Merhaba bu soruyu kendim için soruyorum özellikle kız arkadaşların cevaplarını merak ediyorum.. biraz başınızı ağrıtıcam 🙂
8 aylık bir ilişkim var kız arkadaşım 21 ben 32 yaşındayım ilk ilişkisi benimle oldu ve ilişkimizin ilk döneminden beri cinsel olarak harika bir uyumumuz var daha doğrusu vardı ben tecrübeli, sert istekli ve doyuran taraftım yatakta da dışarda da kadın ruhundan anlayan bir adamım.. zamanla gerçekten çok düzenli ve çok istekli bir ilişki yaşamaya başladık.
Son iki aydır hem memur oluşum dolayısıyla şehir dışındayım hemde kendi işimi kurmak için uğraşıyorum ve çok yorucu, stresli telaşlı bir dönemden geçiyorum kız arkadaşım cinsel olarak eskisi kadar onu istemediğimden tatmin edemediğimden ve performans olarak düştüğümden şikayetçi ve bunu sürekli dile getirmeye başladı anlatıyorum konuşuyorum hem uzağız hem çok yorucu bir dönemden geçiyoruz diyorum hâlâ seni çok istiyorum senden çok zevk alıyorum diyorum ama anlamıyor maalesef.
Uzak olduğumuzda sanaldan sexting yaparak tatmin etmeye çalışıyoruz birbirimizi ama orada bile bir memnuniyetsizlik şikayet durumu var eskisi gibi değilsin eskiden her dakika beni azdırırdın işte isteğini gösterirdin hissettirirdin gibisinden ve durum gerçekten artık canımı sıkmaya başladı.
Evet cinsellik ilişkimiz de çok önemli bir yerde ama böyle olunca sanki soğumaya başladım..
Bu durumu nasıl aşabilirim ona nasıl yaklaşmalıyım sizce veya nasıl anlatabilirim bu durumu kırmadan?
8 aylık bir ilişkim var kız arkadaşım 21 ben 32 yaşındayım ilk ilişkisi benimle oldu ve ilişkimizin ilk döneminden beri cinsel olarak harika bir uyumumuz var daha doğrusu vardı ben tecrübeli, sert istekli ve doyuran taraftım yatakta da dışarda da kadın ruhundan anlayan bir adamım.. zamanla gerçekten çok düzenli ve çok istekli bir ilişki yaşamaya başladık.
Son iki aydır hem memur oluşum dolayısıyla şehir dışındayım hemde kendi işimi kurmak için uğraşıyorum ve çok yorucu, stresli telaşlı bir dönemden geçiyorum kız arkadaşım cinsel olarak eskisi kadar onu istemediğimden tatmin edemediğimden ve performans olarak düştüğümden şikayetçi ve bunu sürekli dile getirmeye başladı anlatıyorum konuşuyorum hem uzağız hem çok yorucu bir dönemden geçiyoruz diyorum hâlâ seni çok istiyorum senden çok zevk alıyorum diyorum ama anlamıyor maalesef.
Uzak olduğumuzda sanaldan sexting yaparak tatmin etmeye çalışıyoruz birbirimizi ama orada bile bir memnuniyetsizlik şikayet durumu var eskisi gibi değilsin eskiden her dakika beni azdırırdın işte isteğini gösterirdin hissettirirdin gibisinden ve durum gerçekten artık canımı sıkmaya başladı.
Evet cinsellik ilişkimiz de çok önemli bir yerde ama böyle olunca sanki soğumaya başladım..
Bu durumu nasıl aşabilirim ona nasıl yaklaşmalıyım sizce veya nasıl anlatabilirim bu durumu kırmadan?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Kaybetme korkusu ile bu kadar üsteliyor olabilir mi bence bu şikayetlerin serzenişlerin altında ki nedene odaklanmanız sorunu çözüme ulaştıracak gibi uzak da olduğunuz için kıskançlıktan olabilir mesafe olduğu için yavaş yavaş kaydettiğini hissediyor olabilir bir gözlemleyin derim
Çok teşekkür ederim yorumun için ben bu pencereden hiç bakmamıştım ama hani kaybetme korkusu yaşatacak bir durumda yok ortada olsa tamam diyeceğim de
Ortada bir durum olmasına gerek yok kadın beyni biraz daha farklı bakış açısı biraz daha kapsamlı içinde ne fırtınalar vardır kim bilir 🤣 ayrı kalmak ve özlemek hırçınlaştırmış olabilir içinde ki çocuğa hitap edin oy benim hırçın sevgilim çok mu özlemiş beni gel dersen hemen geleyim ben de bizim için çabalıyorum balım bir an önce işleri yoluna koyup yanında olmak için deliriyorum vb cümleler işe yararsa anlayın ki özlemekten kaynetmekten siz daha iyi tanırsınız cümleleri ona göre seçersiniz temel de kadın ruhundan anlıyorsunuz madem işiniz kolay bence mutluluklar
Sevgi yoksa problem
Açıklama kısmını okudun mu 😄
Okudum o yüzden diyorum. Sevgi barındıran bir ilişkide dönemsel bir durum sorun yaratmamalı
ah pardon o zaman ben okumadan kendin için cevapladın sandım da o zaman samimi bir soru sorabilir miyim bu konu hakkında
Tabi
Teşekkür ederim 🙏🏻 Erkek arkadaşın ya da ilişkin var mı?
Şu an yok
Vallaha şaşırdım teşhislerin cidden maşallah
Aslında bizim ilişkimiz ilk başta tamamen sevgi üzerine kuruluydu şöyle anlatayım ikimizde birbirimizden hoşlanıyorduk ama ilk adımı atan o oldu sonrasında cinsel olarak da çok yüksek bir ilişki yaşamaya başladık sevgi, cinsellik, tutku, heyecan hepsini zirvede yaşamaya başladık ben onun bu kadar istekli bu kadar isteyen biri olabileceğini hiç düşünmedim araya böyle bir zaman girince ve cinselliği hep zirvelerde ve sık yaşamaya başladıkça şey hissettim
sanki cinsellik ön plana çıkmış da sevgi biraz geri planda kalmış gibi
Evet bak gerçekten çok istekli tecrübeli ve kadınının başını döndüren bir adamım her anlamda ama cinsellik bence amaç olmamalı sanırım bizde en ufak bir düşüşte söylediğin şey oldu
ve bu durum o kadar çok canımı sıkmaya başladı ki soğumuş gibi hissediyorum içimde ki o ateş sönmüş gibi sanki ya da sönmeye yüz tutmuş gibi onu kaybetmek istemiyorum çünkü gerçekten istiyorum ve seviyorum ama böyle olunca da istemsiz bir şekilde uzaklaşıyorum konuşmama anlatmama rağmen hâlâ aynı kafada