Titreme her kadında oluyor mu mesela bunu çok merak ediyorum.
Tabii ki oluyor.
Hayır olmuyor.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
titreme, sık nefes alış verişi, eyleme göz teması ile devam etmeler, özellikle her kaıdnda olan ki ben bunu gözlemliyorum orgazm taklidi olup olmadığına oaradan karar veriyorum
her kadın ama her kadın orgazm anında ayaklarını ileriye doğru uzatıp (bacak demiyorum) ayak bileklerinden ileriye doğru uzatınca orgazmı gözlemliyorum
tabii görme şansın varsa vaginal ve anüs kasılmaları olacaktır bu kasılmalar ardı ardına 1 ile 10 saniye arasında oluşuyor,
teşekkürler
Cevap
12Cevap
Bilmiyorum ki bende oluyor mesela normal bir durum mu herkeste mi böyle diye merak ediyordum
Şiddetli şekilde mi?
Bazı kadınlar kasilabiliyor titremek yerine. Her insan farklı sonucta
Ben genelde kasılıyorum
Bacaklarım titriyor. Şiddetli mi bilmiyorum ama karşıdaki insan hissediyor. Ama şöyle bir şey var ben bakireyim seks yapmadım yani yüzeysel bir şeyler yaşadım bu sırada oluyor. Normal ilişkide nasıl olur bilmiyorum hiç
Seninkide gayet doğal. O yüzden by normal mi değil mi diye düşünmemek lazım orgazma odaklanmak dogrusu
Bu yaşadığın orgazma göre değişir. Bakirelikten ziyade. Eğer esin ya da partnerin iyiyse daha iyisi de olabilir daha fosu da
Bacak titremesi bende klitoris uyarılırken oluyor ama orgazm söz konusu değil o anda
Teşekkür ederim yorumlarınız için aydınlandık galiba
Vajinal yaşarken de klitoral orgazm olabilrsin, bazı pozisyonlar buna müsait. Hatta partnerin kısa sürede bunu ikiye çıkarıp şiddetini arttırabilir orgazmin
Onun klitoris ile işi yok varsa yoksa kendi.
O zaman ona bir sry diyemem. Bu birlikte olduğun kişinin bencilliği
Hayır olmuyor. Hatta orgazm olduğunu anlamadığım bile oluyor
Peki sıvı yoğunluğu nasıl? Bazıları şişeden boşalırcasına yapıyor, bazıları minik damla.
Hiç böyle fışkırarak orgazm olan kadına denk gelmedim. Ama uzun süre sevgili olduğum bir kadın vardı. Sürekli asırı bir ıslaklığı olurdu.
Mesela üstte olduğu pozisyonda sıvısı penisimden, testislerime hep akardı ilişki boyunca
her kadina olmuyor ama geneli orgazim olan kadınlarda oluyor gercten orgazm yaşarsa tepkiler çok farklı oluyor
Hic bir fikrim yok.. O degil de knk oy verenleri gorebiliyon mu knk😅
Hayır 😄
Peki sana bildirim olarak ne geliyor😅
Bildirim falan gelmiyor ankete katılınca
Kendin girip bakacan mecbur gelisme var mi diye hee..
Bosaldigini hissediyorsun. bide erkeğin dayanma süresine gorede değişiyor. gec boşalan bir erkekte kadının sert boşalması kaçınılmaz. erkegede amelelik
Titreme, ağlama, çığlık, yumruk sıkma gibi şeyler oluyormuş.
Herkeste her şey aynı olacak diye bir sey yok
O anda eline ne geçiyosa çarşaf yastık ya da benim bileğimi koparacak gibi sıkması tırnaklarını sırtıma saplaması kasıldığını gösteriyo
Evet herkeste farklı oluyor
Peki siz anlıyor musunuz olup olmadığını?
Evet hemde çok farklı
Nasıl farklı mesela
En basiti bizde orgazm olurken bütün haz peniste hissedilir kadınlarda vücudun her yerinde
Evet farklı oluyor
Bi çoğunu gözlemledim aldığın zevke bağlı o
Yeterli uyarılmıyorum mesela konuşmaları bile çok saçma geliyor bir yerde adapte olmadığım için karşılık vermiyorum 69da bile kendine oral yaptırıp beni sadece parmakla uyaran bir insan -,-
Hah işte mesele o karşındakine bağlı
Uyarsa zaten uçarım
Az uyarılırsın karşındaki hissetmez bile aradığını bulursun o an bambaşka olursun bu aldığın hazza bağlı
Şimdi burada açık olamıyorum ama uçanları biliyorum 😅
Erkek olsan gel anlatim püf noktaları derdim ama sana anlatmam ne kadar etkili olur bilmem
Oluyordur
Oluyor genelinde
oluyor
Geneli titriyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?