Biz orgazm olurken titreme kasılma kıvranma gibi şeyler oluyor ya erkeklerde ne oluyor erkekler siz de boşalırken titriyor musunuz ne hissediyorsunuz o an
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıldüt partnerimin aldığı Yoğun Hazlardan Zevklerden Kadınlığını Sonuna kadar Yaşıyor Bende O Anlarda Erkekliğimi Hissediyorum
Bi Kadın Yapmak Harika bir şey Altımda Zevk Alması inlemesi Bu Zevke Dayanamıyorum diyerek Bilincini Kaybedip Bayılması Harika Muhteşem Bir şey 😍😍😍
Bunu Açık açık detaylı anlatabilmeyi isterdim inanki
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızların orgazm anındaki hal ve hareketleri, vücut tepkilerinden erkeğe oranla daha yoğun zevk hissetttiklerini gözlemledim hep, ayrıca erkeklerde yalnızca belden aşağılarda zevk hissi olurken kızlar da hem belden aşağılarda hem de göğüslere kadar zevk hissi oluyor, orgazm anında göğüsleri kasılan kız oldu, bacakları kasılan titreyen kız oldu, bir de erkek olarak ben kesinlikle kendimde geçme durumu yaşamıyorum orgazm anında ama kızların tamamında orgazma yaklaştıklarında kendinden geçme durumu gördüm ve tam o orgazm anında çok başka bir hale giriyorlar kesinlikle... boşalmadan boşalmaya da fark vardır erkeklerde zevk açısından, mesela bir mastürbasyon yaparak boşalma ile bir kızla ilişki esnasında boşalma arasında zevk ve his açısından dağlar kadar fark var, veya kızın eliyle okşayarak boşaltması ile oral yaparak boşaltması arasında da his ve zevk açısından fark vardır. mastta boşalırken zevk hissi sadece penisin baş kısmında hissedilirken, kızla sevişerek ilişkiyle içinde git gel yaparken vajina içinde boşalmanın zevki daha boşalmadan çok önce başlar, kıza ilk sarıldığında kokusunu hissettiğinde çok tatlı bir haz hissi başlar peniste ve hemen kalkmaya başlar sertleşir ama o sertleşme esnasındaki his çok tatlıdır, kızla sevişirken gıdım gıdım zevk hissi başlar bacaklarımda peniste, kızın içine ilk girince git gel yapmaya başladığımda git gide zevk hissi çoğalmaya başlar peniste, boşalma ilk başlayacağı anda penis iyice kasılır gerilir daha bir sertleşir başı şişer kütük gibi olur, boşalma başladığı an en şiddetli zevk ilk penissin başındaki ilk kasılmayla olur ve penisin başından penisin tamamına t*şaklarıma, dizlerime ve ayaklarımın ucuna kadar ritmik olarak sanki elektrik akımı gibi gider o zevk hissi, 20 volt elektrik çarpması gibi bir his eşliğinde dehşet güzel bir zevk hissi olur tüm belden aşağılarımda ama en çok penisin tamamında ve t*şaklarımda olur, penis boşalma esnasında bir kasılır bir gevşer her saniyede bir kez, bu her kasılma şiddetli zevk hissi olur ve tüm belden aşağılara yayılır.. kalp atışlarım hızlanır... kızın içinin en dibine kökleyip öylece penisi bekletirken boşalırım ve kızın enn dibinde sanki penisin başını vakum gibi emen hafiften bir his olur ve çok ayrı bir tat verir zevke, kızın içinden sanki penise ve tüm belden aşağılarıma meltem esintisi gibi yayılır zevk hissi, en şiddetli ilk kasılmadan sonra penis 2-3 saniye öylece kasılmış kalır ve çok şiddetli olur zevk, sonra her saniyede bir kez kasılır gevşer, 15 saniye bu şekilde kasılıp gevşer zevk ile hem penis hem t*şaklar... mastürbasyon yaparak boşalınca bu kadar şiddetli kasılma ve zevk olmaz, mastta sadece penisin baş kısmında zevk olur, dizlerde bacaklarda hafiften bi zevk hissedilir.. bir erkek penisteki hislerden boşalmanın başlayacağını hisseder ve tam olarak boşalmanın ne zaman başlayacağını kesinlikle hisseder çünkü tam boşalma başlamadan 2 saniye önce çok şiddetli bir orgazm kasılması ve şiddetli zevk sarar bir anda penisi, bu histen 2 saniye kadar sonra boşalma başlar boşalma dediğimiz aslında spermin penisten dışarıya fışkırarak akmasıdır.. bir araştırmaya göre 40 km hızla fışkırdığı tespit edilmiş... zevk hissinin şiddetinin o anki ruh haliyle de çok bağlantılı bir durum hem erkeğin hem kızın... senin modun yerindedir ama karşındaki düşüktür negatif durum hemen etkiler zevk hissini de... ya da pozitif durumda olumlu yönde etkiler... daha bir sürü şey yazabilirim ama çok uzattım keseyim şimdilik son olarak şunu da söyleyeyim ki orgazm anındaki bir kızın o anki hal ve hareketleri inleyişi kıvranması bütün bu hallerini seyretmek çok hoşuma gidiyor ayrıca kız orgazm yaşarken penisi içine kökleyip göğüslerini avuçlayım vücut kasılmlarını hissetmek bana da aşırı zevk hissettiriyor, vajina kasıldıkça penisi sıkıştırmasının muhteşem bir zevk hissi oluyor peniste.. özetle böyle :D
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel yazmışsın teşekkürler eig
Cevap sahibi+1 yıl;) mercy baby
- 1 yıl
sen bu hal hareketleri nerde gözlemledin ki :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılanlatayım sana. son anlarda olur son 5-10 saniye. dizler titrer, kasıklar karıncalanır, sıcaklık hissedersin. kadınlardaki gibi yoğun fiziksel kondisyonlar oluşmaz ama dediğim gibi hapşırırken 0.5 sn gibi kalp dururmuş ya onun gibi biz de kısa süreli kendinden geçme durumları yaşarız. bana sorarsan bazı masturbasyonlar, seksler zevk bile vermez. ama bazısında uçarsın o anki yoğunluğuna bağlı
043 Yorumla
Soran+1 yılGüzelmişş teşekkür ederimmm
Cevap sahibi+1 yılbazen öyle keyifsiz olur ki son 10 saniyelik zevki tatmak için uğraşırsın iki saat. sizde de böyle oluyor mu
Soran+1 yılHayır ben zevk alırım her zaman
Cevap sahibi+1 yılçok sık yapmıyorsun o halde
Soran+1 yılHer gün yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılbağımlısın o halde
Soran+1 yılBilmem öyle mi
Cevap sahibi+1 yılher boş kaldığında yapıyorsan
Soran+1 yılYoo canım istiyor o yüzden yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılbaşka neden yapacaksın. yatakta mı yaparsın hep
Soran+1 yılGenelde evet, bazen ev boşsa salonda yapıyorum hoşuma gidiyor değişiklik 😅
Cevap sahibi+1 yılfavorilerin neler yatak yastık masa duş başlığı. paylaşmak ister misin
Soran+1 yılYatakta elimi kullanmak en çok zevk veren
Cevap sahibi+1 yılçok güzeldir eminim. o sıcaklık o sürtünme hissi. parmak uçlarınla hafif vuruyorsundur ritmik şekilde, dudaklarını büzüştürüp parmağınla daireler çiziyorsundur, sonra tatlış bir sıvı 😋
Soran+1 yılSıvı hep oluyor tahrik olduğumda ıslanıyor orgazm olmama gerek yok
Cevap sahibi+1 yıldoğrudur. ben o şeyin tadını çok seviyorum. gönüllü bir saat kalabilirim orada. ödül gibi
Soran+1 yılNerede 😅
Cevap sahibi+1 yılister miydin bunu
Soran+1 yılNerede kalmak istiyorsun anlamadkm ki neyi istiyor muyum
Cevap sahibi+1 yılahhhh… o sıvının tadını çok seviyorum dedim ya, onu 😋😛 saatlerce kalmak isterdim dedim
Soran+1 yılBen hala anlamadım saatlerce kalmak istemek ne
Cevap sahibi+1 yılbacak arasını yalamaktan bahsediyorum o sıvıdan. kaçtı tüm büyü 😁
Soran+1 yılAnladım, düzgün anlatsan kaçmazdı
Cevap sahibi+1 yılsonra da sana sordum ister miydin diye
Soran+1 yılİstekli olduğum zamanlar isterdim
Cevap sahibi+1 yıldüzgün anlatamıyorum işte yorum olduğundan. çok seviyorum o şeyi. bil ki onun için ölenler var 😅
Cevap sahibi+1 yılisteksizsin o halde şimdi
Soran+1 yılTamam anladım
Soran+1 yılÇok da istekli değilim yani
Cevap sahibi+1 yılhangisini daha çok merak ediyorsun oral yapmayı mı yaptırmayı mı
Soran+1 yılOral yapmayı merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yıldaha çok istediğin bu o halde. kendini nasıl hayal ediyorsun o anlarda
Soran+1 yılAğzıma alıp emerken ve bir yandan da elimle okşarken hayal ediyorum
Cevap sahibi+1 yılbiraz sert davranılmasını ister miydin o an. ağzının derinliklerine falan
Soran+1 yılOlabilir
Cevap sahibi+1 yılyaşın kaçtı
Cevap sahibi+1 yılseni çok güzel sevmek gerek😅
Cevap sahibi+1 yılgüzel sohbetti
Cevap sahibi+1 yılama yazabilirdin
Soran+1 yıl19
Cevap sahibi+1 yılgüzel yaşlar
Cevap sahibi+1 yılsen de fantastik birisin, öyle hissettim
Cevap sahibi+1 yılbakmadın hiç 😘
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
16Cevap
güçlü orgazmlar bır anda tum kasların boşalmasını sağöıyor yarım sanşyeliğine. normal orgazmlarda sadece kasık bölgesinde oluyor
03 Yorumla
Soran+1 yılGüçlü veya normal neye göre olur
Soran+1 yılHmmmm güzelmiş
Yani bunu böyle sorarak değil yaşayarak görerek öğrenmen bence daha verimli olabilir
05 Yorumla
Soran+1 yılMerak ediyorum ama 🙁
Soran+1 yılHayır anlatamaz mısın
Soran+1 yılPekii
Gizli Üye(30-35)+1 yılsadece son anlarda geliyor zevk gir cik yaparken o kadar da degil.3 5 saniye o bosalma aninda iyi bir yük atiyormussun gibi oluyor uzerinden oyle bir rahatlik geliyor
01 Yorumla
Soran+1 yılTitreme kasılma oluyor mu
+1 yılcanlı seks yaparken mi mastürbasyon yaparken mi
00 Yorumla
+1 yılDunyanin en guzel şeyini yaşadigimi dusunuyorum , dunyada hicbirseyin o denli bir haz veremeyecegini
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 430 cevap paylaştı. Bütün vücudun kasılıyor daha çok aşka gelmek daha süratlı olmak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılPenisin ucu yanıyor yani içi dolduğu belli oluyor sonra bir anda rahatlıyoruz
02 Yorumla
Soran+1 yılAkması zevk veriyor mu
Cevap sahibi+1 yılAkarken değilde yaparken zevk veriyor yani o hissi yakalayabiliyoruz ama tabi ki seks daha iyi hissettiriyor boşalınca rahatlama geliyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen insanlıktan çıkıyorum.
O yüzden baba evinde asla yapamazdım mastürbasyon.05 Yorumla
Soran+1 yılNeler oluyor mesela anlatır mısın biraz
Cevap sahibi+1 yılO kadar dayanılmaz bir haz alıyorum ki.
Bacaklarının arasından aldığın kuvvetli bir uyuşturucu sanki.
Oradan tüm bedenime yayılıyor, damarlarımda dolaşıyor resmen.
Hani yemek yersin de karnının doyduğunu, midenin dolduğunu hissedersin ya, burada da öyle oluyor.
Gözlerim kapanıyor ve ağzım kayıyor zevkten genelde
Soran+1 yılGüzelmişş
Cevap sahibi+1 yılHenüz gerçek ilişki yaşamadım, orada zevkten öküz gibi böğürmezsem iyi
Soran+1 yıl😅😅
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirazdan bosalcam anlatırım o an sesimi duymak ister misin
012 Yorumla
Soran+1 yılKayıt mı atacaksın
Cevap sahibi+1 yılHayır canlı dinleticem Skype dan
Soran+1 yılO yok bende
Cevap sahibi+1 yılYükle 1 dakika falan sürüyor
Soran+1 yılHayır ya bu uygulamadan kimseye başka sosyal medya vermiyorum
Cevap sahibi+1 yılYani istersen telde var da özelden arar misn Peki?
Soran+1 yılSosyal medya bile vermiyorum ne teli 😅
Cevap sahibi+1 yılSen vermicen işte gizliden diyorum
Soran+1 yılYok ya kalsın
Cevap sahibi+1 yılUtandın mi
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılNormaldir ama çok zevkli olucak emin ol
Sendekinin aynısı oluyor
020 Yorumla
Soran+1 yılTitreme kasılma mı oluyor
Soran+1 yılBende orgazm olacağım sırada bir anda aşırı sulanma oluyor erkekte nasıl olcak bu
Soran+1 yılErkekler de mi sulanıyor 😕
Soran+1 yılHayır duymadım
Soran+1 yıl😪😪
Soran+1 yılEvet o yüzden sordum soruyu
Soran+1 yılOlur 😅
Soran+1 yılNe ücreti 😅
Soran+1 yılYok kalsın 😅
Soran+1 yılSağol 😅😅
Gizli Üye(36-45)+1 yılPompalamak daha çok pompalamak hissi oluyor
019 Yorumla
Soran+1 yılSadece bu mu
Cevap sahibi+1 yılyooo. aşırı hırlama oluyor bende patlatırken
Soran+1 yılHmmm güzelmişş
Cevap sahibi+1 yılpartnerinden duymak hoşuna gider miydi böyle boşalırken hayvan gibi hırlaması.
Soran+1 yılOlabilirdi evet 🙂
Cevap sahibi+1 yılMüthiş olurdu senin kasılmalarını içindeyken hissetmek.
Soran+1 yılOf djdh
Cevap sahibi+1 yılyaprak içinden bırakmak istemezcesine ya sımsıkı kavrardın kesin.
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılHarikasın! Canım çekti şimdi.
Soran+1 yıl😅😅
Cevap sahibi+1 yılTatlım benim. 😘
Soran+1 yıl😅😅,
Cevap sahibi+1 yılBurdan mı devam etsin sohbetimiz. :)
Soran+1 yılEtmesin mi 😅
Cevap sahibi+1 yılEtsin de uluorta olmasın.
Soran+1 yılNeden nolcak ki gizlisin zaten 😅
Cevap sahibi+1 yılistersen konuşabiliriz. :)
Cevap sahibi+1 yılNeredesin?
Gizli Üye(25-29)+1 yılPişmanlık hissi oluyor
012 Yorumla
Soran+1 yılNedenn
Cevap sahibi+1 yılZayıf kızlar titriyor bence boy kilo kac senin
Cevap sahibi+1 yılDeğmiyor o zevk cok vermiyor
Soran+1 yıl164 48
Cevap sahibi+1 yılKilon zayıf ondan titriyorsun bence
Soran+1 yılOrgazm mı zevk vermiyor
Cevap sahibi+1 yılGözler de gidiyor mu titrerken bayılma ya yakın
Cevap sahibi+1 yılCok vermiyor
Soran+1 yılBen çok zevk alıyorum o yüzden bence
Cevap sahibi+1 yılHangi sehirdesin sen
Soran+1 yılNeden sordun
Cevap sahibi+1 yılZevki doruklarında yaşamak istersin dir diye
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılZevkin doruğu diyelim kısaca.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNefes değişikliği ses tonu kasılmalar daha fazlasi
00 Yorumla
+1 yılAnlatırsam uyuyamazsın
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Özelden gelirmisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılgörmen gerek
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında