Arkadaşlar nude gonderdigim oldu ama heryerim gozukmuyodu mesela yuzum yok şeyimde belli olmiyo estetik fotolar yani yanden felan bacaklari kapatip felan işte
Ve daha cok bikinili foto yollamisligm oldu yani arkadaslarima bile bazen atarm nasil diye ya da onlar ister
Bu fotolari erkekler saklarmı ve ne yapar?
Ve daha cok bikinili foto yollamisligm oldu yani arkadaslarima bile bazen atarm nasil diye ya da onlar ister
Bu fotolari erkekler saklarmı ve ne yapar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Ben bu hataya düştüm aldattı beni iyice tiksindim ondan silmesini istedim ama taaa yıllar önce attığım bir fotoğrafı bile silmemiş hatta arkadaşları arıyordu onlarda benden nude istiyordu hatırladıkça mahvoluyorum
Arkadaşlarına da at 🤣
Ya ben bikinili felan atmstm ve full ciplaklardada zaten onumu gizliyodum haline uzuldm bu arada eski sevgiln tam güzel kardeşim yani
Sana bir şey diyim mi bir tane arkadaşı beni iyi kandırdı ona attım ama o an libidom çok yüksekti sanırım ondan kaynaklı bir de ağzı iyi laf yapıyordu ama sonra pişman oldum hepsini engelledim ulaşamadılar bana. Zaten bir kere attın mı artık seni eğlenilecek kız olarak görüyorlar çok korkunç ve onur kırıcı bence ben duygusal olarak bağlanmıştım ama hem aldatıldım hem de kullanıldım yani ağır travma benim için
Heryerin belli oluyomuydu
Ben görüntülü mastürbasyon bile yaptım çünkü sevgilimdi çok güvenmiştim ona genelde kalçamı ve göğüslerimi atıyordum evet baya açıktı
Atarekn yaşın kaçtı ve sevgilinin?
Lise zamanlarımda başladım işte 16 - 17 diye gidiyor şu an 21 yaşındayım
Ohhoo tamda vucudunun oturdugu zamanlar 🤣
Bayya libidonda yuksek anladgm kadariyla
Bari yuzum gozukmuyoru fotolarda de ya 😂
Fotolarda gözükmüyordu ama görüntülü aramada gözüktü maalesef
Video kaydimi almiş?
Bilmiyorum ki ne yaptığını ama gerçekten çok rahatsız oluyorum keşke atmasaydım
Ya goruntulude o kadar belli olmaz sen boydan felan foto atmadiysan bisey olmaz sevgilinda tam güzel kardeşim ya arkadaşlari bile yurumus
Evet anlatmış beni orada burada arkadaşları söylemişti hatta bir tanesi tehdit etmişti bana da atacaksın atmazsan tüm mahalleye yayarım demişti durmadan gizliden arıyorlardı geceleri korkmuştum
Yani afedersinde gelip yapicaz deselerdi tehditle işin daha zor olurmuş tam güzel kardeşim sevgilinede yaziklar olsun
Hiçbir b. k olmuyor ara sıra stalklıyorum gayet normal bir şekilde hayatına devam ediyor o. rospu çocuğu. Çok beddua ettim ama kabul olmadı mutlu olmasını istemiyorum. Şunu anladım ki olan her zaman kadına oluyor
O kadarla yine iyi kurtulmussun biyerde okumustum kızın videosunu ailesine atmakla tehdit edip okulde beden derslerinde kızı beceriyomuş 2 3 kişi her hafta yani düşun
Off çok kötü ya korkunç gerçekten resmen tecavüz Allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın. Erkekler çok iğrenç
En son mallar korunmadan yaptiklari icin kiz hamile kalmis oyle anlasilmiz
Şerefsizler ya düşünsene kızın babası ağır namus bekçisi ve kızının böyle bir şey yaptığını duyuyor cahil biriyse eğer öldürmeye kadar gidebilir iş o yüzden olan hep kadına oluyor
Yok bildgm kadariyla bebegi aldirmişlardi en azindan onu yapmislar ama kıza arka dahil her yoldan yaptıkları için biraz travma gibi bisey yasamis
Kanka travmanın babasını yaşamıştır o kız ben bile sanaldan yaptığım halde kendimi kirlenmiş kullanılmış hissediyorum halbuki ben de zevk aldım ama ne biliyim o psikoloji berbat bir psikoloji kaldı ki bu kıza tecavüz etmişler tehdit etmişler hem de hamile bırakmışlar resmen obje muamelesi yapmışlar kızlar insan yerine koymamışlar o. rospu evlatları tövbe ya ağzımı bozduracaklar gece gece
orada yazmiyodu ama bence okulla sinirlida kalmamistir bu olay eve felanda cagirmislardir bence
E yani. Belki de kız intihar etmiştir bilmiyorum çok üzüldüm gerçekten anlatma bana böyle şeyler ya off
Yok ya intihar felan o kadar ileri gitmemis psikolojik destek almış o kadar sonra hayatina devam etmiş diye duydum
Ama en kotusu şey ya bitane kızın hamileliginden nasil 9 10 şüpheli cikabiliyo cok igrencler içlerinde bikac buyukde vardir tabi
Anladım
Neyse soru sorarken senin psikolojiyi bozmayalim bari soruyu unuttum 🤣
Bence de : ( zaten yaram var deşme
Ya korkma boyle seylerden deneyim gibi düşun boyle bisey olursa polise git ailene soyliyemiceksen zaten istersen gizli yuruturler polisler
Saklayabilir, hatta bazıları gider internette ifşa adı altında paylaşır, bazıları bakar mastürbasyon yapar. Çeşit bol, dikkatli ol :D
Telif atarm dplsrpowoeos
Made by bla bla bla ahahaha Yavrum aç bi OF hesabı para kır :)
Yok satmam ben resmimi istedgmde atarm o kadar
Tercih tabii , peki atman için güvenini nasıl kazanmaları gerek?
O fotolara bakarak aylar sonra mastürbasyon yaparlarmi sence?
Çok yokluğa düşerse ya da mastürbasyon bağımlısı ise ya da çok beğendiyse evet
Şu kadar söyleyeyim; benim sildiğim fotomu kaç ay sonra bana atmıştı bu fotoyu çok beğeniyorum diyip ahahahaa
Bende dedim ki bu bende yok sende ne arıyo
Yaniiii saklarlar, bakarlar...
Yok saklasin bisey olmazda asil merak ettigm birisine gosterirmi ya da aylar sonra bakım mastürbasyon yaparmi
Aylar sonra bakıp mastürbasyon yapar ama başkasına göstermez bence
Yüzü varsa göstermez evet
Diğer görüş yazanlara sorsana bi başkalarına gösterirler mi yüz görünmese dahi?
Tamam erkeklere sorim dimi?
Aynen, temiz bilgi alalım
Yapıyolarmıs ya igrencler 🤣
Saklayabilirler yüzde yüz sileceğinden emin olmadığına atmamalısın
Ya silmesinler zaten yuzum felan gozukmuyo sadeve merak ettim
Erkekse silmez yüzde doksan da sıkıntı yani hayırlısı öyle istiyorsan diyecek bişey yok
Sonradan mastürbasyon yaparlarmi o fotoya bakarak
Yaparlar yüzde doksan çünkü fiziğin belli olmuş oluyor falan filan söylediğim şeyler rahatsız ettiyse kusura bakma
Yok rahatsiz olmam zaten fizigim belli oliyo ve estetik durmasi acisindan bayya guzel fotolardi
Baya güzelse yaparlar her türlü aylar sonra bile emin olabilirsin net
Hay mk ya pskwlodakjdowo
Erkek çok değişmez özür dilerim yani kusura bakmaaa 😂😂😂😂
Neyse durumlar böyle tekrar kusura bakma umarım yardımcı olabilmişimdir
Erkekler saklar tabi. Keşke bana da yollasan :)) merak ettim seni
O fotoğraflar erkeklerin en büyük hazinesi. Nasıl kaybedebilirler ki çok zor
Google fotolara arşivledim öyle düşün 500den fazla foto video yani saklar evet 😂
Birine memelerimi atmıştım. sandalye dde zıplarken video çekip atmıştım. Acaba hala duruyormu onlar da 😅
Yüzde doksan duruyordur erkekler çoğu resim video silmezler yorum attığım içinde kusura bakma sadece söylemek istedim
Instagramdan attım ama indiriliyor mu ordan
Kaydet yapılabiliyor eğer ki tek seferlik atmadıysan attıysan da anlık olarak mesela ekran resmî alabilir karşıdaki kişi
Aradan aylar geçti ama
Yani geçsin geçmesin attığın dakika resmi açar ekran resmi alır veya resmin üstüne basar kaydet der kaydeder çok var böyle resimleri kaydedip saçma sapan işler yapan insanlar
Ne yapıyorlar
mastürbasyon yapıyorlar o kadar büyük ve etkileyiciyse ya da tahrik olmak için kullanıp mastürbasyon yapıyolar onun harici de işte her türlü yerde yayınlayanlar vs var maalesef
Deodoranti sürterken video çekmiştim birde ama neyseki çok çıplak degildm
Erkekler o andan bile etkilenebilir iç çamaşırdan vs yani en azından çıplak değilmişsin
Pişmanım Allah affetsin
Amin bir çoğumuz ya meraktan ya nefisten bişeyler yapabiliyoruz maalesef tekrarını yapmamak lazım
Öyle gerçekten:( sen hiç attın mı nude
Attım meraktan cahillikten ve burada anlatamayacağım çok özel bir durumum varken yani bazen diyorum keşke yapmasaydım da işte olan oldu
Keşke yapmasaydik keskeeeee
Keşke de işte bazen yalnızlık bazen ilgi çekme bazen de merak ya da nefsi şeylerle yapıldı
Ayn 😥
Öyle yani Allah affetsin başka diyecek bi kelime yok cahillik veya boşluğa düşmek kötü
Malsf öyle :(((((
Öyle mesela şimdi sana yazıyorum ya böyle yorumlarda başkaları kesin yürüyorum sanacak devir öyle kötüleşti ki normal konuştuğunda bile bi tuhaf algılanıyor maalesef
Devir kötü:(
Devir her zaman kötüydü de herkesin de niyeti yürümek veya sapıklık değildir yani anlatmaya çalıştığım bu sadece
Anldm
Öyle neyse salla iyi günler
İyi günler
ben saklamam dogal gelmıyor ıtıcı gelıyor ıkıncı kez bakmak ya sen?
Ya bikere bakarm daha bakmam ben silerm yani gereksiz
hıc sevgılın oldumu cıddı?
Ben koleksiyon yapıyorum 😅
Ya sapığkk pdpwlodkajs
Evet benim 😂
Tutmam diyenlere inanma
Abi nedenn tutuyolarki anlamadm hâlâ
O an neden istiyorlarsa, o yüzden
Saklamaz ne yapsın bakar siler
Keşkeee keşkee
Kimse saklamaz
Beğenmediğin vucuttaki bir kadini saklamazsin
Ben öyle bir resmi şayet asla tutmam.
Saklar tabiki, arada bakıp mastürbasyon yapar
Saklayabilir de silebilir de
Bana atan kızları kimse görmez.
Ben saklamam kızlar saklıyor mu
seni tanıyan biri saklar
Saklıyorlar tabikide
Saklıyolar onu anladm ama şeyi düşünüyorum ben ilk an fotoyu alinca hepsi mastürbasyon yapar kizlarda ayni tamam buraya kadar okey ama şey mesela ben fotoyu isim bittikten sonra silerm cunku bana daha zevk vermez onlar aylar sonra o fotoya mastürbasyon yaparmi?
Mastürbasyon da yapar arada tahrik olmak için açık bakadabilir ya da zevkine saklayadabilir
bende bakabilirmiyim lütfen
Saklar bakar arada
Evet saklar
Saklamam
Saklamam ayıptır
görmek isterdim
Saklar
Saklar
Saklasın ama aylar sonra bakip yine mastürbasyon yaparmi asil dusuncem o
Olabilir kaç yaşındasınız
şu an 21im
Dikkatli ol ben büyük sorun yaşadım
Ne olduki?
Yazacaktım da gizlisin
Burdan yaz sonra yorumunu silerm bisey olmaz
Yok ya iyi geceler
Iyi tamam iyi geceler sanada
Saklar bakarlar işlerini görürler sonra
Bakıp bakıp 31 çeker
Ya en başta olabilir ama aylar sonra yine çekermi?
Ben olsam çekerim
Saklar