Cinselliğin güçlü olduğu bir ilişki de cinselliğin biraz düşmesi problem yaratır mı?

Merhaba bu soruyu kendim için soruyorum özellikle kız arkadaşların cevaplarını merak ediyorum.. biraz başınızı ağrıtıcam 🙂
8 aylık bir ilişkim var kız arkadaşım 21 ben 32 yaşındayım ilk ilişkisi benimle oldu ve ilişkimizin ilk döneminden beri cinsel olarak harika bir uyumumuz var daha doğrusu vardı ben tecrübeli, sert istekli ve doyuran taraftım yatakta da dışarda da kadın ruhundan anlayan bir adamım.. zamanla gerçekten çok düzenli ve çok istekli bir ilişki yaşamaya başladık.
Son iki aydır hem memur oluşum dolayısıyla şehir dışındayım hemde kendi işimi kurmak için uğraşıyorum ve çok yorucu, stresli telaşlı bir dönemden geçiyorum kız arkadaşım cinsel olarak eskisi kadar onu istemediğimden tatmin edemediğimden ve performans olarak düştüğümden şikayetçi ve bunu sürekli dile getirmeye başladı anlatıyorum konuşuyorum hem uzağız hem çok yorucu bir dönemden geçiyoruz diyorum hâlâ seni çok istiyorum senden çok zevk alıyorum diyorum ama anlamıyor maalesef.
Uzak olduğumuzda sanaldan sexting yaparak tatmin etmeye çalışıyoruz birbirimizi ama orada bile bir memnuniyetsizlik şikayet durumu var eskisi gibi değilsin eskiden her dakika beni azdırırdın işte isteğini gösterirdin hissettirirdin gibisinden ve durum gerçekten artık canımı sıkmaya başladı.
Evet cinsellik ilişkimiz de çok önemli bir yerde ama böyle olunca sanki soğumaya başladım..
Bu durumu nasıl aşabilirim ona nasıl yaklaşmalıyım sizce veya nasıl anlatabilirim bu durumu kırmadan?
Cinselliğin güçlü olduğu bir ilişki de cinselliğin biraz düşmesi problem yaratır mı?