Tecrübesi olduğunu biliyordum. Ama dün kaç kişiyle birlikte oldun dedim on yargıyla yaklaşmayacaksın ve unutacaksın ama dedi tamam mı dedi tamam dedim. 2 sevgili 7 başka ama ilk olmadim dedi. Bir ilişkisi 9 ay diğeri 2 buçuk yıl sürmüş yani muhtemelen sevgilileriyle düzenli bi seks hayatı vardı en son ne zaman yaptın dedim geçen sene dedi. Şu an bunu düşündükçe geriliyorum. ihanet etmezsin degil mi bana libidon yuksek malum yaşanmışlığın da var dedim deli misin sen bana yetiyorsun istediğim zaman yazabiliyorum dedi tensel tatmib farkli buseydir illaki dedjm elim yetiyor dedj. Evlensek bile beni sürekli onlarla kıyaslamaz mi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
yanlış anlama beni ama ne kadar suredir sevgilisiniz ve ne kasar süresir seksting yapıyorsunuz ve ne sıklıkla yapıyorsunuz
9 aydır tanışıyoruz 4 aydır sevgiliyiz. Ilk kez 3. Ayda yaptık. 5 Şubat 16 Şubat 28 Şubat 1 Mart 3 Mart 20 Mart 24 Mart 6 Nisan
Dediklerimi yanlış anlama doğruda anlama sadece tavsiye dediğime göre hareket etme. Seks yapan bir insanı mastürbasyon ile asla disiplinleyemezsin öncelikle bunu bil. Sevgili olmadan önce yapmıssınız yani herkesle yapam birisi (gayet normal bir şey) sende öylesin. Ama sürekli yapmamanız iyi aralıklarınız çok iyi. Sürekli yaparsanız eğer aranızdaki seks çılgınlıgı aşka dönüşmezse bi anda soğuma gelir 24 marttan sonrakş yaptıktan sonra ilgiyi kestimi buda önemli kesmediyse suanlık bi problem yok.
Yok kesmedi
Dün bak bisey dicem burada ne konuşursak konuşalım yüzyüze geldiğimizde buradaki konuşursak konuşalım ne yazarsam yazayım gerçekte benden seks ya da sevişme beklentin olmasın.
Konuştuğuna göre ısrar edersem sevişir diye düşünme. Geçmiş yaşantılarından dolayı benden aynı şeyi bekleme dedim.
Asla, evlenmeden senden böyle bir beklentin yok yapmam, seninde benden böyle bi beklentin olmasın dedi
Canım senden zatem nudları almıs ve alıyor yani daha cocuk ne yapsın reelş
Hayor ben foto vide ses atmıyorum o video atıyor ya da kamera actiriyor
Ne
Ben nude falan atmıyorum. Sadece yazıyorum
Yazarak sekstingmi yapılır
Sen kaç kişiylr oldun
Ilk sevgilim el ele tutuşmuşmuşum bile yoktu. 5 kez buluştuk hep kafedeydi. Sadece elimi yüzümü boynumu optu
Hiç onunla yattin mi
Hyr elimi yüzümü boynumu öptü sadece hastanede bulusmustuk
Hastane ne alaka
Rahatsızdım gitmiştim yanına geldi o da
Hmm.
Bende yaşadım aynı sorunu:(
sekstingmi yaptın
@kanka35 yapıp aşık oldum geçmisi öldürüyor
Nasıl düzeldin peki
Başkasına dokunduğunu zevk aldığını düşündükçe kötü oluyorum
öncesiiyi olmaz haklısn
haklısın
isteğin kaçar
@kanka35 keşke sormasaydim
çok haklısn
Düzelmedi ki hala düşündukce moralim bozuluyor
Benimde
üüzlme artık
@kanka35 ya bi git
aklına gelir onlar senle reel yapmadıysa
Yapmadı hayor
istek var ama
Dün argo kullanmamı çok istiyordu kullandım bende dili falan hep dışarda gözleri kapalı kendinden geçerek yaptı. Boşalır. kende Ba yağıydi. Sonra da harikaydın dedi
önemse memiş
Anlamadım nasıl yani
sende normal ilşkiye gir
Yok yapamam
Bakire misin knk sen
Evet
Bence evlenme onlan