Sek. sting yapıyoruz huzur aşk mutluluk heyecan katar mi bir iliskiye
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmak gibi olmaz yani nedir o öyle el yazması serap gibi kuru sıkı birsürü laf söz icraat yok his yok temas yok ilk heves heyecan yoklukluğun verdiği açlıkla yapay bir tat verebilir sonrası gelmez; seks dokunmadan yapmadan hayal dünyası ile yaşanabilecek bir şey değil (Bu şekilde kendi kendini de tatmin edebilir partnere ihtiyacı yok) laflarla icraat tutmazsa gerçeğini yaşayınca o daha da bir sıkıntı olur hayaller ve gerçekler karşılaşmasında hayal kırıklığı oluşabilir sekstingde ki partnerini tamamen kendi aklıyla oluşturmuştur abartılar vardır sarmayı kalın saran birinin ben şöyle ince bir sarma sararım ki lezzetide kötüdür öyle bir lezzetli ki deyip kalın lezzeti idare eder olması gibi gercekteki ugulamadaki çıkan partner farklı olursa düş kırıklığı belki soğuma yapana kadar o sahanın içine girmeden etrafında gezilir uzaktan laf atılırsa iyi olur yani içine girmeden anlamaya çalışmak hal hareket tavır sorular ip uçları bir nevi tahmin ettirme fakat olana kadar kesin yargılardan, kesin beklentilerden uzak ilişki şahsi dusuncemdir isteyen istediğini yaşasın keyifi bilir. Gelde bunu erkeklere anlat sonra şikayet eder dururlar kadınlardan herşeyi birbirine katıp karıştırıp şikayet etmelerine bir anlam veremiyorum kadınlarda kendine göre neyse sebep razı olur ondan sonra memnuniyetsiz bir ilişki cinsel ilişki yaşanır ya herşeyi doğru yaptık ama bu değil o değil şu hiç değil buda olmadı acaba neydi eksik soru işaretinin cevabını ararken önüne gelen kadınla beraber olmaya çalışırlar tatminsizlik yaşarlar (Bulduğu halde nankörlük yapan adilerden bahsetmiyorum) ya tutarsa salla zarı uzun yazdım kusura bakma
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
16Cevap
+1 yılHiç tatmin edici değil. Düşün delirmişim ve adam yanımda yok saldıramıyorum.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞaşıyorum bu duruma seksting nedir ya gider video izler mastürbasyon yaparım daha iyi en azından görsel olur
00 Yorumla
+1 yılKatar tabi katmazmi ah be uzun zaman oldu yapmayali
02 Yorumla
Soran+1 yılBen sadece yazıyorum o video ses Kaydı falan atıyor
- +1 yıl
En güzeli işte başka türlü de sarmaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayir katmaz. Sadece iki tarafli zevk katar birbirinize karşı istek arzunuz artar. Daha ilerisini yasamak istersiniz
03 Yorumla
Soran+1 yılIstiyoruz zaten ama yasayamayiz
Cevap sahibi+1 yılNiye yasayamiyorsunuz ki
Soran+1 yılEvlilik dişi düşünmüyorum ben
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir bağımlılıktır bu. bazen gerçeğine tercih edersin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbunu tutkularını aramak sorgulamak için yap yapmayı bil
00 Yorumla
+1 yılHeyecan verir ama sık sık yapmamaya çalışın bir noktadan sonra seksring olarak kalma
02 Yorumla
Soran+1 yıl5 Şubat 16 Şubat 28 Şubat 1 Mart 3 Mart 20 Mart 24 Mart 6 Nisan . Aralıklar nasil
- +1 yıl
Çok iyi kesinlikle
+1 yılUzak mesafe ilişkisi ise katabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet biz bulusamiyoruz
- +1 yıl
O yüzden tercih edebilirsiniz.
- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle katar farklı yapın Ama
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil
- Cinsel Yaşam konusunda 887 cevap paylaştı.
+1 yılBaşkasıyla yapıyorsanız katar 😊
00 Yorumla Hayır. İğrenç bir şey bence ciddi ilişkide.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılneler neler katar hem de.
00 Yorumla
+1 yılBence bunaltıcı yaaa
31 YorumlaKatmaz
00 YorumlaBence katmaz
00 YorumlaKatar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. katar
02 Yorumla
Soran+1 yılBen sadece yazıyorum o video ses Kaydı falan atıyor.
Yine de heyecan mutluluk huzur katar mi
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır katmaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım