bir kızla muhabbetim var benimle ilişki yaşamak istiyor ama sadece anal yapalım diyor.
anal ilişki yaşayınca bakire mi kalmış oluyorsunuz?
bir kızla muhabbetim var benimle ilişki yaşamak istiyor ama sadece anal yapalım diyor.
anal ilişki yaşayınca bakire mi kalmış oluyorsunuz?
ben de başlarda bu durumları biraz garipsiyordum ama sonraları anladım ki eninde sonunda hepimiz toplum baskısıyla bazı şeyler yapıyoruz ve bunlardan kurtulana değin en azından ara dönemlerimiz oluyor ve o süreçlerde garantici devam ediyoruz.
bir erkeğin askere hemen gitmekten korktuğu için arzu etmediği bir okula kayıt yaptırması gibi düşünelim. bazılarımız belki bunu yapmadı ama bazılarımız da yaptı. biraz tutarsız ama ara dönemde yararlı.
sonra bazılarımız gittiği bölümü, aldığı bilgileri, dostluk ortamını sevdi ve okulu bitirdi bazılarımızsa bu saçmalıklarla uğraşmak yerine hayata atılırım dedi askere gitti.
bir erkekle yakınlaşıp toplum tarafından kabul görmesinin diğer anahtarı sayılan bakireliği hemen vermeden bir dönem geçirdikten sonra o kişiyle devam etmek istemeze sıfır hasar olacak. ikinci seçeneği olan fazla aşka dayanmayan ama toplumsal kurallara uygun bir evlilik yapıp geleceğini öyle sürdürebilecek.
yani büyük bir sahtekarlık, tutarsızlık veya iki yüzlülük diye düşünmek yerine bir ara bölge, biraz garanticilik gibi değerlendirmek yerinde olabilir.
ayrıca anal ilişki iki tarafa da gayet güzel zevk veren bir şey. o yüzden çok üstünde durmadan keyifle yaşamalısınız diye düşünüyorum.
Cevap
3Cevap
🤣🤣🤣 tipik turk kizi
Davul sağlam ama tokmağın değmediği yer yok 😂
hiç sorma vajinal birleşme olmayınca bakire olacağını iddaa ediyor :)
Bakire kadın isteyen erkeklerin başına böylesi
herkes her şeyi isteyebilir. kadınlar nasıl zengin erkek, uzun boylu erkek isteyebiliyorsa erkekler de bakire kız isteyebilir. kimse erkekleri bu yüzden yargılayamaz. insanları bakireyim diye kandırmanın da ayrıca alemi yok
Önüne gelenle yatan erkek bakire isteyemez
o zaman kısa boylu kızlar uzun erkek isteyemez, orta gelirli kızlar zengin erkek isteyemez (!)
çok komik oldu değil mi?
Evet isteyemezler özellikle saçma çünküü
öyle bir dünya yok herkesin her şeyi isteme hakkı var. kimse kimseyi tercihlerinden dolayı yargılayamaz. (kast sisteminde yaşamıyoruz fakir fakirler evlenir vs )
Tamam işte bakire kız isteyip önüne gelenle yatanada böylesi denk gelsin hem bakire istiyor oda bakire
bu kafayla senden hiçbir halt olmaz
Allah böyle kızlardan beni uzak eylesin inşallah
Öyle zannediyor knk ne dicen ki
kutu açılışını yapacağım gerisi umrumda değil
Follos olmuştur knk zevkine bak boş ver gg
Beline kuvvet
Değil