Cinsel Yaşam Erkekler neden jartiyer seviyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Erkekler neden jartiyer seviyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
DewilTUYU Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Gorunumde iyi guzel hos ama iliski esnasinda kotu, bide 1.51 1.60boyundaki kizlarda komik duruyor gulmelerimiz hosuma gitmesinden degil komik olmanizdan 😂😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl eminim karşındaki kız da hoşuna gittiğinden değil senin ufaklık komiğine gittiğinden gülmüştür 😂😂 Yorumla DewilTUYU +1 yıl 😂😂 Yemedigin Salataligin sekli semasini tarif etme datlum, gobek deligime kadar gelen ufaklik bence ufaklik sadece mizahi yaklasim olur. Ama senin bi anda belden asagi vurman birseyi kanitliyor 1.51 1.60 boyunda olma olasiliginin %99 😎😎 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Giyemedigimiz şeyleri seviyoruz. Mesela sütyen de seviyoruz 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 giyemediğiniz mi Yorumla doganburak65 +1 yıl Tangada seviyoruz ama slip sevmiyoruz mesela. Slibi bizde giyebiliyoruz çünkü Yorumla
elifylmz0 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Kadınlarında sevmesi lazım bence çok seksi hissettiriyor 2 1 Yorumla CrayzMan06 +1 yıl Aşırı seksi bebegim Yorumla
Gamsızkedersiz46 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl Bana göre kadının saçı ve iç giyimi çok önemli detaylı olması beni cezbediyor çünkü ben detaycıyım... 0 0 Yorumla
El-tigre38750 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ben sevmiyorum aksine iğreniyorum. Onun yerine uzun diz çorapları varya anime kızları giyiyor, onları giyen kızlar daha güzel. 0 0 Yorumla
mami613939 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı. Bacakları seksi gösteriyor ama bazı bacakların buna ihtiyacı yok 0 0 Yorumla
Kantarma Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 70% +1 yıl Yetiskin filmlerinin bilinc altina yerlestirdigi biseycondan 0 0 Yorumla
Fearlessdr Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı. Hedef yere odaklanmaya sevkediyor bir de siyah olursa kadinda beyaz tenliyse baska olur.. 0 0 Yorumla
GözümKIIZarıyor Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Tayt ve tanga daha seksi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl tayt seksi mi? Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl Evet ince ve parlak olanlar seksi Yorumla
içmimar_06 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Her kadına yakışmıyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl mesela nasıl kadınlara yakışmıyor? kilolu mu? Yorumla içmimar_06 +1 yıl Jartiyer uzun boylu fizikli kadınlara yakışıyor bacak boyu uzun olmalı Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. İleri derecede tahrik edici 1 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Güzel görünüyor Sen giymeyi sevmiyor musun 0 0 Yorumla
İsimsizDiyelim2 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Dokusu temäs etmesi çok iyi durum 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hangi erkekler mesela isim verebilir misiniz 0 0 Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hepsini değil bazılarını ve bazı kadinlarda 1 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çok güzel bişey çünkü 0 0 Yorumla
CapillatusArcus Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 739 cevap paylaştı. Seksi görünüyor 1 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Çok Seksi görünüyor 0 0 Yorumla
Şimditamsırası Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl Güzel fiziği olan bir kadını daha da seksi yapıyor 0 0 Yorumla
Muro8384 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Ben sevmiyorum 0 0 Yorumla
Oxseli Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 962 cevap paylaştı. O ne tam olarak 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Seksi oluyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Gorunumde iyi guzel hos ama iliski esnasinda kotu, bide 1.51 1.60boyundaki kizlarda komik duruyor gulmelerimiz hosuma gitmesinden degil komik olmanizdan 😂😂
eminim karşındaki kız da hoşuna gittiğinden değil senin ufaklık komiğine gittiğinden gülmüştür 😂😂
😂😂 Yemedigin Salataligin sekli semasini tarif etme datlum, gobek deligime kadar gelen ufaklik bence ufaklik sadece mizahi yaklasim olur.
Ama senin bi anda belden asagi vurman birseyi kanitliyor 1.51 1.60 boyunda olma olasiliginin %99 😎😎
Giyemedigimiz şeyleri seviyoruz. Mesela sütyen de seviyoruz
😂😂 giyemediğiniz mi
Tangada seviyoruz ama slip sevmiyoruz mesela. Slibi bizde giyebiliyoruz çünkü
Kadınlarında sevmesi lazım bence çok seksi hissettiriyor
Aşırı seksi bebegim
Bana göre kadının saçı ve iç giyimi çok önemli detaylı olması beni cezbediyor çünkü ben detaycıyım...
Ben sevmiyorum aksine iğreniyorum. Onun yerine uzun diz çorapları varya anime kızları giyiyor, onları giyen kızlar daha güzel.
Bacakları seksi gösteriyor ama bazı bacakların buna ihtiyacı yok
Yetiskin filmlerinin bilinc altina yerlestirdigi biseycondan
Hedef yere odaklanmaya sevkediyor bir de siyah olursa kadinda beyaz tenliyse baska olur..
Tayt ve tanga daha seksi
tayt seksi mi?
Evet ince ve parlak olanlar seksi
Her kadına yakışmıyor
mesela nasıl kadınlara yakışmıyor? kilolu mu?
Jartiyer uzun boylu fizikli kadınlara yakışıyor bacak boyu uzun olmalı
İleri derecede tahrik edici
Güzel görünüyor Sen giymeyi sevmiyor musun
Dokusu temäs etmesi çok iyi durum
Hangi erkekler mesela isim verebilir misiniz
Hepsini değil bazılarını ve bazı kadinlarda
Çok güzel bişey çünkü
Seksi görünüyor
Çok Seksi görünüyor
ben sevmiyorum , çıplaklık daha güzel
Güzel fiziği olan bir kadını daha da seksi yapıyor
Ben sevmiyorum