2.5 yıldır birlikteyiz ciddi ilişkimiz var. Depremden dolayı ailesi geldi o zamandan beri neredeyse hep cinsellik için buluşuyoruz yani son 2 aydır. Onun dışında çok fazla bir şey yapamıyoruz yapsak da sonu gene cinsellik oluyor. Bu da beni bu düşünceye yönlendirdi. Sizce amacı sadece cinsellik olabilir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSiz işi bayağı bir pişirmissinuz hayat sizin hayatınız ona bir şey diyemem ama sorundan şunu anlıyorum ortada aşk falan yok cinsellik var. Bu böyle devam ederse ayrılık yakın bu gidişata dur demen lazım bence. Yine de sen bilirsin..
11 Yorumla
Soran+1 yıl2 aydır böyle o da ailesi geldiği için eskisi gibi rahatımız olmuyor. Dışarıda da belli başlı şeyler yapabiliyoruz. Ailesinden kaynaklı olabilir mi diye de düşünüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
+1 yılValla bana göre evlenmeden yapılıyosa zaten ilişki cinsellik için yapmıştır
15 Yorumla
Soran+1 yılCiddi bir ilişkimiz var ama 🙄
- +1 yıl
Pek ciddi ilişkide değilsinki bu soruyu soruypsun
- +1 yıl
2-3 ay yapma sana kötğ davranıyosa sıkıntı
Soran+1 yılBu soruyu sorma sebebim 2 aylık süreçten dolayı, ailesi geldiğinden beri böyle olmamız.
Soran+1 yıl2 3 ay yapmadigimiz olmadı ama 2 hafta uzak mesafe ilişkisi yaşadığımız zaman oldu ve bu onu daha çok isteklendirdi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevgililerin amacı cinsellikle geçer ciddi düşünme diye bişey olmaz ev ya da araba farketmez
07 Yorumla
Soran+1 yılNiye 3 4 yıldır sevgili olup evlenenler var?
- +1 yıl
Evlenenler var cinsellik yaşayıp evlenende var cinsellik yaşamadan evlenende
- +1 yıl
şu an arabadamısın öpüşme elleşme koklaşma
Soran+1 yılBizde evleneceğiz inşallah
- +1 yıl
Cinsellik yaşayınca mı evlenceksin
Soran+1 yılYaşayanlar da evleniyor sonuçta
- +1 yıl
Yaşayan çok evlenen az ama bırakıp giden de çok kullanıpta
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlattıklarına göre artık ilişki cinselliğe evrilmiş olabilir. Benzer bir ilişkim oldu. Maalesef ayrılmıştım.
05 Yorumla
Soran+1 yılSizin nasıldı özelden anlatır mısınız? Ona göre fikir alışverişi yapabiliriz
Soran+1 yılBurada anlatmaktan sakınca duymazsanız buradan da olur
Cevap sahibi+1 yılOlur yazarsanız konuşuruz
Soran+1 yılİstek attım
Soran+1 yılKabul etmeniz gerekiyor mesaj atamıyorum 🙂
- Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılseninle değilde hep bacak aranla ilgilenmesinden belli olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılYok canıııım hiç cinsellik olur mu. Maksat güzel zaman geçirmek olsun. Geçiriyor belli ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl2.5 yıl sürmüş diyorsun ama unutma insanlar değişebilir büyük ihtimalle seni fb niyetine kullanıyor şu an da
06 Yorumla
Soran+1 yılAilesi gelmeden önce de birlikteliğimiz vardı sadece o zamanlar daha çok şey yapabiliyorduk. Birlikte yemek yapıyorduk, daha çok geziyorduk falan ama ailesi geldikten sonra yapacak seylerimiz çok kisitlandi
Cevap sahibi+1 yılYine çok şey yapabilirsiniz ama sadece cinsel ilişkiye giriyorsunuz genel olarak anladığım kadarıyla sokakta ki ergenler bile cinsellik dışı çok fazla şey yapıyor yani istemiyor bence artık birsey yapmak sadece seni kullanmak amacı büyük ihtimalle artık
Soran+1 yılYa biz de gidip bir yerlerde oturuyoruz, takılıyoruz, PS vs oynuyoruz ama sonunda da %70 cinsellik yaşıyoruz
Cevap sahibi+1 yılİşte o çok normal değil %70 gizliden çıkayım ekle istersen
Cevap sahibi+1 yılDetaylı anlatırsın falan
Cevap sahibi+1 yıl?
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevşmekten daha zevklı bşy var mı ne güzel ıstee ben olsam gece gündüz kucagından inmem
10 Yorumla
+1 yılAşk geçici cinsellik baki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilir 2 ay da ne değişmiş olabilir ki
039 Yorumla
Soran+1 yılEvinde rahatken simdi arabadayiz
Cevap sahibi+1 yılEvinde de yaşıyor muydunuz arabaya gelince mi başladı
Soran+1 yılZaten depremden önce hep evindeydik, ailesi gelince arabaya geçtik haliyle ve o zaman başladı. Evindeyken en azından birlikte yemek yapıp dans ediyorduk, rahat rahat bir şeyler izliyorduk falan ama şu an yapamıyoruz.
Cevap sahibi+1 yılAnladım ama arabaya geçince sadece cinsellik yaşamak tuhaf hem sen rahat ediyor musun arabada
Soran+1 yılHayır o da edemiyor ama başka da seçenek yok
Cevap sahibi+1 yılAnladım ama sadece cinsellik olmaz ki evlenin o zaman rahat rahat yapın. İlkin mi senin bu
Soran+1 yılEvet bildiğim ve anladığım kadarıyla onun da ilk
Soran+1 yılEvlilik için daha üniversitemin bitmesi gerekiyor onun da 2 yıla tayini çıkacak o ara düşünüyor
Cevap sahibi+1 yılOral vs yapıyor musun peki. Bence evlenin rahat rahat yapın konuş bi süre yapmayın hersey cinsellik değil her bulustugumuz da yapıyoruz ilişkimiz cinsellik üzerine olmasın de. Sende istekli misin hem
Cevap sahibi+1 yıl2 yıl çok uzun bi zaman nasıl olacak böyle resmen cinsellik üzerine kurulu bu ilişki konus bakalım tepkisi ne olacak tek derdi cinsellik değilse kabul eder
Soran+1 yılEvet, yapmamayı denedik birçok kez ama ikimiz de başaramadık
Cevap sahibi+1 yılSen başarırsin ya Tutamıyor musun kendini hemen tahrik mi oluyorsun
Soran+1 yılTahrik olmak değil aslında ben onunla oynamayı seviyorum oynayınca da haliyle o yükseliyor bu sefer o tutamiyor kendini ondan oluyor biraz
Cevap sahibi+1 yılOynamayı seviyorum derken nasıl yani açar mısın ne yapıyorsun ki
Soran+1 yılBir şey izlerken onunkiyle oynuyorum mesela ya da uyuyamadığım zaman falan oynuyorum uykum geliyor
Cevap sahibi+1 yılEvdeyken normalde arabadayken bu dediklerin olmaz ki 😂 demekki elinde olması rahat ettiriyor seni hoşuna gidiyor oda tabi ereksiyona hazır 😂
Soran+1 yılArabadayken de yolculuk esnasında omzuna yatıp oynuyorum onun da hoşuna gidiyor gibi
Cevap sahibi+1 yılSen baya seviyorsun onunkini ya seninle cinsellik düşünmesi normal değil mi sence de çünkü oynayan sensin. Oynamak seni tahrik ediyor mu?
Soran+1 yılOynarken çok nadir tahrik oluyorum
Cevap sahibi+1 yılSadece oynuyor musun yoksa oral falan yapıyor musun. Seni ne tahrik eder ki
Soran+1 yılSadece oynuyorum yani bir şey yaptığım yok 😂 onun benimle oynaması da beni tahrik ediyor ama ben onunla oynarken tahrik olmuyorum sonuçta sadece oynuyorum öpüşmüyoruz etmiyoruz
Cevap sahibi+1 yılBi penis le nasıl oynarsin ki dokunmak aşağı yukarı yapmak mı hoşuna gidiyor 😁 kolay tahrik olmuyorsun o zaman
Soran+1 yılEvet öyle yapıyorum yani sadece oynamak için oynuyorum yükselmesi için değil 😂
Cevap sahibi+1 yılErkek bundan tahrik olur zaten ya 😂 ben olsam hazır oynarken oral da isterim oynasın dursun 😁
Soran+1 yılTövbe tövbe 😂sonuç olarak bu çocuk benimle cinsellik için mi birlikte?
Cevap sahibi+1 yılÖyle gözüküyor Şu an ama bunu tetikleyen sensin oynamadan dur bakalım nolacak
Cevap sahibi+1 yılOral yapmak hoşuna gitmiyor mu ne😁
Soran+1 yılOyna diye ısrar edecek birisi değildir aksine istemediğim bir şeyi yapmaktan kaçınıyor
Cevap sahibi+1 yılUyuyaN yılanı sen uyandiriyorsun zaten anladigim kadariyla sonra olanlar oluyor😂 penisi adamdan çok seviyorsun heralde 😂 sen kendini tut oynama bi bakalım nolacak isticek mi
Soran+1 yılİstemezse?
Cevap sahibi+1 yıl2 3 kere oynama uzak dur bakalım nolacak istemezse sadece Cinsellik için değildir çocuğu yükselten sensin zaten sen oynama bakalim bi. Bide anal istedi mi yaptınız mı hiç
Cevap sahibi+1 yıl?
Cevap sahibi+1 yılDenediN mi
Soran+1 yılValla bugün telefonda konuşurken konuyu sürekli ona getirdi, elbise sipariş vermiştim o geldi görüntülü aradı bende göreyim öyle giy diye
Cevap sahibi+1 yılNasıl konuyu getirdi ne dedi mesela. Ee karşısında mi giyindin
Soran+1 yılYani o açtı hep cinselliğe getirdi
Cevap sahibi+1 yılDemekki aklı fikri orada ya da seni çok arzuluyor çıplak foto vs istemiyor mu
Cevap sahibi+1 yılNoldu
Cevap sahibi+1 yılburada mısın
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakislarindan canım 😊😊😊
020 Yorumla
Soran+1 yılNasıl peki
Cevap sahibi+1 yılÖzellikle nerene bakiyor senin
Soran+1 yılGöz ve dudaklarıma
Cevap sahibi+1 yılYapistimi peki. hic dudagina ve göğüs dekolten oluyormu hic onun yaninda
Soran+1 yılDekolteli giyindigimde tabi gözleri oraya kayıyor elinin soğukluğunu veya açıklığı göstermek için eli oraya kayıyor falan ama sürekli olan bir şey değil ve yapışmadı
Cevap sahibi+1 yılAnladim hic birlikteliğiniz olmadimi. sizin
Soran+1 yılNasıl yani?
Cevap sahibi+1 yılYani hic dokunma ya da çırılçıplak olmadinizmi ya da arabada filan
Soran+1 yılOlduk
Cevap sahibi+1 yılNe oldunuz kız açık konussana
Soran+1 yılSorunuza cevap verdim sorunuzu hatırlamıyorsanız az yukarı çıkıp okuyun
Cevap sahibi+1 yılBenim sorum değil ki senin sorun 😂😂
Soran+1 yılSiz iyi misiniz?
Yani hic dokunma ya da çırılçıplak olmadinizmi ya da arabada filan diyen siz değil misiniz? Daha ne dediğinizi bilmiyorsunuz açık konuş falan diyorsunuz ya
Cevap sahibi+1 yılKiz iste nerde oldunuz diyorum sana arabadami evdemi😂😂
Soran+1 yıl2 aydır araba öncesi ev
Cevap sahibi+1 yılAnladim yani ozaman zaten sizin icin cinsellik siradan olmali ve o arkadasin sana cinsellikde sonrasindaki bakis acısı önemli yani seni arayip soruyormu eski gibi
Soran+1 yılEvet hatta kavgaliyken yaptıktan sonra daha iyi davranıyor, daha çok yazıp arıyor konuşuyor
Cevap sahibi+1 yılOzaman seni seviyor sadece seks için konusmuyor bence canim
Soran+1 yılUmarım öyledir teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılİnşallah boşa gitmez özel hayatinizda hanfendi rica ederim grs
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılf*ck olmuşsunuz zaten ne sevgililiği kalmış
00 Yorumla
+1 yılAcaba olabilir mi sjsjsjsj
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Olabilir
00 Yorumla
+1 yılkonu hep oraya gelir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi