Not: o kişiden "aldattın mı" tarzı soruyla öğrenmekten bahsetmiyorum.
Aldatma konusu cinsellik çünkü.
Aldatma konusu cinsellik çünkü.
Anlayamazsın kaldı ki düzenli cinsellik yaşıyorsanız kolay kolay aldatmaz tabi düzgün bir cinsellik varsa tatmin edici yok sürekli uzak durup evlenmeden olmaz dokunma öpme yaklaşma diyorsan kusura bakma net söylüyorum bir sabreder iki sabreder üç sabreder sonunda baktı ki sana yaklaşımıyla dokunamıyor başka kadınlara yönelir baktı ki onlardan gelen cevaplar olumlu yapar. Bir erkeği asla cinsellik ile sınamayın bir erkek sizi cinsellik için aldatır. ya da çok konuşup dırdır edip duruyorsunuzdur. Adami bunaltiyorsunuzdur. Surekli her şeyi adamdan bekliyorsunuzdur. Adam tam tersi bir kadın gördüğünde ona yönelir. Erkekler onları seven değer veren onlara saygı duyan herkesi onlardan beklemeyen tabi ki özgürce cinsellik yaşayabildikleri kadınları severler.
Kolay kolay cinsellik yaşamıyoruz istemiyor.
Neden sorsana problemi nedir normalde erkekler sever cinselliği
Gece uyurken hafif dürterim, sen nasıl yaparsın bunu falan diye başlarım :D aldatmışsın beni şerefsiz falan, sonra konu sarpa sararsa rüyamda gördüm onun şokuyla sana sardım kusura bakma derim.
Cinsel anlamda bana uzak. Gönderme yapmam lazım nasıl yapcam?
Şüphelendiysem araya mesafe koyarım, kendimden kısıtlarım, bir müddet sonra kendini belli eder. Benim yoksunluğumda ilk kime sığınıyor, ona bakarım.
cut.
Aramızda cinsellik yok. Bunu başkasından karşıladığını düşünüyorum
Başta vardı birlikte oluyorduk
Ben bunu kast etmiyorum.
Bütün olarak söylüyorum.
Güler yüzün, anlayışın, iletişim dahi azalsın, anladın?
Cevap
5Cevap
Başkasıyla olmasını teklif ederek yoklamıştım. Sazan gibi atladı konuya 😃
Bu taktik bende işe yarar mı? Ama biz yapmıyoruz nasıl diyeceğim bunu?
Bir dene istersen
Ama ilişkiye girmiyoruz. En son ben istedim yapmadı mesela. Bunu daha farklı hangi şekilde sorabilirim ona
Benle olmuyorsan başkasıyla olabilirsin de. Eğer karşı çıkarsa biraz üstüne git, sinirlenirse o zaman anlarsın başkası olmadığı
Ayrılma muhabbeti yapar mı biraz manipüle edici hali var
Suçlayıcı
Bahane ederse o da aldatma belirtisi
Tamamdır çok teşekkür ederim
Rica ederim. Bir şey lazım olursa yorum yaparsın
Anlayamazsın bunu mesaj saklama olur telefon saklama olur ya da her telefon çaldığında da yanlış numaradır der
sanan eskisi kadar yaklasamiyor sa vardır bir sıkıntı
belli olur bazı yollarla
Hangi yol?
Ogrenemeyeceksin hiçbir zaman
Telefonunu kurcala.
Siliyor mesajları
Mantıklı gayet teşekkür ederim
Bu duruma kendimi hazırladım benimle birlikte olmuyor çünkü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?