70 kilo ve üstü kızlar kendilerini fazla dolgun olduğu için seksi buluyor benim kilolu arkadaşlarımın hepsi böyle evet çok zayıfta bence kötü duruyor fakat fazla kilo ne estetik olarak ne cinsel olarak güzel değil bence herşeyin ortası makbuldür. Ciddi manada kilolu kadın beğenen erkekleri ben vizyonsuz olarak görüyorum. Kilolu tanıdığım bütün kızlar sadece cinsellik olarak kendilerini seksi buluyor. Onun haricinde ciddi manada özgüvensizler cinsel konudada aşırı aşırı gereksiz özgüvenliler oysa ter koku ağır olmaları her pozisyona girememeleri yeterli bence daha ne olabilir ki. (kırıcı olmak istemiyorum özür dilerim ama tanıdığım bütün fazla kilolu genç kızlar böyle ve zamanla komigime gitmeye başladı belki bana denk geliyordur)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu tür genelleme yapmak yanlış ve haksızdır. Kişilerin kendilerini nasıl hissettikleri ve hangi beden tipini çekici buldukları farklı olabilir. Ayrıca, bir kişinin kilolu olması onun özgüvensiz veya cinsel açıdan gereksiz özgüvenli olması anlamına gelmez. Her insanın kendine özgü özellikleri vardır ve insanların bedenlerine dair yargılamak yerine onları kabul etmek ve saygı duymak daha doğrudur.
01 Yorumla
Soran+1 yılOkadar haklısın ki ama inan kilolu tanıdığım bütün kızlar böyle belki bana denk gelmiştir bilmiyorum
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. balık eti denilen orantıya kadar evet ama aşırı kilo sorun demektir
hem bölgesel havasıslıktan dolayı koku ve mantar siski hem renkte kararma olacaktır. istenilen pozisyonlar yaşanamaz kısıtlanır.
aşırısı iyi deği aşırı zayıf ya da kilolu olmaz
normalden balık etine kadar tolerans olur. daha falzası ya da eksiği problem.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe diyim bilemedim. Ama deger verdigin bir kisiyse boyle seylere gozunu kapatıyorsun.
Ben 1.85 90 kilo saglikli ve fit bir erkegim ama eski sevgilim soyledigin gibi kiloluydu. Ama seviyordum. Ve bu konuda onu asla kiramazdim.
Mesela pozisyona giremiyorlar demissin ama simdiye kadar ki doggyde olsun misyonerde olsun en zevk aldığım kadındı.
00 YorumlaKilolu kızlara sallarken onları beğenen erkekleri vizyonsuz diye aşağılarken bile gizlisin... Cesaretin yok...
00 YorumlaUlan ulann 99999999999 sen nasıl bir kralsın seni tanımak isterim yiğidim
04 Yorumla
Soran+1 yılSadece böyleleri bana denk gelmiyormuş mutlu oldum çevremde ki arkadaşım olsun olmasın farketmez kilolu kızlar cidden cinsel olarak kendilerini aşırı seksi buluyor bulunmaz hint kumaşı gibi bu benim şahsen komigime gidiyor o kiloyu vermeye çalışırken aynı zamanda nasıl seksi bulurlar diye ama bu da biraz erkeklerin zevksizlinginden kaynaklı bence😂🤢
Soran+1 yılFarkediyor musun bide herkesi çok eleştiriyorlar o kiloyu vermeye çalışıyor ama zayıf ya da orta kiloda bi kızı eleştiriyor. Kendi kilosundakini de eleştiriyor ben cidden çok rastliyorum toksik geliyorlar bana
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılNiye her kadın zayıf olmak zorunda mı siz niye dert ettiniz?
00 Yorumla
+1 yılKatılıyorum sana balıketli olsa tamam dicem ama fazlası olanlar abartıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılInsanlarin kendini begenmesi seni neden rahatsiz ediyor? Oturup aglasalar, hayata kusseler, iclerine kapansalar rahatlayacak misin?
02 Yorumla
Soran+1 yılAsla ama tanıdığım hepsi böyle arttırıyorum sürekli eleştiri yapıyorlar erkekleri diğer kızları. Kendisi kilolu bi kız mesela normalden o kiloyu vermeye çalışıyor fakat zayıf bi kız gördüğünde kürdan gibi bilmem ne diyor kendi kilosundaki kızlara da heryerden yağları fışkırmış diyorlar tanıdığım kilolu kızların hepsi böyle
Cevap sahibi+1 yılHepsi oyle degil. Ben de kiloluyum ama tipimden nefret ediyorum. Keske arkadaslarin gibi olabilseydim ben de. Ama sen kotu kalplisin
+1 yılo tip bir kızla sevismeden bunu anlayamayacaksin 😅
00 Yorumlakilolular daha seksi çünkü
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılDolgunluk bira öyle oluyo tabi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 761 cevap paylaştı. Birazda ozguven diyelim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. iyi en azından cinsellikte öz güvenliler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBalık etli iyidir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılOla bilir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım