Selams
karışık işler. Lafa gelince herkes sert seviyor da. 💁♀️ gerçekten sert mi seviyorsun¿

Herkesin anladığı farklı şeyler sanırım
#sosyetic
Selams
karışık işler. Lafa gelince herkes sert seviyor da. 💁♀️ gerçekten sert mi seviyorsun¿

Herkesin anladığı farklı şeyler sanırım
#sosyetic
Benim için cinsellikte sertlikten anladığım aslında partnerimin canını yakmadan hızlı olmak olabilir. ama bazıları bdsm gibi fantezi şeyleri yapıyor ki ben bunu oldukça hastalıklı buluyorum yani insan sevdiğine neden acı çektirmek istesin? mazajist veya sadist olabilir ama bunlarda benim için hastalık düzeyidir. bu yüzden de bence cinsellik te sertlik olsa da dozunu iyi ayarlamak gerekiyor yoksa zevk vereceğim diye partneirn canını yakabilirler. zaten bu kızların da sert merakı nedir ki izledikleri filmler deki gibi mi sanıyorlar seksi.. yani çoğu kişi seks bile yapmamıştır ama yeri geldiğinde prof olabiliriler. bence cinselliğin sonuna doğru ritim hızlanması olabilir ya da farklı pozisyonlar denenebilir...
Yav bunların sert dediği şeyler BDSM gibi şeyler. Oysa ki seks keyif almaktır , zevk almaktır. acı çektirmek ne zamandan beridir seksin içine girdi diyeceğim ezelden beridir var :D ama ruh hastası tipler genelde böyle yapar. yapıyor.
Partnerin ile ufak çaplı sertlik olur tabi ki. Finale doğru giderken sert olunur. Kalçalar tokatlanır falan filan. Ama kırbaçlamak , mum dökmek , nefessiz bırakmak . sırf sen keyif alacaksın diye kadının canını yakmak hiç doğru değil. aynı şey erkek içinde geçerli bir şey.
Bdsm ilk şartı karşılıklı rıza olmasıdır artı rolünü sen seçmezsin
Benim cinsellikte sertlikten anladığım;
Bir daha kullanamayacak hale getirmek, verilen zarardan dolayı tadilata girmek değil!
Benim anladığım;
Tatlı tatlı baskın olmak, olayın seyrini zevkli bir şeklide yönetmek, belki birazda buyurgan olmak...
Dövüşmüyoruz, sevişiyoruz...
Beğendim :D
Teşekkürler beybi 😀
Biz teşekkür ederim güzelim 😅
Öldürmeyen, hatta bağımızı güçlendiren cinsten sertlikler.. Tatlı acılar, asmalı kesmeli değil de zıvanadan çıkaracak heyecan yaratacak merak uyandıracak türden..
Tüm hıncını bi sefer de çıkarmasın, düzenli olarak çıkartırız.. Yarına da bir parça😄
Cevap
38Cevap
Birazcık ezecek sadece😌😂😅 iş bittikten sonra yataktan hem yorgunluktan hem de zevkten kalkamayacak kadar olsa yeter ben de ne istiyorsa yaparım ödeşiriz🥹
Şimdi şöyle. Yatak odasına geçiyoruz. Elimize birer sopa alıyoruz. Lambayı kapatıp girişiyoruz birbirimize. Kim nereye denk getirirse artık. Bir süre sonra lambayı açıyoruzki her yer kan revan. Ha bu iyiymiş hatun bakire ben bakirmişimki kanama olmuş :)
Yav şaka şaka kararında ve dozunda sertlik heyecan katar.
Ben benim sert olduğum cinsel ilişkileri seviyorum karşı tarafın sertliği pek de ilgimi çekmiyor açıkçası kdkdk
Bende kadının sert olması lazım ama yok denecek kadar az. Ben b
Zarar vermek, can yakmak değil. Tutkunun esaretiyle insanın özündeki hayvanı serbest bırakmak... Sertlik tamamen eylem değil aslında... Biraz kendini kaybetmek, belki boyut değiştirmek... Kedi sever gibi değil de, yabani bir kısrağı sakinleştirmeye çalışır gibi... Bir teslim alma, teslim alınmaya direnme mücadelesi...
Ben sertlikten yana değilim. seks fiziksel tatminlikten çok ruhsal tatmin olmalı bence. İnsanın ruhu sevmeye sevilmeye aç, fiziksel ihtiyaçlarımızı karşımızdakine kibar, nazik davranarak da karşılayabiliriz diye düşünüyorum
zamanında bununla ilgili onlarca bence yazmış, binlerce makale okumuş biri olarak anladığım KİMSENİN ANLAYAMAYACAKLARI
😅💁♀️ katılıyorum
Boğazıma yapışmasın yeter kcksjcjdkx
Şaka bir yana henüz bu konuda kendimi keşfetmedim. Evlenince inş😬
Romantik başlayıp yavaşça vahşi bir alevlenmeye yükselicek. Sertlikten anladığım şey hayvanilik ve tamamen odaklanma.
Benim sertlikten kastım şu ; hızlı hızlı girmesi daha sert davranması vs, saç çekmek, şaplak, küfür falan
Öyle saçma sapan bdsm, kelepçe, kırbaç değil yani aman aman.
Kontolü ele alıp gücünü kadına hissettirerek yeri geldiğinde hareketlerini kısıtlamak , hızlı gidip gelmek , boynunu, dudaklarını, vajina dudaklarını , göğüs uçlarını ısırmak , şaplak atmak ve saç çekmek.
Azıcık arada dozunda bir sertlik.. hayvan gibi abanmasin tabii 😀
Öyle çok abartılı sertlik değil ama hareketimi kısıtlamalı şaplak olmalı İlişki sırasında fazlasıyla sert olmalı şaplak attığında elinin izi çıkmalı ama kırbaç değil tabiki
Sekste sertlik kavramı benim için tutkudan gözü dönmüş bisekilde, iç içe karışmak.
boğaz kenetlenmeli, boyun ve göğüsler morarmalı, saçlar iyice çekilmeli. sırtında ve kalçalarında ellerimin izi kalmalı. kemiklerinde sızı hissetmeli. kısaca altımda ezmem gerek :d fazla mı oldu?
Soft başlayıp gittikçe sertleserek kalçada tokat görünmez yerlerini kızarmadan işin keyfini çıkarmaktan yanayım. Kadını sakat bırakacak aşırı canını yakacak hareketlerden kaçınmalıdır
Bu gibi konular bence sadece çiftlere özel ve mahrem olmalı. Her çiftin iletişimi kendilerine özeldir.
Poposuna şaplak atınca parmaklarımın izinin çıkması. Bağlamak ve istediğimi yapmak, ufaktan boğaz sıkmak.
Popoya iki tokat ve doggy esnasında saçın çekilmesinden ibaret buradakilerin sertlik anlayışı
Hayatımda kolaylık ve nezaketten yanayım şehveti severim ve sertliği gerek olmadan da yaşanılabilir.
Tam olarak bu
Göğüsler morarmalı, ısırılmalı. Elinin izi çıktığı şaplaklar olmalı. Hareketlerim de arada kısıtlanabilir. Henüz denk gelemedim ama.
Basit örnek
Pozisyon mu değişmek gerekiyor. Şöyle durur musun demek yerine, ellerimle kucaklayıp hiç de nazik olmayan bir şekilde istediğim şekle sokmak.
Boğaz sıkma, tokat, yüze tükürme, rimming yaptırma, pozisyondan pozisyona geçirme, Kusturana kadar deepthroat vb. daha detaya giremem burada
birazcık nefret olmadan olmaz. yapmacık rol kesme oluyor
ben cinsellikten hiç anlamıyorum ki sertliğe yorum yapayım :(
Bizim sertliğimiz kulak memesi kıvamında.
Kendimi kırbaçlatmam.
Tatlı şekilde inleterek vakumlayarak ezerek sevişmek
Vajinayı kalp gibi attıracak kadar hızlı gidiş geliş
Dayak atar gibi değil elbette hafif sert davranışlar
Oral yaptırırken saç çekme tokat atma doggyde o kalça morarmadan kalkamaz vs
Paramparça veya delil deşik etmek anlamina gelir benim için sertlik
Ben hükmeden değil itaat eden tarafım mazoşist bir yapım var 😊
kan çıkmadan iz bırakmadan. gerisi hayal gücü
İkiside sert değil fantezi şekli. Sertliten kastımız hiz popoya küçük tokat pozisyon degistirirken hızlı olmak. Bu 3 u birleştiğinde sert oluyor. Ağza top bandı takmak veya boynundan tutmak sertlik olmuyor
Sert seviyorum diyen kadınlar 10 dk dayanamıyor
Göreceli sert sevdiğimi sanırdım ama değilmiş ben beya kibarmışım
Ağzından köpükler çıkana kadar sert 😀
Bu işte bir yanlışlık var 😅
O işte yanlışlık olmaz 😀
Olmuş işte 💁♀️
Sertlik birazcik küfür olmali 🥺🙈
Heyecan verecek derecede ani ve hızlı hareketler😌
Yaşayanlar yazsın bizde okuyalım
Ben sevmiyorum sert ilişki soft daha güzel
gırbaç, gelebçe, teri don, deri südyen, memelere mandal göbeee mum damlatma, kırtlagını sıkmak, agzına parmak sokmak. :D bızırıynan oynaşmak
1. gifteki kadar ☺️
Düşmana mızrak saplar gibi dalmamak.
Arzulu fantezili ve tatlısın ettik
Çat pat dude derdimi anlatacak kadar işte
Sert sevmiyorum bence
Küfür ve argo değil, sertçe girmek ve devam etmek
@shraeva sana soruyor 🤣
Tatlı ve tutkulu acılar
Totoya şaplatmak 😄
Bdsm
Memesini ısırmak falan
Sert skmk