Temmuz gibi düğünüm var. Nişanlım ile pek nasıl bir hayali var konuşamıyorum. fantezi giyim görünce bakmıyor bile. Birlikte olurken giy ama sonra uyurken pijamalarıni giy diyor. Sanırım sürekli seksi görmek hevesi öldürüyor?
Nasıl kıyafetler alayım fikirlere açığım.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Sürekli fantezi kıyafet sıkar haklı. Ama yine de görünüşüne önem ver hep. Seksi gözüken şortlar falan var mesela. Üstüne de askılı bişey olabilir
Nişanlın la evliliği bir daha düşün herif asosyal bir tip
Mevzu bu değil
Pijamaları giy demesi saçma
Bence değil. Ahlaki olarak hazır olmayabilir. Normal.
Neden bakmıyor bu konuda konuşmanız lazım az bir zaman kalmış ve neyin nasıl olacağını bilmelisiniz ikinizde
Özel hayatımız var yani çok ileri gitmesek de pek uslu durdugumuz soylenemez. Hiçbir problem yok fakat sanırım onlara bakıp beni çok fazla hayal edip de çok ileri gitmekten korkuyor.
Yok ya ne kadar ileri gidebilir bu saatten sonra
Nasıl istiyorsa öyle giyinsin rahat etsin kendisi bilir özel istek olursa söylerim
Sen ne hissediyosun, sürekli kışkırtıcı olmak hoşuna mı gidiyor, senin hissettiklerin önemli.
Burdan nasıl anlatsam aslında bire bir konuşulmaşı bu
Erkeğin bakış açısıyla alakalı bir durum.. kişiden kişiye değişir 😉
Seksi al eşinde değişik yani ince gecelik jartiyer Tayt falan al
Sürekli seksi görmek öldürür diye bir şey yok. Hiçmi açık vermiyor şu tarz giyimden hoşlanırım diye?
Yok hiç konuşmaz öyle. Birlikte alışverişe gittiğimizde hafif dekolteli elbise giydim dibi düştü. Sürekli seksi giyinmemek mi gerek ki? Seksi giyince etkilenmesi olması için günlükte bunu görmeye alışmamasi daha mı iyi acaba
Hayır öyle düşünme sürekli seksi giyincem diyede kendini yorma ama ilgisini sende tutmayı başar bence sürekli. Dekolteli dediğin ne mesela bak o dekolteye zaafı var demekki. O tarz dekolteyi daha sık giyebilirsin
Göğüs dekoltesi... Zaten sürekli boynumda..
Ilgiyi onu sıkmadan nasıl sürdürebilirim ki?
Göğüs ve boynunu daha fazla olmak üzere sıklıkla ona göstericek şeyler giyin. Bazı zamanlarda da başka yerlerininde güzel olabileceğini göster şaşırt onu. Mesela bacaklar
Eşin bence sana ayak uydurabilecek yapıda değil şimdi seviyorsun ya ilerde gözün başkasına kayar
Hayır tam birbirimize goreyiz
Niye şaşırmadım acaba bu cevaba
Tesettürlü müsün fiziğin güzelse her türlü giy bence
Tesettürlü değilim
Seksi bir vücudun var demek ki
ne isterse ister elbise ister iç çamaşırı ister naked bana hepsi uyar sorun çıkartmam
İstersen örnek kıyafetler atabilirim
Olur
Tamam yazarsın kanka
Seksi ve fantezi tercih ederim
İçinden geldiği gibi giyin
Hayırlı olsun aseksuel bir kocan var
Ben çıplak gezsin ya da seksi şeyler giysin isterim
Almaaaa direk çıplak yat kalk açık olsun delikler
Rahat giyinmeyi göze hitab etmeli ki öylede zaten
Kirmizi askin rengidir
Örnek kıyafetler atayım ☺️😅
Olur
Gizlisin
Buraya
Yaz ayinda zaten sureklj yapatsiniz
Evdeyken benim Takım elbisemi giymezse ayrılırım
Ne şanslı erkekler var.
Tayt göbeği açık
Cilveli ol şehvetli ol
Sexsi
Örnek varsa at
Ipli donlar güzeldir onlardan al
Kalas mı o
Nişanlın erkek mi?
Evet
Ben şahsen eşimin rahat giyinmesini isterim. evleceğim kadın zaten gözüme seksi geldiği için ne giyse beni tahrik eder. sadece cinsellik olacağı günlerde ekstra yükselmemİZ için fantezi kıyafetleri giyebilir ve bundan bundan zevk duyarım. ayrıca uyurken cıplak veya iç çamasırıyla yatmayı , sarılırken birbirimizn sıcaklığını tenini hissetmek isterim. inan bana benim hevesim asla ölmez sevgilime/eşime karşı.
O da aynı düşüncede. O zaman günlük her zaman açık giymemeliyim. Onu yükseltmek istediğimde açık giymeliyim
Yoo giyinebilirsin kısa dar şort vücut hatlarını belli edebilirsin eşine 😉 bence onun gözüne daha seksi gelirsin
😇☺️ anladım 🙈
Vucuduna bağlı ya
Fitim
O zaman açık ve rahat giymesi hoşuma giderdi
Cok basit