Cinsel Yaşam Cinsel ilişkiye girdikten sonra oturamıyorum. Önerdiğiniz bir ilaç falan var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Lütfen ciddi cevap verecekler yazsın bu konu hakkında doktora gitmeye çekiniyorum. Güncellemeler+1 yıl Arkadaslar anal değil. Cinsel ilişkiye girdikten sonra oturamıyorum. Önerdiğiniz bir ilaç falan var mı? Cevapla Fal Soruları İlişki Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Partnerin yanına gelmeden kılları aliyorsa acır çok darssn ve bacaklarını çok aciyorsan acır domaltinca çok sert sokuyorsa acır çok nedeni bunların 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. bırdey bulamasın nasıl bır dxısmıs senınkı atkadanmı sxıldın naptınkıde 0 0 Yorumla
Notis Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yani tahriş falan mı oluyor anlamadım onun için bepanthol cilt kremi kullanabilirsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Vajinal veya makat fitili kullanabilirsiniz.(Doktorum) 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bir ilac Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fitil kardeşim. Küçük eriyebilen bir ilaç. Yorumla Soran +1 yıl Bunu bende biliyorum. Ama ağrı kesici fitilmi ne yani Yorumla Soran +1 yıl Ve adı ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ağrı kesici fitil. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl GynoMax kullanabilirsin. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Anal mi yapiyorsun da 0 0 Yorumla
Halilly Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Daha çok yap genişler zamanla tahatlarsin 0 0 Yorumla
gilyaa0653 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 402 cevap paylaştı. Zedelemeyin kayganlastirici sürün 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Anal mı giriyorsunuz normal mi 🤔 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl ynlış yeremi sokuyor arkadaşın? 0 22 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl seninki dardır, onunki sana göre büyüktür. kayganlaştırıcı kullanın.. sonrasında Bepanthol sür Yorumla Soran +1 yıl Aynı kişi değil ki başka kişilerde aynı sorun oluyor. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl dar ozaman.. yapanı çok mutlu ediyosundur. Yorumla Soran +1 yıl Çok dar yani bunu nasıl çözücem bilmiyorum hep acı duymaktan bıktım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kapalı bi kızın böyle değişik erkeklerle olan tecrübesini yadırgadım Yorumla Soran +1 yıl Ne kapalisi ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl alışır belki zamanla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ya azgınsın, ya bu yolla para kazanıyosun. alışırsın. yanında kayganlaştırıcı taşı Yorumla Soran +1 yıl Kapalı olduğumu. nereden çıkardın ne alaka onu anlayamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hislerim güçlüdür. ona takıldığına göre hislerimde yanılmadım Yorumla Soran +1 yıl ben ateistim abicim ne yaşıyorsun Kapalı kezbanlarla muhatap bile olmam Yorumla Soran +1 yıl Gizliden çık istek atayım gör fotolarimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl abi deme bana tatlım 27 yim.. sen takılma boş ver, yanılmışım.. sen nasıl oturucan ona odaklan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl istemem inandım.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl küçük kukuşlu kız😀derdine yan. Yorumla Soran +1 yıl Evet küçük kukuşlu olduğum için duyuyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl cevap basit🤷♂️yapanlara özendim. bepanthen krem kullan sonrasına ateist kız Yorumla Soran +1 yıl Bi seye yaramiyor o Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yaa bepantheni geçtimde. rammstein dinlerken du hast ritmiyle dar kukuşa seri sekilde.. özendim be yaw Yorumla Soran +1 yıl Özenirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yani🤷♂️ sölemeden edemedim.. iyi hafta sonları👋 Yorumla Soran +1 yıl Sanada Yorumla
Olgunvezengin Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 75% +1 yıl Anal mi yapıyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Siz kör müsünüz ya da dalgamı geçiyorsunuz bilmiyorum yazmama rağmen hala aynı soru geliyor Yorumla Olgunvezengin +1 yıl Güncelleme görmedim çünkü ana sayfada sadece soru gözüküyor ve güncelleme için soru içine girmek lazım Hakkima girmiş oldun Yorumla
Qanizmirlii Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Alışma süreci desene 0 3 Yorumla Qanizmirlii +1 yıl Dogal proteinli krem kullan Yorumla Soran +1 yıl Çoktan geçtim o süreci Yorumla Qanizmirlii +1 yıl Proteinli krem kullan Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Penisilin. 😜 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. alisirsin alisirsin 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Islanmıyormusun hiç 0 0 Yorumla
hammzaa0101 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Hmm gel bende var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne var Yorumla hammzaa0101 +1 yıl Çözümü Yorumla
İstanbullu_herif Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Anal mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yazdım oraya Yorumla İstanbullu_herif +1 yıl O zaman çok sıkıyorsun kendini demeki Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. anal mı yapıyorsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Partnerin yanına gelmeden kılları aliyorsa acır çok darssn ve bacaklarını çok aciyorsan acır domaltinca çok sert sokuyorsa acır çok nedeni bunların
bırdey bulamasın nasıl bır dxısmıs senınkı atkadanmı sxıldın naptınkıde
Yani tahriş falan mı oluyor anlamadım onun için bepanthol cilt kremi kullanabilirsin
Vajinal veya makat fitili kullanabilirsiniz.(Doktorum)
Nasıl bir ilac
Fitil kardeşim. Küçük eriyebilen bir ilaç.
Bunu bende biliyorum. Ama ağrı kesici fitilmi ne yani
Ve adı ne
Evet ağrı kesici fitil.
GynoMax kullanabilirsin.
Teşekkürler
Anal mi yapiyorsun da
Daha çok yap genişler zamanla tahatlarsin
Zedelemeyin kayganlastirici sürün
Anal mı giriyorsunuz normal mi 🤔
Anal yaptıysan normal
HAYIR
ynlış yeremi sokuyor arkadaşın?
seninki dardır, onunki sana göre büyüktür. kayganlaştırıcı kullanın.. sonrasında Bepanthol sür
Aynı kişi değil ki başka kişilerde aynı sorun oluyor.
dar ozaman.. yapanı çok mutlu ediyosundur.
Çok dar yani bunu nasıl çözücem bilmiyorum hep acı duymaktan bıktım
kapalı bi kızın böyle değişik erkeklerle olan tecrübesini yadırgadım
Ne kapalisi ya
alışır belki zamanla
ya azgınsın, ya bu yolla para kazanıyosun. alışırsın. yanında kayganlaştırıcı taşı
Kapalı olduğumu. nereden çıkardın ne alaka onu anlayamadım
hislerim güçlüdür. ona takıldığına göre hislerimde yanılmadım
ben ateistim abicim ne yaşıyorsun
Kapalı kezbanlarla muhatap bile olmam
Gizliden çık istek atayım gör fotolarimi
abi deme bana tatlım 27 yim.. sen takılma boş ver, yanılmışım.. sen nasıl oturucan ona odaklan
istemem inandım..
küçük kukuşlu kız😀derdine yan.
Evet küçük kukuşlu olduğum için duyuyorum
cevap basit🤷♂️yapanlara özendim. bepanthen krem kullan sonrasına ateist kız
Bi seye yaramiyor o
yaa bepantheni geçtimde. rammstein dinlerken du hast ritmiyle dar kukuşa seri sekilde.. özendim be yaw
Özenirsin
yani🤷♂️ sölemeden edemedim.. iyi hafta sonları👋
Sanada
Anal mi yapıyorsun
Siz kör müsünüz ya da dalgamı geçiyorsunuz bilmiyorum yazmama rağmen hala aynı soru geliyor
Güncelleme görmedim çünkü ana sayfada sadece soru gözüküyor ve güncelleme için soru içine girmek lazım
Hakkima girmiş oldun
Alışma süreci desene
Dogal proteinli krem kullan
Çoktan geçtim o süreci
Proteinli krem kullan
Penisilin. 😜
Ne yönde
Analdan mı yapıyorsunuz?
Doktorum buyurun sorun istediğinizi
Zaman
alisirsin alisirsin
Vazelin ile deneyin