Cinsel ilişki için duygu şart olmalı diyen kadınlar, işin içerisine maddiyat girdiği zaman bu şartlarından nasıl ödün veriyorlar?

Cinsel ilişki için duygu şart olmalı diyen kadınlar, işin içerisine maddiyat girdiği zaman bu şartlarından nasıl ödün veriyorlar?

Kadınların çoğu konfor ve güvenli yaşam ister, bu da para ile sağlanır. Bahsettiğin türde kadınlar, erkeği sevmeseler de sunabildiği imkanları sevdikleri için, adamın eli yüzü düzgünse, tipi iyiyse aynı yatağa girmekten rahatsızlık duymazlar. Mantık ön plandadır, ilişkiye de alışveriş gibi bakarlar.
Kadınlarla nasıl iletişim kuracagini iyi bilen.. beyinlerinin yaratıcı, estetik , duygusal bölümünü kullanabilen erkekler kadınların gardıni düşürür.. kadına romantizm yaşatarak onu tutku noktasına.. Nirvana ya.. getirmeyi başarabilen erkekler diyoruz biz bu türlere.. kadının kulağına hitap etmesi gerektiğini öğrenmiştir artik toy değildir.. işte bu tür erkekler hayatının en demli çaglarını yaşar.. çoktan hayatı bilelemistir.. kariyerinde belli bir noktaya gelmiş, olgunlaşmış, parasal gücü eline almıştır.. son durak hayatına alacağı kadınlardır artık.. ki parasal gücü yerinde olan bir adam.. hayatın engebeleriyle savaşmayi bıraktığı için artık sadece kendini romantizmin derin sularına bırakıp o platformda efor sarfetmeye başlar.. o yaşına kadar sarfettiği eforlarin en güzelidir bu..
Rica ederim
Babam eski playboy tavşanlarından, üstüne üstlük iki kere hacca gitmiş bir adam.
Bana diyor ki;
"Ah ben senin yerinde olacağım, senin gibi güçlü, uzun boylu, yapılı, geniş omuzlarım olacak. Aylık 30 bin lira emekli gelirim olacak ve çok zengin olacağım, evleneceğim? Parayla satın alamayacağın kadın yok, her gün başka karıyla yer içer gezerdim" dedi.
Valide de "o senin gibi meymenetsiz biri değil, midesi olan biri ve ahlaklı bir erkek" diye cevap verdi.
Burada dikkatimi çeken tecrübeli öder beyin sözü, kalın punto ile yazılı olan kısım.
Cevap
0Cevap
Giremeyenler hala var. Lütfen her kadını ay kefeye koymayalim.
🙂👍
Geç abla. Ağzıma sıçtı hepsi. Hepsi aynı değil ha. Düşük maddi gelirli erkekler öldürülsün bence. Geç.
Gerçekten aşk isteyen tipler değil bunlar. Merhaba
Para için kendini satar 🤣 sözü dogru
Ben de aynı soruyu soruyorum
İnan ben de bilmiyorum ama iğrenç
Tiksiniyorum ben öyle insanlardan
Girerim
Para daha tatlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?