mi
Tabiki diyorsun yapma diyorsun ana avrat sövüyorsun çırpınıyorsun onlar tutuyor işte 4-5 kişi gelip tutmaya çalışıyor o durumda
4-5 kişi mi bu kadar erkek bunu yapar mı ya doğru mu söylüyorsun filmlerde oluyor da gerçekte sıkılmaz dayanamazsın bu kadar merhametsizler mi sen yapanlardan değilsin herhalde değil mi
Hayır yapmam yapmıyorum da dedim ya o olay taaa ortaokulda oldu bitti gitti
anladım çok merhametsizlermiş
Evet öylelerdi sonra işte 2011 demi ne işte mezun oldum ondan beri hiç birini görmedim
çok sordum anlamadım neren acıyor sorusu ne neresi olduğu belli değil mi bir yer değil yazdın
Evet bir yer acımıyor tuttuğun yere ne yaptığın ile değişiyor
bir yer var sonuçta
şeyi tutuyorlar
Şeyi normal tutsan ağrımaz ama baş kısmına bastırsan acır normal tuttuğun yere ırmağın gelirse acır yoksa inmiş bir penise bastırmak acırmat o kadar en çok alttaki yumurtalıklar acıtıyor ağrıyı oradan alıyoruz penis inikte olsa kalkık ta olsa yumurtalıklar en zayıf yer vurulan yerde orası
nasıl ya pipi acıtmıyor mu o zaman pipine vururum demek saçma mı
Hem evet hem hayır gibi bir şey en çok alttaki bulunan yumurtalıklar acıdığı için o tamamen pipinim her yerine etki ediyor kasıklar falan acıyor bizde de işte aslında yu yumurtalıklar tutuluyor pipinin kendisi çok tutulmaz
erkekleri tanımamışım kız pipiyi tutunca acıtmıyorsa erkeklerin hoşuna mı gider
Normal tırnaklarını geçirmeden tutarsan e ne duruyorsun okşa der ya da ağzına al der yani aman diyim ereksiyon bile olabilir erkek 😂😂😂
ufak olduğunu öğrenirsem dalga konusu olur
öyle bi şey diyemez
Artık o sana kalmış sana göre ufak nedir ne değildir bilemem
Ereksiyon olmuş hali büyük ise sana göre ne yapacaksın 😂
sen dedin inik oluyor diye erkek rezil hissetmez mi ben dokununca
avucumun içinde
Ereksiyona geçmesi senin avucunda daha hızlı olur işte sen daha ufaklığı ile pipisini bakıp çocuğa dönene bçkadar bir bakmışsın avucundan büyük olmuş
gerçekten küçükse sınıfın en havalısı da olsa
Ama işte önemli olan minik hali değil kalkık halinin ne kadar minik olması bugün 20 cm olamında inik hali küçük 7 cm olanında inik hali küçük aynı
tüm erkekler böyle mi ya demek ki erkek ne kadar sert davransa da kız elini atsa dalga geçer hem avucunda hem de küçükmüş der
Hayır sert dediğim penisinden bahsediyom
tamam o da küçük olabilir
Olabilir
Bay ve bayan smith filmi efsanedir
İnsan bindiği dalı keser mi
film izliyoruz
Yerli bulamazsın...
neden
Geneli Şahin K
Amaç ne ki?
kadınların güçlü olduğu filmleri seviyoruz
Himm. Değişik bi tarikatsiniz desene