İlişkimiz her ne kadar seks üzerine kurulu olsa da benim ondan hoşlandığımı biliyor, beni ne kadar mutlu ettiğini birkaç kez söylemiştim. Geçenlerde dolaylı yoldan bu soruyu sordu bana çok kırıldım sizce nasıl davramalıyım? Yani saygısızlık olarak görüyorum ben sonuçta benim arkadaşım gidip dışarda ne bk yiyorsa yesin
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Salt seks den ibaretse ilişkiniz boş ver gitsin
Duygusal bir ilişkiniz varsa da yanlış konuşmuş karşındaki kişi, yine de bir düşünmen gerekir yol vermek için.
Yani seks üzerine kurulu ama ben ondan hoşlandığım için onunla görüşüyorum o da biliyo az buçuk beni ne kadar mutlu ettiğini. Başka kişilerle takılıp etse yine neyse de benim en yakınımdaki kişiyi bana soruyor
Ya bu kadar sekse endeksli olmayın.
Tamam seks güzel bir şeydir eyvallah
Adam senjn yanındaki kızı nihe soruyor
Hadi sana değil ki sana göstermesi gereken saygı var ancak hadi diyelim sana saygı duymuyor seks üzerine kurduğunuz ilişkiye de saygı duymuyor o zaman hayatından sektir gitsin. Bana doğru gelmedi sana doğru geldiyse bir şey diyemem.
Mesaj attı napıyorsun diye ne yazayım sizce
İyiyim sağol teşekkür ederim yaz başka bir şey yazma
İyiyim sen yazdım o da iyiyim işlerim yoğundu dinlendim yazdı. Bunun üzerine ne cevap veriyim.
Anladım iyi yapmışsın iyi bakalım Yaz gönder
Arkadaşımı sorduğu için laf sokmayayım mı sizce. Neden mesaj attın arkadaşımın sevgilisiyle barışıp barışmadığını öğrenmek için mi? Yazmayayım mı bunu?
Mesafeli konuş
Bırak o sana sorsun
Bu soğukluğun sebebi nedir diye.
Hayır sakın laf sokma.
Söylenmesi gereken zamanda söylenen söz altın değerindedir. Durduk yere laf sokarak hakliyken haksız yere düşme.
Peki karşılaşırsak selam vermeli miyim?
Selam ver, Allah'ın selamı sonuçta, yaptığı büyük terbiyesizlik kız arkadaşını sorması hadsizlik, yüzsüzluk terbiyesizlik. Sen yine de selamını ver elbette, ancak eskisi gibi de canım cicim vs olma. Daha mağrur daha sakin ve daha mesafeli dur.
Sevginden anlamayana, sendeki cevherin farkını özlemini hissettir ki kıymetin kıymetsiz ellerde heba olmasın.
Görüşelim mi derse ne diyim peki?
Direk görüşmek istemiyorum deme
Bu hafta sonu misafirler gelicek çok yoğunum akrabalar gelicek filan de
Açık kapı bırakma, kapıları tamamen de yüzüne kapatma.
Ben senin yerinde olsam bu kadarına gerek duymazdim.
şu an gittigi yolda yolu açık olsun der bir daha konusmazdim. Hayat senin
Neden soğuk yaptığımı sorarsa ne demeliyim? Bu arada cevaplarınız için çok sağ olun çok iyisiniz
İşte o anda
Çatır çatır suratına gerçekleri satırlara dökülen şiir gibi, yazı gibi tek tek suratına çarp duyduğun rahatsızlığı dile getir ancak ( kelimelerin kırıcı, ağza alınmayacak , hakaret varı sözler olmasın )
Vurucu etkili cümlelerle dile getir. Kötü söz ona kalsın, sen kaliteni bozma.
Rica ederim
Naptın sorun var mı? Hatasını anlayip söyledi mi
Merhaba dün soğuk yaptığımı görünce aradı, farklı bir niyetle sormadığını bu tarz durumlarda soğuk yapmak yerine ona doğrudan sormamı istediğini, telafi için bi akşam yemeği sözü verip özür diledi
Merhaba
Hassasiyetini belirt sende
Sana sormama gerek yok ki
Senin dusunmen gerekir
Madem bilmiyordun
Söylüyorum şimdiden
Bu şekilde soru sormandan rahatsız oluyorum bir daha bu şekilde soru sormamani dilerim. Diye söyle sende..
Madem yemek teklif etmiş
Kabul et madem...
İns istedigin gibi olur
Teşekkür ederim vakit ayırdınız çok sağolun
Umarım faydalı olmuştur söylediklerim. Rica ederim kendine iyi bak hoscakal
Direkt bir mana için soru sormadığını bilemezsiniz ki ama
Mezhebiniz geniş anlam veremiyorum yahu, adamda zerre değerin yok sadece bi objesin onun için
Oha seninle yatıp kız arkadaşını mi sordu
Evet
Ağır şerefsizmis
Kiz Peki senin ksnkan mi
Evett
Sonuç olarak ne yaptınız simdi
Onu da öpecek takılma
Sen bir hayat kadınısın